sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2007. November 25. - 14:49:02 » |
|
Engem leginkább az bosszant fel, hogy a számlán majdnem mindig szerepel az ablakmosó folyadék feltöltése is. Megfigyeltem, még ha csurig tele van a tartály akkor is felszámolják. Ez néhány száz Ft-os tétel ugyan, és ezért senki sem reklamál. Sajnos én sem mindig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2007. November 26. - 07:51:31 » |
|
Cartársak. Én inkább a számoktól és az érte elvégzett munkától kapok epeömlést. Nem hiszem el, hogy ha egy szerelő molyol az autón 1-2 órát, az ennyibe kerül. Vagy csak a pecsételés ilyen drága.Szemezgettem az eddigi hozzászólásokból és kiirtam egy pár adatot: munkadíj - 20.988 munkadíj - 33.673 munkadíj (norma szerint 2,5 óra): 16920.- Ft Munkadíj: 18974 Ft Ki keres ennyire jól, hogy ezeket a számokat mosolyogva benyelje? Ezek a díjak nem a magyat péztárcához vannak igazitva. Egy olajcsere munkadíja 20 eFt? Szerintem nyissunk saját klubszervizt, ha mi összedobjuk az árát, még az is olcsóbb ennél. És a minöségre sem lenne panasz! Szép hetet mindenkinek! Üdv
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2007. November 26. - 14:08:53 » |
|
És mi lesz a garanciával?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2007. November 26. - 15:10:44 » |
|
És mi lesz a garanciával?
Ha mi is ilyen árakon dolgoznánk a szervízben, abból tellene bármi garis javításra is. Garit a gyár adja, nem mi. Ő fizeti a garis javitás költségét. /persze csak játszom a gondolattal.../
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2007. November 28. - 00:01:16 » |
|
Szevasztok! Meg volt csütörtökön az 1 éves szervíz. Összktsg: 19710 Ft, amelyben már benne van egy kerékösszetartás állítás is 2346 FT-ért. 2 óra volt, ami azért Csornán eltöltve nem kis idő;), sajnos nem lehettem a kocsi mellett. Sajnálatukat fejezték ki, hogy nem volt meg a telefonszámom, hogy rátudjanak kérdeznia a futómű felmérés után, hogy be is állítsák-e, ill. "megjegyezték", hogy a fékek jelenlegi kopása alapján még 40.000-t kibírnak (ez elvileg ugye eggyel kitolja a cserét) Ja, és kaptam egy 2990 Ft-os bónt tavaszi kerékcserére. Alapvetően korrektnak éreztem az egész hozzáállást, remélem nem csak az ismerősöm miatt volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2007. November 29. - 12:19:41 » |
|
Ma hajnlaban melóból hazafelé jól megszívtam. Vagyis utána. Kiszáltam az autóból, központi, riasztó bekapcsol. Beérek a lakásba, és hallom, hogy szól a riasztó. Kimegyek, kikapcsolom. mikor bezártam a bal első ajtót, elkezdett világítani a műszerfal, mint a karácsonyfa. Ajtó kinyit, megszűnik, ajtó bezár, újra kezdi+nem működik a központi zár. mindez hajnali fél 3-kor! reggel háromnegyed 7-kor telefon Szabó Pistinek. Mehettem is vele rögtön a Gomboshoz. Eltört a hátsó ablakmosóhoz vezető műanyag cső. Mosófolyadék kifolyt, rá az elektromos kötegre. Zárlat! mivel már nem garis a gép, ezért fizetnem kellett! Kicserélték, és mindennel együtt fizettem érte 4500 forintot. Na meg plusszba fel is tetettem a sárfogókat, ha már ott voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2007. November 29. - 13:42:32 » |
|
Ma hajnlaban melóból hazafelé jól megszívtam. Vagyis utána. Kiszáltam az autóból, központi, riasztó bekapcsol. Beérek a lakásba, és hallom, hogy szól a riasztó. Kimegyek, kikapcsolom. mikor bezártam a bal első ajtót, elkezdett világítani a műszerfal, mint a karácsonyfa. Ajtó kinyit, megszűnik, ajtó bezár, újra kezdi+nem működik a központi zár. mindez hajnali fél 3-kor! reggel háromnegyed 7-kor telefon Szabó Pistinek. Mehettem is vele rögtön a Gomboshoz. Eltört a hátsó ablakmosóhoz vezető műanyag cső. Mosófolyadék kifolyt, rá az elektromos kötegre. Zárlat! mivel már nem garis a gép, ezért fizetnem kellett! Kicserélték, és mindennel együtt fizettem érte 4500 forintot. Na meg plusszba fel is tetettem a sárfogókat, ha már ott voltam.
