Zoltán
|
|
« Hozzászólás #1695 Dátum: 2013. Február 04. - 09:29:58 » |
|
Hibakód kiolvasót használtak, azt felismertem mást nem láttam hogy csináltak volna. A fékeim ua működnek mint eddig, legalább el se rontottak semmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1696 Dátum: 2013. Február 04. - 09:39:02 » |
|
Hibakód kiolvasót használtak, azt felismertem mást nem láttam hogy csináltak volna. A fékeim ua működnek mint eddig, legalább el se rontottak semmit Ha el nem rontották, akkor már fél siker...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1697 Dátum: 2013. Február 04. - 09:59:00 » |
|
Chevy Gombos: 75 ezres szervíz vitt olajjal, pollenszűrő nélkül ezüst kártyás (7,5%) kedvezménnyel ~18 e. Ft. Ez a szervíz gyakorlatilag megegyezik a 15 ezressel.
Nálunk 19eft-ba anyagostul olajostul megáll ez a szerviz.
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1698 Dátum: 2013. Február 04. - 10:08:44 » |
|
Chevy Gombos: 75 ezres szervíz vitt olajjal, pollenszűrő nélkül ezüst kártyás (7,5%) kedvezménnyel ~18 e. Ft. Ez a szervíz gyakorlatilag megegyezik a 15 ezressel.
Nálunk 19eft-ba anyagostul olajostul megáll ez a szerviz. Most egy majd 6 éves hsz-re reagáltál.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1699 Dátum: 2013. Február 04. - 15:43:51 » |
|
Sziasztok, ABS felülvizsgálatra hívtak vissza a Gyulaihoz, és míg kaptam egy fékfolyadék cserét, megnézhettem egy Camarrót, jól körbefotóztam, a galériában megtekinthető, egyébként az ABS em hibátlannak bizonyult A hibátlanságot hogyan állapították meg? Én is voltam ilyen visszahíváson, azon kívül, hogy kicseréltek a fél éves fékolajamat , meg a tartály kupakját feketéről sárgára , semmi más nem történt... Mondani, Nekem is mondták: Hibátlan... Én is voltam bent szervízben, lekérdeztettem, hogy nekem kell-e valamit csinálni, de azt mondták az enyém nincs benne ebben a visszahívásban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1700 Dátum: 2013. Február 05. - 16:43:49 » |
|
Nálunk 19eft-ba anyagostul olajostul megáll ez a szerviz. Most egy majd 6 éves hsz-re reagáltál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 05. - 19:08:01 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sanzik
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1701 Dátum: 2013. Február 05. - 18:52:52 » |
|
hello nekem van gyári gátló készleten és olcsóbban mint amit mondtak neked,fékalkatrész is van több kategória ha érdekel a profilomnál megtalálod a számom
köszi,úgy néz ki sikerül jobb áron hozzájutnom az alkatrészekhez... ha közelebb lennél lehet,hogy éltem volna a lehetőséggel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1702 Dátum: 2013. Február 05. - 20:21:46 » |
|
hello nekem van gyári gátló készleten és olcsóbban mint amit mondtak neked,fékalkatrész is van több kategória ha érdekel a profilomnál megtalálod a számom
köszi,úgy néz ki sikerül jobb áron hozzájutnom az alkatrészekhez... ha közelebb lennél lehet,hogy éltem volna a lehetőséggel fennt voltam tegnap pesten sokaknak vittem is alkatrészt..
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sanzik
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1703 Dátum: 2013. Február 06. - 00:11:12 » |
|
köszi,úgy néz ki sikerül jobb áron hozzájutnom az alkatrészekhez... ha közelebb lennél lehet,hogy éltem volna a lehetőséggel fennt voltam tegnap pesten sokaknak vittem is alkatrészt.. igen ezt olvastam itt a fórumban,csak nekem ma lett meg a pénzösszeg a vásárláshoz,pénteken pedig már vizsgázni kell az autónak de köszönöm mégegyszer a lehetőséget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sanzik
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1704 Dátum: 2013. Február 06. - 19:09:58 » |
|
Most kicsit elbizonytalanodtam... Miről ismerhető fel a kombi gyári hátsó lengéscsillapító? Ha nem tudom összehasonlítani semmivel? Cikkszám? GM logó-nak kell lenni valahol?
