hawer
|
|
« Hozzászólás #1425 Dátum: 2011. Március 21. - 15:19:28 » |
|
Lehet nekem is csak annyit kellett volna, hogy nem kérdezek semmit, csak odamegyek a kocsihoz azt jónapot... Mindent én vittem, az volt 17e, a szervíz pedig 15e, amiket lentebb leírtam, azok voltak benne. De csak nem vágtak már át, hogy mást töltöttek bele, ugye? ... De pl. egy liter hűtőfolyadék szűzen megmaradt... és a desztillált vízből is kb. a fele fogyott csak el. Hány literes az a tartály? Az öszes ami kell bele az 7.2 liter ebből, hogy a tartály mennyi az passz.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1426 Dátum: 2011. Március 21. - 17:05:50 » |
|
Nah most én vettem 4x1 Liter hűtőfolyadékot és egy 5 literes desztillált vizet. Ebből elhasználtak 3x1 liter hűtőt és kb. 2,5 - 3L desztilláltat. Az még csak 5,5 - 6 L max... Létezik, hogy a rendszerben ennyi maradt? vagy, hogy van ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1427 Dátum: 2011. Március 21. - 17:08:56 » |
|
Nah most én vettem 4x1 Liter hűtőfolyadékot és egy 5 literes desztillált vizet. Ebből elhasználtak 3x1 liter hűtőt és kb. 2,5 - 3L desztilláltat. Az még csak 5,5 - 6 L max... Létezik, hogy a rendszerben ennyi maradt? vagy, hogy van ez?
Teljes egészében a blokkról nem, jön le a folyadék
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1428 Dátum: 2011. Március 21. - 17:48:51 » |
|
Ma voltam Rudiéknál és mit ne mondjak, nem voltam elájulva a hozzállástól. Kezdődött azzal, hogy első telefonra 12e ft-ot mondott a munkát felvevő úriember, második hívásomra, rá néhány napra már 15e-et... pedig szóról szóra ugyan azt mondtam és akartam... (motorolaj, olajszűrő, fékfolyadék, gyertya, hűtőfolyadék). Odamegyek, normálisan végig sem tudtam mondani mit és hogy akarok, majd ők tudják mit kell csinálni. Ott akartam lenni a kocsi mellett, miközben csinálják, nem lehettem, meg is kérdeztem miért? Azt a választ kaptam, hogy kiömlött valami, meg veszélyes meg mittudomén (semmi ilyet nem láttam), így csak remélhetem, hogy azt tették bele a kocsiba, amit megvettem, mert direkt minőségi alkatrészeket igyekszem megvenni iylenkor. Ez eléggé furcsa volt nekem... Tudom, hogy becsületesek, meg mindenki őket preferálja, de az ördög nem alszik... Valamivel több, mint két óra alatt megcsinálták, addig ott "malmoztam" a váróban + annyi pozitívum, hogy a nyári gumit rádobták (felnistől) ingyé - elvileg. Így tokkal-vonóval 32e ft-ból kijött a 30 ezres szervízem.
Vélemény?
Minden hozzávalót vittél vagy ez csak a munkadij volt?Én sem szeretem ott hagyni nem látni mi történik az autóval.Ezért is szervizelem magamnak!Egyedül a vez csere amibe nem nyúlok bele. Igen ha te vittél mindent, akkor ez két órára húzós munkadíj, legalábbis nem nagyon tűnik olcsóbbnak egy márkaszervíz árainál, ha anyag is van benne akkor más a helyzet. Hogy, lett a 15-ből 32? Ha a tokkal-vonóval, anyaggal és munkadíjjal együtt érteted a 32-t akkor nem sok. Sztem teljesen rendben van.35-ből kihoztam én is a 75 ezres szervízt,igaz ebben benne van az első betétek cseréje is.Az autónál meg eddig mindig ott álltam.Amúgy meg minek 30 ezernél már fagyállót cserélni?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1429 Dátum: 2011. Március 22. - 11:09:18 » |
|
De ez a 30 ezres szerviz volt! Sztem nagyon sok. Szakszervizben kerül ennyibe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1430 Dátum: 2011. Március 22. - 13:49:59 » |
|
Miért, mi a különbség a 30 és a 60 ezres szervíz között? Tudtommal semmi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1431 Dátum: 2011. Március 22. - 13:54:20 » |
|
Miért, mi a különbség a 30 és a 60 ezres szervíz között? Tudtommal semmi... 60 ezresnél van vezérlés csere is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1432 Dátum: 2011. Március 22. - 15:12:53 » |