Figyelem!!!! Engem is figyelmeztettek erre a lehetőségre és 5nap múlva bekövetkezett!!! Akinek 5a tipusnál a hátsó ablakmosó nem oké azonnal szervízbe !!!! mert az elektronika bánja! Ez tutira tipushiba - Stocz légyszi felvezetni a listára
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2007. November 29. - 14:21:46 » |
|
Figyelem!!!! Engem is figyelmeztettek erre a lehetőségre és 5nap múlva bekövetkezett!!! Akinek 5a tipusnál a hátsó ablakmosó nem oké azonnal szervízbe !!!! mert az elektronika bánja! Ez tutira tipushiba - Stocz légyszi felvezetni a listára Ez így van! Szabó Úr is mondta, hogy én vagyok náluk a héten a harmadik, ilyen problémával!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2007. November 29. - 15:40:46 » |
|
Figyelem!!!! Engem is figyelmeztettek erre a lehetőségre és 5nap múlva bekövetkezett!!! Akinek 5a tipusnál a hátsó ablakmosó nem oké azonnal szervízbe !!!! mert az elektronika bánja! Ez tutira tipushiba - Stocz légyszi felvezetni a listára Ez így van! Szabó Úr is mondta, hogy én vagyok náluk a héten a harmadik, ilyen problémával! Sziasztok. Ez csak 5 ajtós, vagy SW-s gond is? Köszi. Bye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2007. November 29. - 15:51:55 » |
|
Figyelem!!!! Engem is figyelmeztettek erre a lehetőségre és 5nap múlva bekövetkezett!!! Akinek 5a tipusnál a hátsó ablakmosó nem oké azonnal szervízbe !!!! mert az elektronika bánja! Ez tutira tipushiba - Stocz légyszi felvezetni a listára Ez így van! Szabó Úr is mondta, hogy én vagyok náluk a héten a harmadik, ilyen problémával! Sziasztok. Ez csak 5 ajtós, vagy SW-s gond is? Köszi. Bye én eddig csak ötajtósnál hallottam a problémát, de a típushibáknál az SW is fel van tüntetve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2007. November 29. - 19:52:17 » |
|
Figyelem!!!! Engem is figyelmeztettek erre a lehetőségre és 5nap múlva bekövetkezett!!! Akinek 5a tipusnál a hátsó ablakmosó nem oké azonnal szervízbe !!!! mert az elektronika bánja! Ez tutira tipushiba - Stocz légyszi felvezetni a listára Ez így van! Szabó Úr is mondta, hogy én vagyok náluk a héten a harmadik, ilyen problémával! Sziasztok. Ez csak 5 ajtós, vagy SW-s gond is? Köszi. Bye én eddig csak ötajtósnál hallottam a problémát, de a típushibáknál az SW is fel van tüntetve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2007. November 29. - 20:56:13 » |
|
Figyelem!!!! Engem is figyelmeztettek erre a lehetőségre és 5nap múlva bekövetkezett!!! Akinek 5a tipusnál a hátsó ablakmosó nem oké azonnal szervízbe !!!! mert az elektronika bánja! Ez tutira tipushiba - Stocz légyszi felvezetni a listára Ez így van! Szabó Úr is mondta, hogy én vagyok náluk a héten a harmadik, ilyen problémával! Sziasztok. Ez csak 5 ajtós, vagy SW-s gond is? Köszi. Bye én eddig csak ötajtósnál hallottam a problémát, de a típushibáknál az SW is fel van tüntetve. Ja, SW-nél is típushiba. A fentiekből az is látszik, hogy már fent van a listánkon - 2 napja. A jövőben majd az ilyen frissítéseket is kirakom a hírekbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2007. November 29. - 21:42:39 » |
|
Azt lehet tudni, hogy pontosan hol törik el a cső? Ugyanis legközelebbi szervíznél ellenőriztetném. Csak nem jól sejtem, hogy a kasztni és az ajtó közti gumicsőharangban, ami a két elem között átvezeti a kábeleket? Merthogy opel típushiba volt ez anno, csakúgy, mit az utasülés alatti légzsákérzékelő vezetékének csatlakozó-kontakthibája.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2007. November 30. - 08:28:53 » |
|
Azt lehet tudni, hogy pontosan hol törik el a cső? Ugyanis legközelebbi szervíznél ellenőriztetném. Csak nem jól sejtem, hogy a kasztni és az ajtó közti gumicsőharangban, ami a két elem között átvezeti a kábeleket? Merthogy opel típushiba volt ez anno, csakúgy, mit az utasülés alatti légzsákérzékelő vezetékének csatlakozó-kontakthibája.
De igen Feri, jól sejted!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2007. December 02. - 09:21:45 » |
|
Tegnap az ideg kerülgetett! Mentem Pestre a kutyámért, aki nagyon édes és pici És a régi 7-esen kaptam 2 követ a fél éves új szélvédőmre. Azt hittem szétvet az ideg! Ahogy néztem kagylósan pattant ki. Ez ugye javítható? Mert az előző üvegemen a sérülésnek volt két széle, és az repedt keresztbe. Kb mennyi lehet egy ilyen javítása?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|