joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1185 Dátum: 2010. Június 07. - 00:38:42 » |
|
Köszi Krisz, de mondjuk azért ennyire nem akarom. Ha a saját szerelőm meg tudja oldani jó (a sajátját meg tudta), ha nem, akkor leveszem- vis****akatom 10000 pénzért. Ugyanott vagyok. Szimplán egy készlet ablakra nem szeretnék beruházni.
Csak a 2 első ajtó üvege a lényeg. A műszaki vizsgán nem feltétel hogy működjön az ablakemelőd, de az igen, hogy az első ajtókban félig lehúzva le legyen fényképezve, anélkül bukás, a központi rendszer nem engedi tovább vizsga folyamatot. Nálunk is az elő ajtó üvegek műszakira cserélődnek, de ez más kérdés mert van másik! Tudom, de hát az is pénz. Viszont ezek a gyári színezett üvegek hő- és UV védelem szempÁra? Az üveget egyszer megveszed, aztán 2évente oda-vissza cseréled, amíg megvan a verda. Igen, csak: Ára? Én nem vagyok szétszerelős fajta és tudtommal a kilincs körüli műanyagot nem lehet sérülésmentesen bontani. Leszedni könnyű a fóliát, csak a felragasztásért kell fizetni 2 évente. Én leszedtem mind a 4 ablakról, mert nem tetszik, ha egyiken van, a másikon nincs. A hátsó szélvédőn maradt a fólia. Mondjuk, nem nagyon értem a hatóság hisztijét a nem túl sötét fóliákkal kapcsolatban. Ésszerű magyarázatot nem tudnak rá adni. Azt érteném, ha a napszemüveget tiltanák, hiszen az sötétté varázsolja a szélvédőt is. Gondolom én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1186 Dátum: 2010. Június 07. - 05:13:45 » |
|
Köszi Krisz, de mondjuk azért ennyire nem akarom. Ha a saját szerelőm meg tudja oldani jó (a sajátját meg tudta), ha nem, akkor leveszem- vis****akatom 10000 pénzért. Ugyanott vagyok. Szimplán egy készlet ablakra nem szeretnék beruházni.
Csak a 2 első ajtó üvege a lényeg. A műszaki vizsgán nem feltétel hogy működjön az ablakemelőd, de az igen, hogy az első ajtókban félig lehúzva le legyen fényképezve, anélkül bukás, a központi rendszer nem engedi tovább vizsga folyamatot. Nálunk is az elő ajtó üvegek műszakira cserélődnek, de ez más kérdés mert van másik! Tudom, de hát az is pénz. Viszont ezek a gyári színezett üvegek hő- és UV védelem szempÁra? Az üveget egyszer megveszed, aztán 2évente oda-vissza cseréled, amíg megvan a verda. Igen, csak: Ára? Én nem vagyok szétszerelős fajta és tudtommal a kilincs körüli műanyagot nem lehet sérülésmentesen bontani. Árat pü-ben ír majd sebike, A kilincs körüli lejön sérülés mentesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1187 Dátum: 2010. Június 07. - 08:14:09 » |
|
Árat pü-ben ír majd sebike, A kilincs körüli lejön sérülés mentesen. [/quote]Lejön. Sebikének. Meg neked. De sajnos nem nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1188 Dátum: 2010. Június 07. - 16:19:15 » |
|
Árat pü-ben ír majd sebike, A kilincs körüli lejön sérülés mentesen.
