Zümi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1125 Dátum: 2010. április 13. - 19:40:14 » |
|
Kedves Cartársak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Abban a szerencsés (vagy éppen szerencsétlen) helyzetben vagyok, hogy a Lacsim még garis, és most kell 30e-s szervizre vinnem. Ez ugye az 1.6-os benzinesnél az olaj, az olajszűrő, a gyertyák, a lég- és pollenszűrő cseréjét jelenti, amire a Gyulainál 53 ezer forintot mondtak be. Kérdésem az lenne, ha valakinek még vannak emlékei erről a kötelező szervizéről, vagy mostanában csináltatott ilyet, hogy ez az összeg reális, vagy súlyos lehúzásnak nézek elébe?
Előre is köszönöm a meglátásokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1126 Dátum: 2010. április 13. - 19:52:51 » |
|
Kedves Cartársak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Abban a szerencsés (vagy éppen szerencsétlen) helyzetben vagyok, hogy a Lacsim még garis, és most kell 30e-s szervizre vinnem. Ez ugye az 1.6-os benzinesnél az olaj, az olajszűrő, a gyertyák, a lég- és pollenszűrő cseréjét jelenti, amire a Gyulainál 53 ezer forintot mondtak be. Kérdésem az lenne, ha valakinek még vannak emlékei erről a kötelező szervizéről, vagy mostanában csináltatott ilyet, hogy ez az összeg reális, vagy súlyos lehúzásnak nézek elébe?
Hát elég húzos...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sityu
Friss hús
Nem elérhető
[HB] 1.4 16V Elite AC
|
|
« Hozzászólás #1127 Dátum: 2010. április 13. - 20:14:36 » |
|
Kedves Cartársak!
Hali! Nekem 2 hete volt a 30 000 km-es kötelező szervizem, és én 37 000 Ft-ot fizettem érte a Gombosnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1128 Dátum: 2010. április 13. - 20:35:47 » |
|
Kedves Cartársak!
Az 53 picikét soknak tűnik a 30000-es szervizért. Én holnap viszem vezérműszíj és ü.a. szűrő cserére az enyémet, előzetes kalkuláció 50. Remélem belefér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1129 Dátum: 2010. április 13. - 20:51:05 » |
|
Én február közepén voltam, alkatrészeket vittem, az 18e volt gyertyával együtt, a szervíz 20e-be került, viszont a gyertyát nem cseréltettem, mivel csak 18e km volt a kocsiban. A Gyulai nekem is ilyen összeget mondott, én a Chevrolet Schillernél voltam, Pittike ajánlására.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #1130 Dátum: 2010. április 13. - 22:21:21 » |
|
Én február közepén voltam, alkatrészeket vittem, az 18e volt gyertyával együtt, a szervíz 20e-be került, viszont a gyertyát nem cseréltettem, mivel csak 18e km volt a kocsiban. A Gyulai nekem is ilyen összeget mondott, én a Chevrolet Schillernél voltam, Pittike ajánlására.
Chevrolet Wallis Újpest volt
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1131 Dátum: 2010. április 14. - 07:53:58 » |
|
Én február közepén voltam, alkatrészeket vittem, az 18e volt gyertyával együtt, a szervíz 20e-be került, viszont a gyertyát nem cseréltettem, mivel csak 18e km volt a kocsiban. A Gyulai nekem is ilyen összeget mondott, én a Chevrolet Wallis Újpest voltam, Pittike ajánlására.