|
Miért, mi a különbség a 30 és a 60 ezres szervíz között? Tudtommal semmi... 60 ezresnél van vezérlés csere is. Ja, persze-persze... Hülyeséget írtam, 75 ezrest akartam, amin Dani volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1433 Dátum: 2011. Március 22. - 16:17:43 » |
|
Ezt írtam én is, a szakszervizes 30ezres szervizem nem sokkal került többe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1434 Dátum: 2011. Március 22. - 17:36:33 » |
|
Miért, mi a különbség a 30 és a 60 ezres szervíz között? Tudtommal semmi... 60 ezresnél van vezérlés csere is. Ja, persze-persze... Hülyeséget írtam, 75 ezrest akartam, amin Dani volt! Dani 30 ezresen volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 22. - 17:38:44 írta hawer »
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1435 Dátum: 2011. Március 22. - 17:56:37 » |
|
Miért, mi a különbség a 30 és a 60 ezres szervíz között? Tudtommal semmi... 60 ezresnél van vezérlés csere is. Ja, persze-persze... Hülyeséget írtam, 75 ezrest akartam, amin Dani volt! Dani 30 ezresen volt. De a 30 és a 75 ezres szervíz nem egyforma ha erre gondoltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1436 Dátum: 2011. Március 23. - 08:34:36 » |
|
Miért, mi a különbség a 30 és a 60 ezres szervíz között? Tudtommal semmi... 60 ezresnél van vezérlés csere is. Ja, persze-persze... Hülyeséget írtam, 75 ezrest akartam, amin Dani volt! Dani 30 ezresen volt. De a 30 és a 75 ezres szervíz nem egyforma ha erre gondoltál. Ajjaj Igen, erre gondoltam. Én má mindegy! Mi a különbség a 30 ezres és a 75 ezres között?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1437 Dátum: 2011. Március 23. - 09:35:15 » |
|
Miért, mi a különbség a 30 és a 60 ezres szervíz között? Tudtommal semmi... 60 ezresnél van vezérlés csere is. Ja, persze-persze... Hülyeséget írtam, 75 ezrest akartam, amin Dani volt! Dani 30 ezresen volt. De a 30 és a 75 ezres szervíz nem egyforma ha erre gondoltál. Ajjaj Igen, erre gondoltam. Én má mindegy! Mi a különbség a 30 ezres és a 75 ezres között? 75/15/ olaj+szűrő ,én cserélek levegő+pollent is 30 ugyanazok+gyertya fékolaj forráspont alapján,fagyálló kor+szín alapján/rózsaszint ráér az ember 4 évente
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1438 Dátum: 2011. Március 23. - 10:34:54 » |
|
Miért, mi a különbség a 30 és a 60 ezres szervíz között? Tudtommal semmi... 60 ezresnél van vezérlés csere is. Ja, persze-persze... Hülyeséget írtam, 75 ezrest akartam, amin Dani volt! Dani 30 ezresen volt. De a 30 és a 75 ezres szervíz nem egyforma ha erre gondoltál. Ajjaj Igen, erre gondoltam. Én má mindegy! Mi a különbség a 30 ezres és a 75 ezres között? 75/15/ olaj+szűrő ,én cserélek levegő+pollent is 30 ugyanazok+gyertya fékolaj forráspont alapján,fagyálló kor+szín alapján/rózsaszint ráér az ember 4 évente Én úgy tudom 75-nél nincs fékolaj hűtőfolyadék és gyertyacsere se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1439 Dátum: 2011. Március 23. - 10:44:41 » |
|
Miért, mi a különbség a 30 és a 60 ezres szervíz között? Tudtommal semmi... 60 ezresnél van vezérlés csere is. Ja, persze-persze... Hülyeséget írtam, 75 ezrest akartam, amin Dani volt! Dani 30 ezresen volt. De a 30 és a 75 ezres szervíz nem egyforma ha erre gondoltál. Ajjaj Igen, erre gondoltam. Én má mindegy! Mi a különbség a 30 ezres és a 75 ezres között? 75/15/ olaj+szűrő ,én cserélek levegő+pollent is 30 ugyanazok+gyertya fékolaj forráspont alapján,fagyálló kor+szín alapján/rózsaszint ráér az ember 4 évente Én úgy tudom 75-nél nincs fékolaj hűtőfolyadék és gyertyacsere se. Szerintem azt 30-asra írta sebike. Mindenki belekavarodik előbb-utóbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|