Yeti
|
|
« Hozzászólás #1575 Dátum: 2011. Szeptember 13. - 11:36:19 » |
|
Pontos árakat nem tudok Hogy fizettél? Krumplit adtál cserébe vagy ledolgoztad? Ismerve az árakat, 130 körülire saccolom a mutatványt. Ami szerintem azért nem sok ebben az esetben. mellesleg ha valós a kilóméter óra állása, akkor nekem is 50e környékén kakukkolt be a bal első gátló, ami vitte magával a toronyszilentet is. Mellesleg nekem is kayaba került bele, és tényleg jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1576 Dátum: 2011. Szeptember 13. - 12:51:51 » |
|
Pontos árakat nem tudok Hogy fizettél? Krumplit adtál cserébe vagy ledolgoztad? Ismerve az árakat, 130 körülire saccolom a mutatványt. Ami szerintem azért nem sok ebben az esetben. mellesleg ha valós a kilóméter óra állása, akkor nekem is 50e környékén kakukkolt be a bal első gátló, ami vitte magával a toronyszilentet is. Mellesleg nekem is kayaba került bele, és tényleg jó. majdnem 10.000ft al kevesebb 121.200Ft
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1577 Dátum: 2011. Szeptember 13. - 13:16:03 » |
|
Pontos árakat nem tudok Hogy fizettél? Krumplit adtál cserébe vagy ledolgoztad? Hát...rezgett a léc, mert nem volt nálam annyi pénz, pedig rátartással vittem a 60000-es szervízre is. De hála Sebikének, rugalmasan megoldottuk a dolgot és nem kellett ott maradnom felmosni, mosogatni, stb.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1578 Dátum: 2011. Szeptember 13. - 13:19:29 » |
|
Pontos árakat nem tudok Hogy fizettél? Krumplit adtál cserébe vagy ledolgoztad? Ismerve az árakat, 130 körülire saccolom a mutatványt. Ami szerintem azért nem sok ebben az esetben. mellesleg ha valós a kilóméter óra állása, akkor nekem is 50e környékén kakukkolt be a bal első gátló, ami vitte magával a toronyszilentet is. Mellesleg nekem is kayaba került bele, és tényleg jó. A km valós, na de akkor is! Tudom, hogy nem lexust vettem, de azért úgy 80-100000 km-t elmehetne egy teló.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1579 Dátum: 2011. Szeptember 13. - 14:33:19 » |
|
Pontos árakat nem tudok Hogy fizettél? Krumplit adtál cserébe vagy ledolgoztad? Ismerve az árakat, 130 körülire saccolom a mutatványt. Ami szerintem azért nem sok ebben az esetben. mellesleg ha valós a kilóméter óra állása, akkor nekem is 50e környékén kakukkolt be a bal első gátló, ami vitte magával a toronyszilentet is. Mellesleg nekem is kayaba került bele, és tényleg jó. A km valós, na de akkor is! Tudom, hogy nem lexust vettem, de azért úgy 80-100000 km-t elmehetne egy teló. Nekem most érettek cserére, 118 000 km-nél (persze 50 ezerrel vettem - lehet, hogy már cserélték???)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #1580 Dátum: 2011. Szeptember 13. - 14:54:30 » |
|
Pontos árakat nem tudok Hogy fizettél? Krumplit adtál cserébe vagy ledolgoztad? Ismerve az árakat, 130 körülire saccolom a mutatványt. Ami szerintem azért nem sok ebben az esetben. mellesleg ha valós a kilóméter óra állása, akkor nekem is 50e környékén kakukkolt be a bal első gátló, ami vitte magával a toronyszilentet is. Mellesleg nekem is kayaba került bele, és tényleg jó. A km valós, na de akkor is! Tudom, hogy nem lexust vettem, de azért úgy 80-100000 km-t elmehetne egy teló. Én a saját kilométer óra állásomra gondoltam, nem voltam egyértelmű. Ezér írtam, hogy ha valós, akkor ennyit bírt nekem is. Mert én 46.000-el vettem februárban a szekeret. De azért bírhatott volna többet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1581 Dátum: 2011. Szeptember 13. - 15:29:15 » |
|
Mellesleg nekem is kayaba került bele, és tényleg jó.