Lejön. Sebikének. Meg neked. De sajnos nem nekem. Nekem se sikerül leszedni. Legközelebbi talin tarthatnál bemutatót.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1189 Dátum: 2010. Június 07. - 16:40:28 » |
|
Lejön. Sebikének. Meg neked. De sajnos nem nekem. Nekem se sikerül leszedni. Legközelebbi talin tarthatnál bemutatót. Az igazi trükkje főleg a melegebb időszakokban, hogy nem veszem le előbb, hanem lebontok mindent a kárpitról és a kárpitot finoman elhúzom, kézzel enyhén aláfeszítek és kipattan a helyéről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1190 Dátum: 2010. Június 07. - 16:46:30 » |
|
Lejön. Sebikének. Meg neked. De sajnos nem nekem. Nekem se sikerül leszedni. Legközelebbi talin tarthatnál bemutatót. Az igazi trükkje főleg a melegebb időszakokban, hogy nem veszem le előbb, hanem lebontok mindent a kárpitról és a kárpitot finoman elhúzom, kézzel enyhén aláfeszítek és kipattan a helyéről. Majd legközelebb kipróbálom. Nekem a hangszórónál lévő 3 füllel van bajom. Azok közül szokott egy eltörni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1191 Dátum: 2010. Június 07. - 22:21:21 » |
|
Lejön. Sebikének. Meg neked. De sajnos nem nekem. Nekem se sikerül leszedni. Legközelebbi talin tarthatnál bemutatót. Az igazi trükkje főleg a melegebb időszakokban, hogy nem veszem le előbb, hanem lebontok mindent a kárpitról és a kárpitot finoman elhúzom, kézzel enyhén aláfeszítek és kipattan a helyéről. Majd legközelebb kipróbálom. Nekem a hangszórónál lévő 3 füllel van bajom. Azok közül szokott egy eltörni. Ma este 4 db vettem le és a hangszóró-kilincs körül egy fül sem törött le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1192 Dátum: 2010. Június 11. - 08:33:08 » |
|
Csak a 2 első ajtó üvege a lényeg. A műszaki vizsgán nem feltétel hogy működjön az ablakemelőd, de az igen, hogy az első ajtókban félig lehúzva le legyen fényképezve, anélkül bukás, a központi rendszer nem engedi tovább vizsga folyamatot. Nálunk is az elő ajtó üvegek műszakira cserélődnek, de ez más kérdés mert van másik! Tudom, de hát az is pénz. Viszont ezek a gyári színezett üvegek hő- és UV védelem szempÁra? Az üveget egyszer megveszed, aztán 2évente oda-vissza cseréled, amíg megvan a verda. Igen, csak: Ára? Én nem vagyok szétszerelős fajta és tudtommal a kilincs körüli műanyagot nem lehet sérülésmentesen bontani. Árat pü-ben ír majd sebike, A kilincs körüli lejön sérülés mentesen. Nem írt. Még...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1193 Dátum: 2010. Június 11. - 09:00:42 » |
|
Csak a 2 első ajtó üvege a lényeg. A műszaki vizsgán nem feltétel hogy működjön az ablakemelőd, de az igen, hogy az első ajtókban félig lehúzva le legyen fényképezve, anélkül bukás, a központi rendszer nem engedi tovább vizsga folyamatot. Nálunk is az elő ajtó üvegek műszakira cserélődnek, de ez más kérdés mert van másik! Tudom, de hát az is pénz. Viszont ezek a gyári színezett üvegek hő- és UV védelem szempÁra? Az üveget egyszer megveszed, aztán 2évente oda-vissza cseréled, amíg megvan a verda. Igen, csak: Ára? Én nem vagyok szétszerelős fajta és tudtommal a kilincs körüli műanyagot nem lehet sérülésmentesen bontani. Árat pü-ben ír majd sebike, A kilincs körüli lejön sérülés mentesen. Nem írt. Még... Egy bal hátsó oldalüveg ára engem is érdekelne.Talán van olyan olcsó már amiért hajlandó vagyok áldozni a téglával betörni szándékozás nyomai eltüntetésére.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 07. - 20:55:40 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1194 Dátum: 2010. Július 06. - 18:30:59 » |
|
Bejelentkeztem Rudiékhoz a 120000-es szervizre mindennel együtt 73-75000ft mondott. olaj+szűrő,pollen szűrő,gyertya,vízpumpa,szíjak,feszítők,munkadíj szerintem nem rossz ár.Ja és 14-én megyek reggel.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1195 Dátum: 2010. Július 07. - 20:57:26 » |
|
Bejelentkeztem Rudiékhoz a 120000-es szervizre mindennel együtt 73-75000ft mondott. olaj+szűrő,pollen szűrő,gyertya,vízpumpa,szíjak,feszítők,munkadíj szerintem nem rossz ár.Ja és 14-én megyek reggel.
V.ki rudiék cimét elküldené pű-ben.Jövő hónapban én is beugrok egy ilyen műveletre ennyiért.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1196 Dátum: 2010. Július 07. - 21:27:49 » |
|
V.ki rudiék cimét elküldené pű-ben.Jövő hónapban én is beugrok egy ilyen műveletre ennyiért. http://www.autohorvath.hu/
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1197 Dátum: 2010. Július 09. - 10:56:51 » |
|
V.ki rudiék cimét elküldené pű-ben.Jövő hónapban én is beugrok egy ilyen műveletre ennyiért. nekem is ennyi volt (áfás számla nélkül)
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1198 Dátum: 2010. Július 09. - 19:44:44 » |
|
V.ki rudiék cimét elküldené pű-ben.Jövő hónapban én is beugrok egy ilyen műveletre ennyiért. nekem is ennyi volt (áfás számla nélkül) ez egyáltakán nem kaland Krisznek is fel volt ajánlva 70.000ft ért a talikor....
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
budget
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1199 Dátum: 2010. Július 13. - 16:17:56 » |
|
Sziasztok!
5 év és 46000 Km van a lacettimben , kell cserélnem vezérmű szíjat, vagy megvárhatom a 60000-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|