Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #75 Dátum: 2007. November 06. - 02:18:50 » |
|
Nekem Vácot csinálták a 60.000 szervizt és ha jól emlékszem 60 valahány ezerbe volt. Majd megnézem pontosan!
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #76 Dátum: 2007. November 06. - 06:47:30 » |
|
Nekem Vácot csinálták a 60.000 szervizt és ha jól emlékszem 60 valahány ezerbe volt. Majd megnézem pontosan!
Már én is gondolkodtam, hogy oda viszem, hisz mégis csak chevyklub támogatók!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #77 Dátum: 2007. November 06. - 10:14:34 » |
|
Már én is gondolkodtam, hogy oda viszem, hisz mégis csak chevyklub támogatók! Nekem is nagyon soknak tűnik az a 100 rugó! Eddig hozzávetőleg lehetett azt számolni opel származékoknál, hogy ahány km, annyi jó magyar forint! Erős túlzással persze, mert a 45000-es nem minden esetben volt annyi, de ilyenkor már kellett az autóra egy-két apró tétel és ebbe belefért. Meg kell kérdezni Shekk Kornél cartársat az összegről, pontosabbat tud mondani ő, hisz váci szervíz egyik vezetője! chevyklub fórumon talán valaki tudja az elkérhetőségét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 06. - 10:17:13 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
hicar
|
 |
« Hozzászólás #78 Dátum: 2007. November 08. - 15:52:38 » |
|
Esetleg pontozhatnánk 1-10-ig
Sőt még szavazást is indithatnánk az egyes szervizek közt 1-5 pontig. A Duna eddigi kiszolgálás alapján 5-öst kapna, de hozzáteszem, hogy a szervízek messze drágábbak a saját kis maszek szerelőmnél - aki mínőségileg a munka ugyanaz vagy jobb. Az ár miatt csak 1-est érdemelnek a szervizek, habár ugyan azon munkáért akár 10-15 e. forint külömbség is van két márkaszervíz között. Ezt is figyelembe kellene venni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #79 Dátum: 2007. November 08. - 16:01:35 » |
|
Sztráda márkakereskedés: *5 /sok engedmény, jó áron használt beszámítás, udvarias, gyors/ szervíz: gariba amit csináltak 5 /gyors, jó/ szervíz ár: -10. /botrány/ De ezt már kifejtettem a 60 eKm átvizsgálás árainál...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #80 Dátum: 2007. November 08. - 20:08:40 » |
|
Nekem a bőr kormányon szétjött a varrás bevittem lefényképezték hogy elküldjék a képet a GM-nek és két hete semmi reakcio
Lassú víz, partot mos./vagy megposhad.../
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #81 Dátum: 2007. November 09. - 15:57:08 » |
|
Végre ma megérkezett 1/2 4re megyek.
Uj kocsi, uj kormány... Ez aztán a dőzsölés 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #82 Dátum: 2007. November 09. - 21:36:25 » |
|
2 ora alatt sikerült kicserélni egy nyamvatt kormányt nekik.
Jó munkához idő kell... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #83 Dátum: 2007. November 09. - 23:50:05 » |
|
2 ora alatt sikerült kicserélni egy nyamvatt kormányt nekik.
Jó munkához idő kell...  Rosszhoz meg mégtöbb! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Turesz
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #84 Dátum: 2007. November 13. - 19:46:10 » |
|
Gombosnál 45ekm-es jött ki 49Ft-ból és ebben benne volt még egyéb apróság is. Ráadásul gariba cserélik a kormányoszlopot (alig hallható nyöszörgő hang, nem is gond, ők ajánlották fel a garis cserét), meg az első-oldalsó szélvédőket is (néhány karmolás a vízlehúzóba ágyazódó homokszemcséktől). Sőt az EGéRre felajánlották, hogy egy későbbi időpontban lehúzzák a hengerfejet és kicserélik a kipuffszelepeket (hornyos szár -> koromlehúzás -> EGéRgyógyulás (na ezt majd hiszem, ha...)), szintén gariba. Udvarias kiszolgálás, részletes tájékoztatás. Szóval korrekt. Az ára meg ennyi.... mindenhol. Üdv: Turesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #85 Dátum: 2007. November 13. - 20:55:56 » |
|
Gombosnál 45ekm-es jött ki 49Ft-ból és ebben benne volt még egyéb apróság is. Ráadásul gariba cserélik a kormányoszlopot (alig hallható nyöszörgő hang, nem is gond, ők ajánlották fel a garis cserét), meg az első-oldalsó szélvédőket is (néhány karmolás a vízlehúzóba ágyazódó homokszemcséktől). Sőt az EGéRre felajánlották, hogy egy későbbi időpontban lehúzzák a hengerfejet és kicserélik a kipuffszelepeket (hornyos szár -> koromlehúzás -> EGéRgyógyulás (na ezt majd hiszem, ha...)), szintén gariba. Udvarias kiszolgálás, részletes tájékoztatás. Szóval korrekt. Az ára meg ennyi.... mindenhol. Üdv: Turesz
Megyek a Gomboshoz -innen nagyon vidékről is- ha nekem is megcsinálják a 45000-es szervízt 49Ft-ból! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Turesz
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #86 Dátum: 2007. November 14. - 14:04:17 » |
|
Megyek a Gomboshoz -innen nagyon vidékről is- ha nekem is megcsinálják a 45000-es szervízt 49Ft-ból!  Ja, bocs, az a kis genya "e" nem akarja az igazat. Naná, hogy 49eFt. kösz: Turesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #87 Dátum: 2007. November 16. - 17:38:20 » |
|
Sziasztok! Egy újabb adalék a kötelező szervizekhez: Ma, kétéves/30ezres (27ezres...) service (Chevrolet Wallis): - anyagdíj (pollenszűrő, olajszűrő,gyertyák): 11739.- Ft - munkadíj (norma szerint 2,5 óra): 16920.- Ft Összesen: 28659.- Ft + az általam vitt olaj (hogy esetleg újra fellángoljanak az indulatok  : Castrol Edge 5W-30) Mondjuk a munka a kocsi átvételétől az átadásáig (az összes papírmunkával együtt!) nem volt 2 óra, de kicsire nem adunk... Végig az autó mellett lehettem, korrekt, segítőkész volt a munkásember... (nem is lett felszámolva mondjuk a féktisztító, amit nem is használt...  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
 |
« Hozzászólás #88 Dátum: 2007. November 19. - 13:25:10 » |
|
Megyek a Gomboshoz -innen nagyon vidékről is- ha nekem is megcsinálják a 45000-es szervízt 49Ft-ból!  Nem azért mondon de az a 49e kicsit huzosnak tünik, mivel semmi különöset nem kell csinálni. Ugyan az mint a 15 ezres szervíz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #89 Dátum: 2007. November 19. - 13:50:43 » |
|
Azért nem egészen az, mint a 15 ezres! Hozzájön még (hivatalosan): - motor hűtőfolyadék csere
- üzemanyag szűrő csere
- légszűrő csere
Ezek azért nem kis tételek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|