sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1515 Dátum: 2011. Július 05. - 21:22:14 » |
|
Sziasztok, valaki itt írta régebben hogy gariban ülést cseréltek neki, érdekelne melyik márkaszerviz volt, mert szerintem az enyém is túlzottan ki van ülve.
Gariban NEM fogják cserélni!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1516 Dátum: 2011. Július 13. - 08:11:45 » |
|
Sziasztok, valaki itt írta régebben hogy gariban ülést cseréltek neki, érdekelne melyik márkaszerviz volt, mert szerintem az enyém is túlzottan ki van ülve.
Bp-n a Gyulai szervizben cseréltek gariban ülést olyan kocsiban amiben a mechanika volt eltörve. Nekem a hátsó ülésekben lévő szivacsot cserélték gariban (Gombos), de nem azért mert ki volt ülve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1517 Dátum: 2011. Július 13. - 10:10:35 » |
|
Bp-n a Gyulai szervizben cseréltek gariban ülést olyan kocsiban amiben a mechanika volt eltörve. Nekem a hátsó ülésekben lévő szivacsot cserélték gariban (Gombos), de nem azért mert ki volt ülve. Csak azóta válság van és mindent 3* megkérdez a központ,anno aveoban azért cseréltünk ülést mert kárpit nem volt külön hozzá
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1518 Dátum: 2011. Július 31. - 17:17:55 » |
|
Sebike! Tudnál írni 60000-es szervízkellékekre hozzávetőleges árakat? Beleértve mindent, tehát olaj (Castrol Magnatec C3 5w40), olajszűrő, gyertyák (NGK BKR6E-11 nem a kínai! ), vezérműszíj, pollenszűrő, fékfolyadék (DOT4), Nem elsősorban olcsót, hanem inkább jót szeretnék, amit Te is nyugodt szívvel beletennél az autódba! Vízpumpát Te cserélnél? Kb. 52-53000 km lesz a kocsiban amikor erre sor kerül szeptemberben és 2006-os. Azt, hogy mikor és hogyan jut el hozzám, majd pontosítanánk később. Kösz!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1519 Dátum: 2011. Július 31. - 18:05:14 » |
|
Sebike! Tudnál írni 60000-es szervízkellékekre hozzávetőleges árakat? Beleértve mindent, tehát olaj (Castrol Magnatec C3 5w40), olajszűrő, gyertyák (NGK BKR6E-11 nem a kínai! ), vezérműszíj, pollenszűrő, fékfolyadék (DOT4), Nem elsősorban olcsót, hanem inkább jót szeretnék, amit Te is nyugodt szívvel beletennél az autódba! Vízpumpát Te cserélnél? Kb. 52-53000 km lesz a kocsiban amikor erre sor kerül szeptemberben és 2006-os. Azt, hogy mikor és hogyan jut el hozzám, majd pontosítanánk később. Kösz!
Vízpumpa mindenképp cserés,gyertyából NGK-t ha nem muszály NEM/sok a gond vele/ adnék inkább DENSO ! Holnapra összenézem az árakat
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1520 Dátum: 2011. Augusztus 04. - 13:27:40 » |
|
Véleményetek érdekelne! 60000-es szervíz következik, tehát vezérles-csere, stb. 2006-os a gép, amire oda kerül, lesz benne 52-53000 km. Erőltessem a szakszervízt a pecsételés és a későbbi nyomonkövethetőség miatt, vagy nyugodt szívvel elvihetem maszekban? Nem elsődlegesen a pénzügyi differenciára gondolok (bár azért a pár tízererért is eleget kell dolgoznom), hanem inkább úgy alles zusammen. Tudjátok, hogy lelkemen viselem a cettim dolgát, többet jelent nekem pár tízezresnél a sorsa, de a legjobbat szeretném megadni neki. De kérdés, hogy a papírt pecsételő szervíz a legjobb? Bár a kipuff-szelepcserés dolgot is és a többi garanciálisat is jól megcsinálták, egy szavam sem lehet. De mi van, ha csak viszem az anyagot és szervíz csinálja, aztán gond lesz? Ráfoghatják, hogy **** volt a vitt anyag. Viszont lehet Sebikéék kicsit jobban értenek hozzá... Ki hol csináltatta meg ezt a szervízt? Szervíz vagy maszek? Esetleg Sebikééknél valaki? Még az is eszembe jutott, hogy majd eladásnál nem feltétlenül a pecsétes könyv lesz a mérvadó az amúgy is nagy értékesést produkáló autómnál, hanem ha mutatni tudok rendszeres karbantartásról számlákat/papírokat...nem? Segítsetek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Augusztus 04. - 13:36:28 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1521 Dátum: 2011. Augusztus 04. - 14:03:56 » |
|
Véleményetek érdekelne! 60000-es szervíz következik, tehát vezérles-csere, stb. 2006-os a gép, amire oda kerül, lesz benne 52-53000 km. Erőltessem a szakszervízt a pecsételés és a későbbi nyomonkövethetőség miatt, vagy nyugodt szívvel elvihetem maszekban? Nem elsődlegesen a pénzügyi differenciára gondolok (bár azért a pár tízererért is eleget kell dolgoznom), hanem inkább úgy alles zusammen. Tudjátok, hogy lelkemen viselem a cettim dolgát, többet jelent nekem pár tízezresnél a sorsa, de a legjobbat szeretném megadni neki. De kérdés, hogy a papírt pecsételő szervíz a legjobb? Bár a kipuff-szelepcserés dolgot is és a többi garanciálisat is jól megcsinálták, egy szavam sem lehet. De mi van, ha csak viszem az anyagot és szervíz csinálja, aztán gond lesz? Ráfoghatják, hogy **** volt a vitt anyag. Viszont lehet Sebikéék kicsit jobban értenek hozzá... Ki hol csináltatta meg ezt a szervízt? Szervíz vagy maszek? Esetleg Sebikééknél valaki? Még az is eszembe jutott, hogy majd eladásnál nem feltétlenül a pecsétes könyv lesz a mérvadó az amúgy is nagy értékesést produkáló autómnál, hanem ha mutatni tudok rendszeres karbantartásról számlákat/papírokat...nem? Segítsetek! én maszeknál csináltattam számla nélkül, garit vállaltak a munkára
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1522 Dátum: 2011. Augusztus 04. - 18:43:08 » |
|
Véleményetek érdekelne! 60000-es szervíz következik,... Segítsetek!