Chevrolet Wallis Újpest volt Az hát, csak feledékeny vagyok. Javítottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zümi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1132 Dátum: 2010. április 14. - 08:05:06 » |
|
Lehet, hogy az én hangomban van valami lehúzásra csábító, mert most beszéltem a Wallisszal (igaz, nem az újpestivel, hanem a Kerepesi útival), és ott is 48 ezret mondtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #1133 Dátum: 2010. április 14. - 08:26:19 » |
|
Lehet, hogy az én hangomban van valami lehúzásra csábító, mert most beszéltem a Wallisszal (igaz, nem az újpestivel, hanem a Kerepesi útival), és ott is 48 ezret mondtak. Lehet, hogy a hangoddal van a baj Esetleg kérdezz rá az olajra és a pollenszűrőre (milyen/mennyiért), azon szoktak rabolni.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1134 Dátum: 2010. április 14. - 09:39:32 » |
|
Lehet, hogy az én hangomban van valami lehúzásra csábító, mert most beszéltem a Wallisszal (igaz, nem az újpestivel, hanem a Kerepesi útival), és ott is 48 ezret mondtak. Alkatrészek Pittikétől lettek rendelve, Castrol Edge Sport 0w-40 olaj, Bosch fékolaj DOT4, pollenszűrő (Denso, ha jól emlékszem), NGK gyertya, olajszűrő MANN; a szervíz díja 22e lett volna, de kaptam 10% engedményt. Szerintem az alkatrészeket te is vedd meg előre, mert azon azért lehet spórolni rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1135 Dátum: 2010. április 14. - 17:17:40 » |
|
Lehet, hogy az én hangomban van valami lehúzásra csábító, mert most beszéltem a Wallisszal (igaz, nem az újpestivel, hanem a Kerepesi útival), és ott is 48 ezret mondtak. Zümi! Írtam privit Neked. Van jó lehetőség spórolni. Holnap megyek Rudihoz a nyúlölőért. Már alig várom, hogy újra lássam, mehessek vele, és persze Csaba is... Ma visszakaptam a buszomat is vizsga után, és el sem rontották, csak kisebb hiányosságokat írtam a könyvébe, mert neki is csúcson kell lenni.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #1136 Dátum: 2010. április 14. - 18:35:00 » |
|
Lehet, hogy az én hangomban van valami lehúzásra csábító, mert most beszéltem a Wallisszal (igaz, nem az újpestivel, hanem a Kerepesi útival), és ott is 48 ezret mondtak. Zümi! Írtam privit Neked. Van jó lehetőség spórolni. Holnap megyek Rudihoz a nyúlölőért. Már alig várom, hogy újra lássam, mehessek vele, és persze Csaba is... Ma visszakaptam a buszomat is vizsga után, és el sem rontották, csak kisebb hiányosságokat írtam a könyvébe, mert neki is csúcson kell lenni. NYÚLÖLŐ!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1137 Dátum: 2010. április 14. - 19:24:13 » |
|
Lehet, hogy az én hangomban van valami lehúzásra csábító, mert most beszéltem a Wallisszal (igaz, nem az újpestivel, hanem a Kerepesi útival), és ott is 48 ezret mondtak. Zümi! Írtam privit Neked. Van jó lehetőség spórolni. Holnap megyek Rudihoz a nyúlölőért. Már alig várom, hogy újra lássam, mehessek vele, és persze Csaba is... Ma visszakaptam a buszomat is vizsga után, és el sem rontották, csak kisebb hiányosságokat írtam a könyvébe, mert neki is csúcson kell lenni. NYÚLÖLŐ!!! Miért?? A nyuszmuszkiller jobb??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1139 Dátum: 2010. április 15. - 17:59:02 » |
|
Tegnap beszélgettem egy ismerősömmel, aki kamionokkal foglalkozik, de ért azért a kocsikhoz is. Jó pár hibakód kiolvasó megfordult már a kezében. Történt, hogy a céges Astra megadta magát. Bevitték a helyi Opel-Chevy-Honda-stb-stb-stb szervízbe. Elég jó ismerős ott. Mondták, hogy bemennek a műhelybe, kéne egy villamossági szaki. Megjött... Hát ki kéne olvasni a hibakódot. Mondja a faszi, hogy nem tudja, mert német a menü. Ismerősöm megkérdezte, hogy megnézheti e. Átállította neki magyarra Fószer csak nézett. Kérdi haverom, hogy ezt ők eddíg miért nem állították át? Válasz, nem akarták elrontani. Na, kijött a hiba, hogy generátor. Kértek szerszámot, megcsinálták saját maguknak ott a szervízben. Munkafelvevőnél kifizették az anyagot. 2 hét múlva csörög a mobilja. Munkafelvevő telefonál, hogy mi volt a baj a kocsijukkal legutóbb? Mert van bent egy Astra, és ugyanaz a baja... NO COMMENT!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|