WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #690 Dátum: 2009. Január 26. - 10:02:57 » |
|
Csak halkan megjegyzem, hogy sznuni által 7500 ft volt a két első fékbetétem és gidy által 1500 ft a csere.
Mer' a féket nyomod állandóan a gáz helyett! Azé' ! Hát tegnap kellett nyomnom rendesen sajnos!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #691 Dátum: 2009. Január 28. - 18:23:07 » |
|
Azért ez nem semmi! Kapitány! Te egy q...va (ezt majd kimoderálom... ) nagyvonalú, rendes lacsiklubtag vagy! Magyar vérrel kínából megszervezel egy németországi kötelező szervízt egy Koppenhágában szorgoskodó lacsitulajnak! Ez nem semmi! Javaslom mindenki figyelmébe ezt a hasznos és gyors segítségre sietést, így kell ezt! Elő kellene terjeszteni Kapitányunkat valami lacsi-lovagrendre! Miert? Mert hatalmi szoval- beosztasommal visszaelve- a ceges telefonon felhivattam valakivel egy autoszervizt? Hat nem azert van a klub, hogy segitsunk egymasnak? Na. Nem, nem erre gondoltam. Sokkal inkább arra, hogy amint azt másik topikokban is olvashatjuk, van éppen elég bajod, problémád és ennek ellenére a világ másik feléről így segítségére sietsz egy klubtársnak. Na ez a nagy dolog!! Így már ok? Ha jól érzem cap-nek ez inkább egy kis kikapcsolódás volt a mindennapi ökörségekből. Ugye, cap? Cápa! Oké, értettem én elsőre is, de azért nem kell puszi- lufi - kitünti! Segítsetek vissza és el van sikálva. Gatsy! Naná, hogy jó volt. Csak nem tudom, hogy végül mi is történt? Lett szervíz, vagy sem?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #692 Dátum: 2009. Január 28. - 21:33:05 » |
|
Árajánlatok (műszaki+zöldkártya+pollen szűrő): Pécs Penthe -36000 Ft Pécs Sántics -32000 Ft
Athee adata alapján kb 32000 Ft lenne ott is.
Még a munkatársam maszek szerelője hátra van...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #693 Dátum: 2009. Január 29. - 01:50:11 » |
|
Árajánlatok (műszaki+zöldkártya+pollen szűrő): Pécs Penthe -36000 Ft Pécs Sántics -32000 Ft
A Sánticshoz semmiképp se!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #694 Dátum: 2009. Január 29. - 13:53:12 » |
|
Cartársak! Budapestiek, és környékiek! A jövő héten egy régi jó autós barátom új szervizt nyit. Gyakorlatilag mindent vállalnak, Kivéve a műanyag lökhárítók javítását. Vizsga, zöldkártya helyben, összes biztosítóval szerződtek. Pontos címet, telefont, faxot, mindent megadok majd. Febr. 9.-én szabadnapomon személyesen feltérképezem a dolgokat, és mindenről beszámolok. Aki akar, és ráér velem tarthat. Előzetesen beszéltem esetleges klubkedvezményről, remélem oké lesz, de az garantált, hogy a szakszervizeknél olcsóbban dolgoznak majd. Márkafüggetlenek, de computeres diagnosztikát minden márkához megszerezték a programot. Szóval ez most csak egy figyelem felkeltés volt, majd jönnek a részletek is. Akinek meg sürgős dolga volna assig is, az keressen meg priviben, vagy csörögjön, és megadom addig is az elérhetőségüket. A szerviz Dél- Pesten van, a Grassalkovich úton. Egyelőre most ennyit.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #695 Dátum: 2009. Január 29. - 14:52:50 » |
|
Cartársak! Budapestiek, és környékiek! A jövő héten egy régi jó autós barátom új szervizt nyit. Gyakorlatilag mindent vállalnak, Kivéve a műanyag lökhárítók javítását. Vizsga, zöldkártya helyben, összes biztosítóval szerződtek. Pontos címet, telefont, faxot, mindent megadok majd. Febr. 9.-én szabadnapomon személyesen feltérképezem a dolgokat, és mindenről beszámolok. Aki akar, és ráér velem tarthat. Előzetesen beszéltem esetleges klubkedvezményről, remélem oké lesz, de az garantált, hogy a szakszervizeknél olcsóbban dolgoznak majd. Márkafüggetlenek, de computeres diagnosztikát minden márkához megszerezték a programot. Szóval ez most csak egy figyelem felkeltés volt, majd jönnek a részletek is. Akinek meg sürgős dolga volna assig is, az keressen meg priviben, vagy csörögjön, és megadom addig is az elérhetőségüket. A szerviz Dél- Pesten van, a Grassalkovich úton. Egyelőre most ennyit.
