kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #735 Dátum: 2009. Március 21. - 11:09:30 » |
|
Ez az egész a 20-adából kijön, ha balázslacihoz viszed.
Nem az én pénzem bánja... - csak áttételesen: Mert az biztos, hogy iszonyúan vastagon fog ilyenkor a cerka.... mi meg fizethetjük a horribilis biztosítási díjakat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #736 Dátum: 2009. Március 21. - 14:16:22 » |
|
Ez az egész a 20-adából kijön, ha balázslacihoz viszed.
Nem az én pénzem bánja... - csak áttételesen: Mert az biztos, hogy iszonyúan vastagon fog ilyenkor a cerka.... mi meg fizethetjük a horribilis biztosítási díjakat... Hát erről beszéltem, Nyuszómuszó!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #737 Dátum: 2009. Május 21. - 19:06:57 » |
|
Ma voltam a klubszervízben a Rudiéknál.Kicseréltettem az olajat,a szűrőket,a gyertyákat és úgy átnéztek mindent az autón,mintha vizsgára menne.Mindezt 2000 ft-ért(az anyagot én vittem).Korrekt. .Ajánlom mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #738 Dátum: 2009. Május 21. - 19:25:15 » |
|
Ma voltam a klubszervízben a Rudiéknál.Kicseréltettem az olajat,a szűrőket,a gyertyákat és úgy átnéztek mindent az autón,mintha vizsgára menne.Mindezt 2000 ft-ért(az anyagot én vittem).Korrekt. .Ajánlom mindenkinek. Megoldjuk, hogy lejárt garisoknak ott legyen a klub- szervize a pestieknek, és közelieknek is persze. Itt lehet zöldkártyát, és műszaki vizsgát is csinálni! Horváth Autoklinika Kft. Nézzetek utána!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #739 Dátum: 2009. Május 22. - 10:32:37 » |
|
Az erdélyi út után én is voltam a Rudiéknál. Még azt is észrevették, hogy egy szelep enyhén hibás, és egy súly lejött a kerékről. Természetesen automatikusan cserélték a szelepet, illetve újra centírozták a kereket. Aki akar oda menni szervizelni, és kérdése van, keressen meg engem, vagy nézze meg a weblapját! Hivatkozzatok rám, és a Lacetti Klubra! Szeretettel, és főleg szakértelemmel vár mindenkit, akár szervizről van szó, akár sajnálatos javításról. Horváth Autóklinika, Grassalkovich út 210. Hamarosan feltesszük a "partner" topicba is. Egyébként a Lacetti futóműve jól viselte a megpróbáltatásokat, és ez nagyon jó hír mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TTamás
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1.6 Platinum
|
|
« Hozzászólás #740 Dátum: 2009. Június 11. - 16:36:14 » |
|
Sziasztok! Pár hete vívódom, hogy Focust, vagy Lacettit vegyek -e, de végül az utóbbi mellett döntöttem. Csakis használt jöhet szóba, és kombi. Ki is néztem egy 2004. novemberit. Vétel előtt át akarom vizsgáltatni egy Chevy szervízben. Melyikbe érdemes vinni szerintetek? Budapestről lenne szó. Hol várhatok el korrekt munkát?
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti SW 1.6 Platinum + LPG
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #741 Dátum: 2009. Június 11. - 17:08:27 » |
|
Sziasztok! Pár hete vívódom, hogy Focust, vagy Lacettit vegyek -e, de végül az utóbbi mellett döntöttem. Csakis használt jöhet szóba, és kombi. Ki is néztem egy 2004. novemberit. Vétel előtt át akarom vizsgáltatni egy Chevy szervízben. Melyikbe érdemes vinni szerintetek? Budapestről lenne szó. Hol várhatok el korrekt munkát?
