gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1320 Dátum: 2010. December 25. - 22:36:42 » |
|
Valóban a szervízeknél egy kicsit mélyebben a sebbe kell nyúlni, de mindenre lehet megoldást találni. Az én döntésem azért esett a dízel mellett, mert pl. idén májusban 32.300 harmadik kötelező szervíz, december 08 46.900km a negyedik. Most 25-ét írunk, már 48.156km van benne. Ezt benzinnel ki a fene bírná. Menni- dolgozni-meg muszáj vele. A dízellel kapcsolatban - nekem is ez van - valójában még nem sok a szervíztapasztalat. Majd meglátjuk milyen lesz. Én speciel most generátorszíjra gyűjtök, csillagászati a szervízes ára: 39 papír.
Már ideje van a generátorszíj cserének?Most látom mennyi megtett km-ed van.Ennyit bír csak ki? Az enyémbe 21.000km lesz lassan.Majd meglátjuk mit bír.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #1321 Dátum: 2010. December 26. - 19:20:46 » |
|
Szervízkönyve csak ellenőrzést ir. Én is csodálkoztam rajta, hogy már cserélni kellene, de a szervíz főnök szerint, akiben megbízom, a technológia már kéri 45.000km-nél a cserét. A szervíznél annyit mondtak még nincs gond a szíjjal, de szerintük 60.000 már cserélni kell. A vízpumpán még gondolkodom mert jó lenne azzal együtt cserélni a szíjat, félek pár ezer km. után azt kell majd cserélni. Erősebb szíj, gyengébb csapágyak.... Nekem is lenne egy kérdésem. Az autón belül, tengelykapcsoló pedálnál, a kormányoszlop alatti müa. belső elemre egy kapcsoló van felerősítve, ami a tengelykapcsoló pedál benyomásakor kapcsol. A szervízben is elcsodálkoztak rajta, hogy benne van, szerintük a tempomat kapcsolója. Nincs minden autóban, csak aki rendelt tempomatot. Én nem kértem a kocsiba, mégis ott van. Kinek van még benne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1322 Dátum: 2010. December 26. - 20:31:34 » |
|
Szervízkönyve csak ellenőrzést ir. Én is csodálkoztam rajta, hogy már cserélni kellene, de a szervíz főnök szerint, akiben megbízom, a technológia már kéri 45.000km-nél a cserét. A szervíznél annyit mondtak még nincs gond a szíjjal, de szerintük 60.000 már cserélni kell. A vízpumpán még gondolkodom mert jó lenne azzal együtt cserélni a szíjat, félek pár ezer km. után azt kell majd cserélni. Erősebb szíj, gyengébb csapágyak.... Nekem is lenne egy kérdésem. Az autón belül, tengelykapcsoló pedálnál, a kormányoszlop alatti müa. belső elemre egy kapcsoló van felerősítve, ami a tengelykapcsoló pedál benyomásakor kapcsol. A szervízben is elcsodálkoztak rajta, hogy benne van, szerintük a tempomat kapcsolója. Nincs minden autóban, csak aki rendelt tempomatot. Én nem kértem a kocsiba, mégis ott van. Kinek van még benne?
Nekem
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1323 Dátum: 2010. December 26. - 22:52:40 » |
|
Nekem Na,holnap bebújok a kocsiba és megnézem!Nagyon szeretnék tempomatot(talán akkor Fürstenfeldtől nem száguldoznék át fél Ausztrián,de mivel nincs nem tudom megállni)Ha lenne előkészítés egyszerübben menne az utólagos beépítés.Esetleg valaki árakban járatos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tuci
Friss hús
Nem elérhető
2,0 TCDI 16V. Platinum
|
|
« Hozzászólás #1324 Dátum: 2010. December 27. - 20:32:48 » |
|
Nekem is !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1325 Dátum: 2010. December 28. - 01:09:01 » |
|
Ebben is van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #1326 Dátum: 2010. December 28. - 12:28:26 » |
|
Úgy látom másnak is van kapcsoló a tengelykapcsoló pedálnál. Ha nem hazudtak nekem a szervízben, akkor a tempomat bekötése megoldható. Kapcsoló a kormányhoz, vezetékelés, gondolom kell egy kis motordiagnosztika, és már lehet a menet. Megpróbálok utána járni mennyibe kerülne a bekötés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1327 Dátum: 2010. December 29. - 05:56:55 » |
|
Úgy látom másnak is van kapcsoló a tengelykapcsoló pedálnál. Ha nem hazudtak nekem a szervízben, akkor a tempomat bekötése megoldható. Kapcsoló a kormányhoz, vezetékelés, gondolom kell egy kis motordiagnosztika, és már lehet a menet. Megpróbálok utána járni mennyibe kerülne a bekötés.
