ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1350 Dátum: 2011. Január 25. - 09:24:30 » |
|
Persze, hogy lehet Gomboséknál is egy egész nap az olajcsere - csak az a különbség, hogy negyed óra alatt hazaérünk, aztan vissza mikor elkészült... :-). Áááá, nem terhelném Gidyt soha ilyesmivel! ;-)
Amúgy meg nagyobb szervízt szerintem én is Horváthéknál csináltatnám, de ez reméljük pici lesz...
Szerintem Apunak ez nem teher lenne. Meg különben is, van dolga náluk, mert ki kell vinnie nekik a szervízkönyvemet, megírásra. Kathy! Capnek igazsága van. Gondold meg! Privit írtam ez ügyben. Várom válaszod!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1351 Dátum: 2011. Január 25. - 22:26:52 » |
|
120ekm-es szerviz 62433Ft volt. Nem kértem levegőszűrő, pollenszűrő és gyertyacserét. Olajat és a szűrőt én vittem. Pluszban volt egy szelepfedél tömítés csere, szintén én vittem.
Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere került ennyibe??
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1352 Dátum: 2011. Január 25. - 22:32:36 » |
|
120ekm-es szerviz 62433Ft volt. Nem kértem levegőszűrő, pollenszűrő és gyertyacserét. Olajat és a szűrőt én vittem. Pluszban volt egy szelepfedél tömítés csere, szintén én vittem.
Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere került ennyibe?? Nekem meg 44EFt volt.Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere.számlával!!!!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1353 Dátum: 2011. Január 26. - 07:10:58 » |
|
Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere került ennyibe?? Nekem meg 44EFt volt.Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere.számlával!!!! Csak vezérléscsere 46eFt számlával (1éve) !!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Január 26. - 07:17:25 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1354 Dátum: 2011. Január 26. - 07:11:39 » |
|
Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere került ennyibe?? Nem
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1355 Dátum: 2011. Január 26. - 19:15:08 » |
|
Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere került ennyibe?? Nekem meg 44EFt volt.Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere.számlával!!!! Csak vezérléscsere 46eFt számlával (1éve) !!! Az is sok szerintem!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1356 Dátum: 2011. Január 26. - 20:21:56 » |
|
Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere került ennyibe?? Nekem meg 44EFt volt.Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere.számlával!!!! Csak vezérléscsere 46eFt számlával (1éve) !!! Az is sok szerintem! Áruld már el, nálad mennyi számlával, mert valamiért nagyon titkolod.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1357 Dátum: 2011. Január 27. - 13:26:36 » |
|
Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere került ennyibe?? Nekem meg 44EFt volt.Vezérlés vízpumpa hosszbordásszíj csere.számlával!!!! Csak vezérléscsere 46eFt számlával (1éve) !!! Az is sok szerintem! Áruld már el, nálad mennyi számlával, mert valamiért nagyon titkolod. 45.999-
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1358 Dátum: 2011. Január 28. - 11:18:46 » |
|
Na, fél év halasztás után meglett a 60ezres (67041nél) szervíz. Sebike kezei által történt a fiatalító kúra. (Ezúton is megköszönöm neki!!) kb3óra alatt 67ből kijött. A műszaki tartalmat Ő jobban el tudja ragozni, de az én szemszögemből az alábbi tapasztalat jött össze. 1. Az 5év csillaggarázs a hosszbordás szíjat leamortizálta. Ronda látvány volt. 2. A vezszíj viszont a vártnál kicsival jobb állapotban volt. 3. A sokat vitatott szivattyú (én is hezitáltam először) volt az igazi meglepi. A mozgása teljesen kockás volt!! Szét volt kopva, hála istennek, hogy nem később okozott meglepit... 4. A gyertyák még működőképesek voltak, csak eléggé megviseltek. A sapkák viszont eléggé be voltak tokosodva. 5. A pollenszűrőm egyik fele tele volt fáról való gyöszökkel és FEKETE színben pompázott. Mellette a középszürke másik oldal szinte a tisztaságot sugallta. 6. A fékpofák Sebike szerint megérhetik a 120ezres jubileumot (elöl is!). A defenzív vezetés, azért hoz a konyhára. 7. Hazafelé csendesebb, jobban gyorsuló és friss levegőt árasztó autóval mentem. Jó volt érezni, hogy regenerálódott a wellnesstől Lacsi!