Csak el ne kayabáljuk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1582 Dátum: 2011. Szeptember 13. - 16:51:49 » |
|
Pontos árakat nem tudok Hogy fizettél? Krumplit adtál cserébe vagy ledolgoztad? Ismerve az árakat, 130 körülire saccolom a mutatványt. Ami szerintem azért nem sok ebben az esetben. mellesleg ha valós a kilóméter óra állása, akkor nekem is 50e környékén kakukkolt be a bal első gátló, ami vitte magával a toronyszilentet is. Mellesleg nekem is kayaba került bele, és tényleg jó. A km valós, na de akkor is! Tudom, hogy nem lexust vettem, de azért úgy 80-100000 km-t elmehetne egy teló. Én a saját kilométer óra állásomra gondoltam, nem voltam egyértelmű. Ezér írtam, hogy ha valós, akkor ennyit bírt nekem is. Mert én 46.000-el vettem februárban a szekeret. De azért bírhatott volna többet. Az enyémek kb 2 hete voltak cserélve,80000km-t bírtak Pesten.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1583 Dátum: 2011. Szeptember 13. - 18:24:26 » |
|
Pontos árakat nem tudok Hogy fizettél? Krumplit adtál cserébe vagy ledolgoztad? Ismerve az árakat, 130 körülire saccolom a mutatványt. Ami szerintem azért nem sok ebben az esetben. mellesleg ha valós a kilóméter óra állása, akkor nekem is 50e környékén kakukkolt be a bal első gátló, ami vitte magával a toronyszilentet is. Mellesleg nekem is kayaba került bele, és tényleg jó. A km valós, na de akkor is! Tudom, hogy nem lexust vettem, de azért úgy 80-100000 km-t elmehetne egy teló. Én a saját kilométer óra állásomra gondoltam, nem voltam egyértelmű. Ezér írtam, hogy ha valós, akkor ennyit bírt nekem is. Mert én 46.000-el vettem februárban a szekeret. De azért bírhatott volna többet. Ja, bocsi, csak gyorsan olvastam a melóhelyen....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1584 Dátum: 2011. Szeptember 13. - 22:18:23 » |
|
Még egy adalék. Anno amikor szelepcserés volt 18000-nél, egy darabig minden rendben volt, aztán utána elkezdte azt a fordulatszámfüggő halk kattogást a vezérműszíj felől. Most kiderült, mi volt az. Úgy rakták vissza (márkaszervízben!) a belső szíjburkolatot, hogy közben le is törtek belőle egy darabot (pont a besajtolt anya mellett, így kérdéses volt, hogy nem szakad-e ki felrakásnál) és ráadásul nem is a helyére tették, mert a terelőgörgő szép vájatot koptatott a műanyag burkolat belsejébe. Első gondolatom az volt mikor megláttam, hogy még szerencse, hogy kibírta eddig a szíj és a görgő. Jelenleg minden csendes, nagyon pöpecül jár a motor, szépen ketyerészik, mint a doxa. Érezni, hogy ízlik neki a friss olaj, bár nem eszi , egy mm sem hiányzik cserétől cseréig. Hibakódom is csak egy volt, valami immo-s, nem foglalkoztunk vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1585 Dátum: 2011. Szeptember 19. - 11:44:43 » |
|
Pontos árakat nem tudok Hogy fizettél? Krumplit adtál cserébe vagy ledolgoztad? Ismerve az árakat, 130 körülire saccolom a mutatványt. Ami szerintem azért nem sok ebben az esetben. mellesleg ha valós a kilóméter óra állása, akkor nekem is 50e környékén kakukkolt be a bal első gátló, ami vitte magával a toronyszilentet is. Mellesleg nekem is kayaba került bele, és tényleg jó. A km valós, na de akkor is! Tudom, hogy nem lexust vettem, de azért úgy 80-100000 km-t elmehetne egy teló. Én a saját kilométer óra állásomra gondoltam, nem voltam egyértelmű. Ezér írtam, hogy ha valós, akkor ennyit bírt nekem is. Mert én 46.000-el vettem februárban a szekeret. De azért bírhatott volna többet. Az enyémek kb 2 hete voltak cserélve,80000km-t bírtak Pesten. Szintén Bp. 220.000 Km. Nem volt cserélve. (és még mindig OK. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #1586 Dátum: 2011. November 06. - 21:38:06 » |
|
Elpukkant a jobb hátsó lengéscsillapítóm... Folyik belőle az olaj rendesen. Ezt párban kellene cserélni, ha jól sejtem. (Két hete a hűtőt kellett cserélni, akciósan mindennel 40eFt, 3.-án lejár a műszakim + olaj, olajszűrő és benzinszűrő csere, apróságok, az is sacc 40eFt. ) Mibe fáj a csere? A csillapítókra találtam árat az unixnál: KYB 27500-, Monroe 27200- /db http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P18542&cMegnNr=2899bárdinál találtam valami "LIP"-et 16000-ért /db. Munkadíjra mit számítanak fel kb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1587 Dátum: 2011. November 07. - 05:59:13 » |
|
Elpukkant a jobb hátsó lengéscsillapítóm... Folyik belőle az olaj rendesen. Ezt párban kellene cserélni, ha jól sejtem. (Két hete a hűtőt kellett cserélni, akciósan mindennel 40eFt, 3.-án lejár a műszakim + olaj, olajszűrő és benzinszűrő csere, apróságok, az is sacc 40eFt. ) Mibe fáj a csere? A csillapítókra találtam árat az unixnál: KYB 27500-, Monroe 27200- /db http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P18542&cMegnNr=2899bárdinál találtam valami "LIP"-et 16000-ért /db. Munkadíjra mit számítanak fel kb? Ha közelebb laknál a műszaki igy ahogy van menne és ráérnél rákölteni utána.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1588 Dátum: 2011. November 07. - 08:36:58 » |
|
Elpukkant a jobb hátsó lengéscsillapítóm... Folyik belőle az olaj rendesen. Ezt párban kellene cserélni, ha jól sejtem. (Két hete a hűtőt kellett cserélni, akciósan mindennel 40eFt, 3.-án lejár a műszakim + olaj, olajszűrő és benzinszűrő csere, apróságok, az is sacc 40eFt. ) Mibe fáj a csere? A csillapítókra találtam árat az unixnál: KYB 27500-, Monroe 27200- /db http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P18542&cMegnNr=2899bárdinál találtam valami "LIP"-et 16000-ért /db. Munkadíjra mit számítanak fel kb? Hívd fel Leonelt, 20e alatt tud KYB-t. Nekem is az van.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
|