piercingsen
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #675 Dátum: 2009. Január 22. - 18:46:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #676 Dátum: 2009. Január 22. - 19:58:09 » |
|
Szeretettel várunk vissza bármikor! Remélem egy nyári talin is sikerül majd részt venned! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #677 Dátum: 2009. Január 22. - 20:43:23 » |
|
Sziasztok cartarsak! Na a napokban én is megejtettem a vezérműcserét. Igaz nem lehet 60 e-nek nevezni mert kizárolag csak a vezérműröl szol (szijak, görgők és vízpompa) de még nincs is csak 58 e+ rajta. A többit majd szerre kicserélem mig elérné a 60. Igy találtam elérhetőnek a költségeket. A műtét ismerős szakinál történt nem márkaszervizben, ő rendelte meg az alkatrészeket ami a felsoroltakra 37488Ft + a munkadíj 11838Ft. A Chevi szerviznél a 60ezres 157833Ft-ba került volna. Szerintem ez igy ok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
piercingsen
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #678 Dátum: 2009. Január 22. - 21:25:28 » |
|
Hello Baroti Látod, ha Várna utcai boltból rendelted volna az anyagot, spórolhattál volna egy pár ezrest... Náluk megkaptad volna a szíjat görgőkkel + a pumpát (mind gyári) 29100ft-ért klub kedvezménnyel.. De te legalább már túl vagy a szervíz fájdalmasabbik felén.. Azért látom otthon is vannak pofátlan márkaszervizek Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #679 Dátum: 2009. Január 23. - 02:35:13 » |
|
Én is készülök a 60-ezres szervizre, és ha már így belebonyolódtunk az árakba, kicsit én is adok hozzá. Chevy Gombos. Csak vezérműszíj cserét kértem, és vízpumpát.Olajat magamnak cserélem, pollent is, levegő ugye K&N, gyertyákat is saját kezűleg. A Gombosék szerint a vízpumpa nem kötelező, de ajánlott. Ha szerviz után szivárog a víz, nem vállalnak érte felelősséget. tehát az árak
Vezérműszíj, görgőkkel, hűtőfolyadék+fagyálló, vízpumpa nélkül: 68900 HUF. Vezérműszíj, görgőkkel, hűtőfolyadék+fagyálló, vízpumpával: 89600 HUF.
Köszönöm, nem kérem!
Várnában ezek az alkatrészek 29100 HUF, pollen 2700. A helyi maszek 13-ért vállalta a beszerelését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #680 Dátum: 2009. Január 23. - 08:38:05 » |
|
Csak halkan megjegyzem, hogy sznuni által 7500 ft volt a két első fékbetétem és gidy által 1500 ft a csere.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #681 Dátum: 2009. Január 23. - 10:34:41 » |
|
Hello Baroti Látod, ha Várna utcai boltból rendelted volna az anyagot, spórolhattál volna egy pár ezrest... Náluk megkaptad volna a szíjat görgőkkel + a pumpát (mind gyári) 29100ft-ért klub kedvezménnyel.. De te legalább már túl vagy a szervíz fájdalmasabbik felén.. Azért látom otthon is vannak pofátlan márkaszervizek Üdv. Köszi az infot de Te még biztosan nam tudod hogy én Erdélyi vagyok így ha a javaslatodat valasztom ugyan abba a kátyuba esek mint te Dániába. Vagyis az útiköltségel oda a klubkedvezmény. Az árakat persze átszámolva tüntettem fel infoként. Apropó melyik alkatrész nem gyári . Persze itt én már informálodtam az egyes alkatrészekről tipusonként hogy melyik márkáju alkatrész a legjobb esetleg leginkább használt vagy alkalmazott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 23. - 10:39:37 írta baroti »
|
Naplózva
|
|
|
|
piercingsen
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #682 Dátum: 2009. Január 23. - 12:09:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #683 Dátum: 2009. Január 23. - 12:49:15 » |
|
Végül így mennyi lesz az egész? De azért látod, mindig érdemes előtte tudakozni, mielőtt kidobja az ember a rengeteg nehezen megszerzett pénzét rabló- szervizekre. Sok szerencsét mindenhez! Persze a végső beszámolóról se feledkezz meg, mert igényt tartunk ám rá! Vigyázzatok a jövevényre, de nagyon!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #684 Dátum: 2009. Január 23. - 20:33:44 » |
|
Csak halkan megjegyzem, hogy sznuni által 7500 ft volt a két első fékbetétem és gidy által 1500 ft a csere.