Esetleg megkérdezhetnéd addig is, hogy a 60 ezres szerviz mennyibe kerül, ha mindent én viszek. köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #696 Dátum: 2009. Január 29. - 15:08:44 » |
|
Csak nem a RUDI?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #697 Dátum: 2009. Január 29. - 15:22:29 » |
|
Csak nem a RUDI? Deeeee! Hétfőtől teljes üzemben az új helyen!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #698 Dátum: 2009. Január 29. - 17:58:10 » |
|
Csak nem a RUDI? Az túró...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #699 Dátum: 2009. Január 29. - 21:22:08 » |
|
A Sánticshoz semmiképp se! ÓÓÓÓ ez most felcsigázott!! Szabadna bővebben, ha másként nem is, akkor privátban..??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #700 Dátum: 2009. Január 29. - 21:28:37 » |
|
Árajánlatok (műszaki+zöldkártya+pollen szűrő): Pécs Penthe -36000 Ft Pécs Sántics -32000 Ft Athee adata alapján kb 32000 Ft lenne ott is. Még a munkatársam maszek szerelője hátra van...
A Sánticshoz semmiképp se! Apropó! Nálatok mennyi lenne?? Lehet, hogy az elmaradt Kaposvár-i utamat kombinálnám, ha úgy jönne ki a lépés..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #701 Dátum: 2009. Február 01. - 12:56:04 » |
|
Elérkeztem az első éves szervízhez, akiket eddig kérdeztem, mind azt mondták 28-30ezer Ft lenne. Ebből az olaj kb 10e, a pollenszűrő 5e körül van. Vácra lehet vinni alkatrészeket (bár gondolom akkor arra ők sem biztosítják a garanciát), Esztergomban viszont szinte teljesen elzárkóztak attól, hogy vigyem az alkatrészeket, maximum az olajat. Pesten hol lehet olcsón megbízható (mondjuk Castrol) olajat venni, ami biztos nem hamisítvány? Köszi a válaszokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #702 Dátum: 2009. Február 01. - 16:19:29 » |
|
... Pesten hol lehet olcsón megbízható (mondjuk Castrol) olajat venni, ami biztos nem hamisítvány? Köszi a válaszokat
Mondjuk itt, a Castrol mintabolt-ban. Én már többször vásároltam náluk, teljesen barátságos árakon mérik a löttyöket... (már az egyéb bolti árakhoz képest...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #703 Dátum: 2009. Február 01. - 16:46:09 » |
|
... Pesten hol lehet olcsón megbízható (mondjuk Castrol) olajat venni, ami biztos nem hamisítvány? Köszi a válaszokat
Mondjuk itt, a Castrol mintabolt-ban. Én már többször vásároltam náluk, teljesen barátságos árakon mérik a löttyöket... (már az egyéb bolti árakhoz képest...) www.olajshop.huwww.olajbolt.huA Castrol Magnatec 10W-40 ezeknél 6-7 ezer között van 4 literje. Az 5W-40 kb. 2-3 ezerrel több.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
novum
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #704 Dátum: 2009. Február 01. - 18:42:31 » |
|
Mondjuk itt, a Castrol mintabolt-ban. Én már többször vásároltam náluk, teljesen barátságos árakon mérik a löttyöket... (már az egyéb bolti árakhoz képest...) www.olajshop.huwww.olajbolt.huA Castrol Magnatec 10W-40 ezeknél 6-7 ezer között van 4 literje. Az 5W-40 kb. 2-3 ezerrel több. Itt is jó áron lehet olajat venni. Kiszállítás 850 Ft/ termék. http://www.startgumi.hu/castrol/magnatec_5w_40/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|