Ennyi infóm van arról amit akartak adni: EX96407821 Azt megfejtettem,hogy ez nem a kombiba való és mando a gyártó,ami lehet elvilig gyári beszállító de ezen sehol GM felirat vagy valami. Amit én ki tudtam bogarászni a netről, (hihetetlen,hogy csak orosz oldalakon lehet ilyet keresni) a szerint ez a cikkszám lenne a kombihoz: mando EX96408640 Ez volna a rendes gyári gátló az SW-be???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1705 Dátum: 2013. Február 06. - 19:20:42 » |
|
Most kicsit elbizonytalanodtam... Miről ismerhető fel a kombi gyári hátsó lengéscsillapító? Ha nem tudom összehasonlítani semmivel? Cikkszám? GM logó-nak kell lenni valahol?
Ennyi infóm van arról amit akartak adni: EX96407821 Azt megfejtettem,hogy ez nem a kombiba való és mando a gyártó,ami lehet elvilig gyári beszállító de ezen sehol GM felirat vagy valami. Amit én ki tudtam bogarászni a netről, (hihetetlen,hogy csak orosz oldalakon lehet ilyet keresni) a szerint ez a cikkszám lenne a kombihoz: mando EX96408640 Ez volna a rendes gyári gátló az SW-be???
mi ez az ex??? nincs a gyári gátlónak betűjelölése amúgy ez a cikkszám 96407821 az a 4-5 ajtós bal hátsó gátlója... amúgy a kombi gátlójának a következő a cikkszáma 96408640 ez a bal 96408641 ez a jobb a dizelé más mert erősebb ezt tartom én is jobban bírja a terhelést 96454549 bal és 96454550 jobb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 06. - 19:26:35 írta sebike »
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sanzik
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1706 Dátum: 2013. Február 06. - 19:28:53 » |
|
mi ez az ex??? nincs a gyári gátlónak betűjelölése amúgy ez a cikkszám 96407821 az a 4-5 ajtós bal hátsó gátlója... Akkor ez nem is gyári amit gyárinak akartak adni. Mégis csak tudnál esetleg priviben küldeni nekem erre egy árajánlatot? Mert emiatt a malőr miatt már úgysem készül el az autóm mielőtt lejárna róla a vizsga. Szívesen vásároltam volna tőled,csak kicsúsztam volna az időből,de most már úgyis mindegy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1707 Dátum: 2013. Február 06. - 19:33:01 » |
|
mi ez az ex??? nincs a gyári gátlónak betűjelölése amúgy ez a cikkszám 96407821 az a 4-5 ajtós bal hátsó gátlója... Akkor ez nem is gyári amit gyárinak akartak adni. Mégis csak tudnál esetleg priviben küldeni nekem erre egy árajánlatot? Mert emiatt a malőr miatt már úgysem készül el az autóm mielőtt lejárna róla a vizsga. Szívesen vásároltam volna tőled,csak kicsúsztam volna az időből,de most már úgyis mindegy... Ha pénteken jár le a műszakid akkor holnap még meg hosszabbíthatod 2 héttel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sanzik
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1708 Dátum: 2013. Február 06. - 19:52:44 » |
|
Ha pénteken jár le a műszakid akkor holnap még meg hosszabbíthatod 2 héttel.
Nem tudtam,hogy ilyen is van,de úgy tűnik ez megoldódik. Bár ezzel nem dicsekednék hangosan,de ahol vizsgázik az autó ott most átlökik így,mert ők is fogják szerelni és mikor lesz rá kapacitás és megvan minden akkor ki lesznek cserélve a a gátlók meg a fék. Bár azt hittem ilyet a mai világban már nem lehet csinálni,de úgy tűnik nem sok minden változott.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1709 Dátum: 2013. Március 25. - 21:17:12 » |
|
Ma voltam a Medi-Carnál műszaki vizsgán és egy kis szervizelésen. A vizsga 18900Ft + gázbizt.szemle 2000Ft volt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|