Sajnos a megbeszélteken túl talált még egy-két jővőbeni költségelemet...ezért újra listát kell írnom. Remélem a vizsga pár nap múlva csont nélkül meglesz.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1359 Dátum: 2011. Január 28. - 12:01:04 » |
|
Na, fél év halasztás után meglett a 60ezres (67041nél) szervíz. Sebike kezei által történt a fiatalító kúra. (Ezúton is megköszönöm neki!!) kb3óra alatt 67ből kijött. A műszaki tartalmat Ő jobban el tudja ragozni, de az én szemszögemből az alábbi tapasztalat jött össze. 1. Az 5év csillaggarázs a hosszbordás szíjat leamortizálta. Ronda látvány volt. 2. A vezszíj viszont a vártnál kicsival jobb állapotban volt. 3. A sokat vitatott szivattyú (én is hezitáltam először) volt az igazi meglepi. A mozgása teljesen kockás volt!! Szét volt kopva, hála istennek, hogy nem később okozott meglepit... 4. A gyertyák még működőképesek voltak, csak eléggé megviseltek. A sapkák viszont eléggé be voltak tokosodva. 5. A pollenszűrőm egyik fele tele volt fáról való gyöszökkel és FEKETE színben pompázott. Mellette a középszürke másik oldal szinte a tisztaságot sugallta. 6. A fékpofák Sebike szerint megérhetik a 120ezres jubileumot (elöl is!). A defenzív vezetés, azért hoz a konyhára. 7. Hazafelé csendesebb, jobban gyorsuló és friss levegőt árasztó autóval mentem. Jó volt érezni, hogy regenerálódott a wellnesstől Lacsi!
Sajnos a megbeszélteken túl talált még egy-két jővőbeni költségelemet...ezért újra listát kell írnom. Remélem a vizsga pár nap múlva csont nélkül meglesz.
És ami cserélve lett:vezérműszíj,feszítő,vezető,vízpumpa/GYÁRI GÖRGŐK GATES SZÍJ/,hosszbordásszíj,fagyálló/alukimélő/,levegőszűrő,olajszűrő,pollenszűrő,üzemanyagszűrő,gyújtógyertya,olajleeresztőcsavar+alátét,Mobil olaj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1360 Dátum: 2011. Február 14. - 12:51:25 » |
|
Sziasztok!
Akciós ajánlatunk lenne nektek 4db szűrő benzines Lacettihez/levegőszűrő,pollenszűrő,üzemanyagszűrő,olajszűrő/ 5000ft ért számlásan!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1361 Dátum: 2011. Február 14. - 13:03:19 » |
|
Sziasztok!
Akciós ajánlatunk lenne nektek 4db szűrő benzines Lacettihez/levegőszűrő,pollenszűrő,üzemanyagszűrő,olajszűrő/ 5000ft ért számlásan!!!!!!!!
Meddig él az akció? Milyen termékek? Írnál egy listát? Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1362 Dátum: 2011. Február 14. - 13:56:46 » |
|
Sziasztok!
Meddig él az akció? Milyen termékek? Írnál egy listát? Köszi! Mint minden akció a készlet erejéig, utángyártottak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1363 Dátum: 2011. Február 14. - 22:18:05 » |
|
Sziasztok!
Hm!Megint a benzinesek járnak jól ! Amúgy tényleg jó az ár ezekért.Még benzines lacsis időszakomból vannak halvány emlékeim ezek árairól,de többre jön ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1364 Dátum: 2011. Február 14. - 22:56:34 » |
|
Sziasztok!
Hm!Megint a benzinesek járnak jól ! Amúgy tényleg jó az ár ezekért.Még benzines lacsis időszakomból vannak halvány emlékeim ezek árairól,de többre jön ki. A tiedébe ezekből csak a pollenszűrő jó ,tudod a nagy számok törvénye kevés a diesel én csak tudom ,hogy kb 2-3 szorosa a fenntartási költsége mint a benzinesnek nemhiába más kategóriából került bele a motor/Captiva,Epica/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 14. - 22:58:43 írta sebike »
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|