Olyan árat kapsz amitől elmegy a kedved!Nekem a ködlámpákra mondtak 10-13EFt-ot.pedig a kapcsolót,a rellét és a lámpákat már én beraktam.Az akku mögötti fekete doboztól való kikábelezés lett volna ennyi.Kb 4m vezeték és 2 db saru.Na erre bekötöttem én magamnak 2,5h alatt.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1328 Dátum: 2010. December 29. - 11:44:26 » |
|
Valóban a szervízeknél egy kicsit mélyebben a sebbe kell nyúlni, de mindenre lehet megoldást találni. Az én döntésem azért esett a dízel mellett, mert pl. idén májusban 32.300 harmadik kötelező szervíz, december 08 46.900km a negyedik. Most 25-ét írunk, már 48.156km van benne. Ezt benzinnel ki a fene bírná. Menni- dolgozni-meg muszáj vele. A dízellel kapcsolatban - nekem is ez van - valójában még nem sok a szervíztapasztalat. Majd meglátjuk milyen lesz. Én speciel most generátorszíjra gyűjtök, csillagászati a szervízes ára: 39 papír.
Bármilyen szervízalkatrészben tudok segíteni gyári és gyárival teljesen megegyező csak nincs rajt a GM felírat csak a beszállítóé de van amikor a fele
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1329 Dátum: 2010. December 29. - 15:43:31 » |
|
Bármilyen szervízalkatrészben tudok segíteni gyári és gyárival teljesen megegyező csak nincs rajt a GM felírat csak a beszállítóé de van amikor a fele Sebike!Ha másnak is él az ajánlatod,akkor én szívesen igénybe venném a késöbbiek folyamán!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1330 Dátum: 2010. December 29. - 17:43:47 » |
|
Bármilyen szervízalkatrészben tudok segíteni gyári és gyárival teljesen megegyező csak nincs rajt a GM felírat csak a beszállítóé de van amikor a fele Sebike!Ha másnak is él az ajánlatod,akkor én szívesen igénybe venném a késöbbiek folyamán! Természetesen él minden Lacetti klubosnak a partnereink topicben megtalálsz bennünket és a kedvezményeket is. (sn-car)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1331 Dátum: 2010. December 29. - 22:28:26 » |
|
Bármilyen szervízalkatrészben tudok segíteni gyári és gyárival teljesen megegyező csak nincs rajt a GM felírat csak a beszállítóé de van amikor a fele Sebike!Ha másnak is él az ajánlatod,akkor én szívesen igénybe venném a késöbbiek folyamán! Természetesen él minden Lacetti klubosnak a partnereink topicben megtalálsz bennünket és a kedvezményeket is. (sn-car) Köszönettel!Tudom hol talállak titeket,amikor Mo.-n vagyok(legközelebb tavasszal)Kaposvár mellett lakom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szijjani
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1332 Dátum: 2011. Január 17. - 17:26:43 » |
|
Ma voltam a GYULAI nál. Érdeklődtem a 60 000 s szervizről.Náluk a szerviz kb 130 000ft, a vizsga 35000ft ba kerűlne.Ezt elég húzosnak tartom. Ha nektek van kedvezőbb és megbizhato szervizetek.irjátok meg. A RUDIRA gondoltam. de még nem voltam nála. Kőszí.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1333 Dátum: 2011. Január 17. - 18:03:33 » |
|
Ma voltam a GYULAI nál. Érdeklődtem a 60 000 s szervizről.Náluk a szerviz kb 130 000ft, a vizsga 35000ft ba kerűlne.Ezt elég húzosnak tartom. Ha nektek van kedvezőbb és megbizhato szervizetek.irjátok meg. A RUDIRA gondoltam. de még nem voltam nála. Kőszí.
Szia! Rudiéknál most volt ugyan ez decemberben a Kapitánynak, és olcsóbban jött ki, mint a Gyulais ajánlat. Hívd fel őket, és beszéld meg velük a dolgot. (289-06-95). Hivatkozz a klubra! Hívj engem is, priviben megadom a számom.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
szijjani
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1334 Dátum: 2011. Január 17. - 18:33:12 » |
|
Kőszi a tel. számot. Hivni fogom őket.
|