Mer' a féket nyomod állandóan a gáz helyett! Azé' !
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
piercingsen
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #685 Dátum: 2009. Január 23. - 23:34:18 » |
|
Köszi Gidy Ha minden igaz 5000dán koronából azaz kb 175 ezer forintból kilessz az egész cakli pakli. Ez a legolcsóbb megoldás, amit találtam. Ebben benne van minden.Fékek elöl-hátul, vízpumpa, vezszíj, olaj, szűrők, gyertya. Üdv mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #686 Dátum: 2009. Január 24. - 14:30:17 » |
|
Visszahívtak!! Vezérműszíj csere: 299euro
Hajjaj, akkor nem tudtam segiteni. Sajnalom. Igaz, en voltam a hülye, mert amikor a nemet tisztjelölt kezebe nyomtam a telefont, csak annyit mondtam Neki, hogy Lacetti 1,4 es 60000-es szerviz. Azt nem reszleteztem, hogy vizpumpa es vezermüszij. Gondoltam a 60000-böl ez egyertelmü. Vegighallgattam amit beszelt es arra kerdezett ra, amit kertem. Ezek szerint nem, vagy ott nem ugyanaz a szervizintervallum egy- egy alkatreszre? Mert nekem ez jön le ebböl.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #687 Dátum: 2009. Január 24. - 14:35:59 » |
|
Azért ez nem semmi! Kapitány! Te egy q...va (ezt majd kimoderálom... ) nagyvonalú, rendes lacsiklubtag vagy! Magyar vérrel kínából megszervezel egy németországi kötelező szervízt egy Koppenhágában szorgoskodó lacsitulajnak! Ez nem semmi! Javaslom mindenki figyelmébe ezt a hasznos és gyors segítségre sietést, így kell ezt! Elő kellene terjeszteni Kapitányunkat valami lacsi-lovagrendre! Miert? Mert hatalmi szoval- beosztasommal visszaelve- a ceges telefonon felhivattam valakivel egy autoszervizt? Hat nem azert van a klub, hogy segitsunk egymasnak? Na.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #688 Dátum: 2009. Január 24. - 20:31:00 » |
|
Azért ez nem semmi! Kapitány! Te egy q...va (ezt majd kimoderálom... ) nagyvonalú, rendes lacsiklubtag vagy! Magyar vérrel kínából megszervezel egy németországi kötelező szervízt egy Koppenhágában szorgoskodó lacsitulajnak! Ez nem semmi! Javaslom mindenki figyelmébe ezt a hasznos és gyors segítségre sietést, így kell ezt! Elő kellene terjeszteni Kapitányunkat valami lacsi-lovagrendre! Miert? Mert hatalmi szoval- beosztasommal visszaelve- a ceges telefonon felhivattam valakivel egy autoszervizt? Hat nem azert van a klub, hogy segitsunk egymasnak? Na. Nem, nem erre gondoltam. Sokkal inkább arra, hogy amint azt másik topikokban is olvashatjuk, van éppen elég bajod, problémád és ennek ellenére a világ másik feléről így segítségére sietsz egy klubtársnak. Na ez a nagy dolog!! Így már ok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #689 Dátum: 2009. Január 26. - 08:31:00 » |
|
Azért ez nem semmi! Kapitány! Te egy q...va (ezt majd kimoderálom... ) nagyvonalú, rendes lacsiklubtag vagy! Magyar vérrel kínából megszervezel egy németországi kötelező szervízt egy Koppenhágában szorgoskodó lacsitulajnak! Ez nem semmi! Javaslom mindenki figyelmébe ezt a hasznos és gyors segítségre sietést, így kell ezt! Elő kellene terjeszteni Kapitányunkat valami lacsi-lovagrendre! Miert? Mert hatalmi szoval- beosztasommal visszaelve- a ceges telefonon felhivattam valakivel egy autoszervizt? Hat nem azert van a klub, hogy segitsunk egymasnak? Na. Nem, nem erre gondoltam. Sokkal inkább arra, hogy amint azt másik topikokban is olvashatjuk, van éppen elég bajod, problémád és ennek ellenére a világ másik feléről így segítségére sietsz egy klubtársnak. Na ez a nagy dolog!! Így már ok? Ha jól érzem cap-nek ez inkább egy kis kikapcsolódás volt a mindennapi ökörségekből. Ugye, cap?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|