Sebike. Majdnem féláron a szkszervízhez képest. Ha eladásra kerül, akkor ez számszerűsíthető nyereség. A szervízköny meg lehet, hogy számszerűsíthető lesz...vagy nem...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1523 Dátum: 2011. Augusztus 04. - 19:16:53 » |
|
Sebike. Majdnem féláron a szkszervízhez képest. Ha eladásra kerül, akkor ez számszerűsíthető nyereség. A szervízköny meg lehet, hogy számszerűsíthető lesz...vagy nem... Szerintem attól ,hogy nem a szakszerviz csinálja attól még bepecsételhet a maszek is a szervizkönyvedbe és a számlákkal együtt igazolni tudod a karbantartásokat a későbbiekben is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1524 Dátum: 2011. Augusztus 04. - 20:27:32 » |
|
Sebike. Majdnem féláron a szkszervízhez képest. Ha eladásra kerül, akkor ez számszerűsíthető nyereség. A szervízköny meg lehet, hogy számszerűsíthető lesz...vagy nem... Én is Sebikét ajánlom,Kaposvár nem távolság neked.Korábban a szakszervízben csináltattam az autót,kicsit felületesek voltak meg olyan paraszt vakítósak.A scan 100-as műszert meg szerintem még nem is láttak,Sebike meg kispárna helyett azon alszik. És az alkatrész hegyekben áll náluk az üzletben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Augusztus 04. - 20:30:59 írta gabka »
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1525 Dátum: 2011. Augusztus 04. - 20:30:25 » |
|
Sebike. Majdnem féláron a szkszervízhez képest. Ha eladásra kerül, akkor ez számszerűsíthető nyereség. A szervízköny meg lehet, hogy számszerűsíthető lesz...vagy nem... Én is Sebikét ajánlom,Kaposvár nem távolság neked.Korábban a szakszervízben csináltattam az autót,kicsit felületesek voltak meg olyan paraszt vakítósak.A scan 100-as műszert meg szerintem még nem is láttak,Sebike meg kispárna helyett azon alszik. csak azért párna helyett mert drágább
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1526 Dátum: 2011. Augusztus 04. - 20:34:52 » |
|
Sebike. Majdnem féláron a szkszervízhez képest. Ha eladásra kerül, akkor ez számszerűsíthető nyereség. A szervízköny meg lehet, hogy számszerűsíthető lesz...vagy nem... Szerintem attól ,hogy nem a szakszerviz csinálja attól még bepecsételhet a maszek is a szervizkönyvedbe és a számlákkal együtt igazolni tudod a karbantartásokat a későbbiekben is. Osztom a véleményed...pont ezt akartam írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1527 Dátum: 2011. Augusztus 04. - 20:36:45 » |
|
Sebike!Jó,hogy itt vagy.Egy kérdés:hogy lesz nekem vonóhorgom ami elbír legalább egy lakókocsit?Februárban műszaki,előtte valahogy megkellene oldani ügyesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1528 Dátum: 2011. Augusztus 04. - 21:16:25 » |
|
Sebike!Jó,hogy itt vagy.Egy kérdés:hogy lesz nekem vonóhorgom ami elbír legalább egy lakókocsit?Februárban műszaki,előtte valahogy megkellene oldani ügyesen.
horog az elbír viszont 1t a max vontathatóság
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1529 Dátum: 2011. Augusztus 04. - 21:42:49 » |
|
horog az elbír viszont 1t a max vontathatóság Jó lenne egy olyan ami levehető fejü.Nem akarok túl nagy lakókocsit,max 3 személyeset valami könnyűt.Valami okosság horog ügyben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|