Nézd meg a szervízkönyvét, és kérj ott árajánlatot a szemléről,és kérjél szemlejegyzőkönyvet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #742 Dátum: 2009. Június 11. - 20:05:47 » |
|
Ajánlom esetleg a volt Daewoos barátomat, akihez már többen járunk gari lejárta után. Ha érdekel, akkor keress meg priviben, de holnap csak válaszolni tudok, mert délután elutazunk vasárnap estig. Nekem is 2004-es évvégi SW-m van, teljes megelégedésemre. Addig is nézhetsz infót: Horváth Autóklinika Kft, ha tetszik a dolog beprotezsállak, de csak a jövő hétre lehet aktuális az előbb említett dolgok miatt. (Googleben megtalálod)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TTamás
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1.6 Platinum
|
|
« Hozzászólás #743 Dátum: 2009. Június 11. - 21:18:27 » |
|
Ajánlom esetleg a volt Daewoos barátomat, akihez már többen járunk gari lejárta után. Ha érdekel, akkor keress meg priviben, de holnap csak válaszolni tudok, mert délután elutazunk vasárnap estig. Nekem is 2004-es évvégi SW-m van, teljes megelégedésemre. Addig is nézhetsz infót: Horváth Autóklinika Kft, ha tetszik a dolog beprotezsállak, de csak a jövő hétre lehet aktuális az előbb említett dolgok miatt. (Googleben megtalálod) [/quote]
Ez nagyon durván messze van. Több mint egy óra lenne szinte lemenni, ugyanis város másik végénél van a kocsi. Lehet bepróbálkozom akkor az eddigi szervizénél, de persze ha valaki tud még vmi jót mondani, akkor szívesen veszem. És köszönöm az eddigi válaszokat!
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti SW 1.6 Platinum + LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #744 Dátum: 2009. Június 12. - 06:51:22 » |
|
Ez nagyon durván messze van. Több mint egy óra lenne szinte lemenni, ugyanis város másik végénél van a kocsi. Lehet bepróbálkozom akkor az eddigi szervizénél, de persze ha valaki tud még vmi jót mondani, akkor szívesen veszem. És köszönöm az eddigi válaszokat! [/quote] Szerintem megérné odavinned, most úgy is friss élmény a lacsi a szerelősrácnak, mert szerdán csinálta a 60ezres nagyszervízt a 2004-es szedánomon. Szóval nagyjából már vágja a lacsikat, ugye srácok?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #745 Dátum: 2009. Június 12. - 11:19:12 » |
|
Én ma voltam náluk zöldkártyát csináltatni, 6750Ft-ba került. Ja és van már weblapjuk. http://www.autohorvath.hu
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #746 Dátum: 2009. Június 12. - 12:52:00 » |
|
Szerintem ők lesznek a klub szervizesei, már akinek lejárt a garija. Eddig már sok autót küldtem hozzá, és azok utána is hozzá mentek. Merem ajánlani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #747 Dátum: 2009. Június 12. - 14:15:41 » |
|
Szerintem megérné odavinned, most úgy is friss élmény a lacsi a szerelősrácnak, mert szerdán csinálta a 60ezres nagyszervízt a 2004-es szedánomon. Szóval nagyjából már vágja a lacsikat, ugye srácok? Megragadnám az alkalmat..: Mit cserélnek / kell cserélni a 60ezres szerviz alkalmával (olaj, olajszűrőn kívül...)? Lassan nekem is esedékes lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #748 Dátum: 2009. Június 12. - 17:09:38 » |
|
Szerintem megérné odavinned, most úgy is friss élmény a lacsi a szerelősrácnak, mert szerdán csinálta a 60ezres nagyszervízt a 2004-es szedánomon. Szóval nagyjából már vágja a lacsikat, ugye srácok? Megragadnám az alkalmat..: Mit cserélnek / kell cserélni a 60ezres szerviz alkalmával (olaj, olajszűrőn kívül...)? Lassan nekem is esedékes lesz... Vezérműszíj, feszítőgörgők és szoktak vízpumpát is, de az nem kötelező (ha jól tudom).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #749 Dátum: 2009. Június 12. - 17:47:09 » |
|
Szerintem megérné odavinned, most úgy is friss élmény a lacsi a szerelősrácnak, mert szerdán csinálta a 60ezres nagyszervízt a 2004-es szedánomon. Szóval nagyjából már vágja a lacsikat, ugye srácok? Megragadnám az alkalmat..: Mit cserélnek / kell cserélni a 60ezres szerviz alkalmával (olaj, olajszűrőn kívül...)? Lassan nekem is esedékes lesz... Vezérműszíj, feszítőgörgők és szoktak vízpumpát is, de az nem kötelező (ha jól tudom). Cseréltess vízpumpát is ha már szétkapják és fagyállót.Persze ha belefér a költségvetésbe.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|