meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #405 Dátum: 2008. Március 12. - 17:23:47 » |
|
"B"oszloptól hátrafelé meg akár fekete festékkel is befesstheted ,akkor meg minek a papír?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #406 Dátum: 2008. Március 12. - 17:24:53 » |
|
Gyulaiék 72 órája rám sem bagóznak. Mit is mondjak...
Mire vártál?Talán csak nem kapáslövésre? A probléma október 24 óta náluk van, Éva is emlékeztette rá Őket. Azóta semmi. Majd akkor lesz csak gáz amikor a rendör kéri a papirokat. Gáz az papírral is mivel az "a" és a "B" oszlop közöttcsak igen minimálisan lehetne csak sötétíteni. Az a minimális tulajdonképp a semennyire!70%-ban át kell engedni a fényt.A gyári ablak jobb alsó részén van a felirat, hogy gyárilag sötétített 70%-ban. Már kérte, azért kérem én is a Gyulaiéktól. MNT! Láttad az ablakokat. mondjuk a felirat ott van....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #407 Dátum: 2008. Március 12. - 17:26:15 » |
|
"B"oszloptól hátrafelé meg akár fekete festékkel is befesstheted ,akkor meg minek a papír? Ezt igazából én sem értem, de állítólag kérhetik!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #408 Dátum: 2008. Március 12. - 17:31:13 » |
|
"B"oszloptól hátrafelé meg akár fekete festékkel is befesstheted ,akkor meg minek a papír? Ezt igazából én sem értem, de állítólag kérhetik! A múltkor próbáltam a papírt megkeresni de nem igazán találom.Az utolsó emlékfoszlányom az volt,hogy három évvel ezelött egy hanyag mozdulattal bedobtam a kesztyűtartóba,de nem volt ott.Úgyhogy per pillanat én sem tudnám felmutatni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #409 Dátum: 2008. Március 12. - 17:31:44 » |
|
"B"oszloptól hátrafelé meg akár fekete festékkel is befesstheted ,akkor meg minek a papír? Ezt igazából én sem értem, de állítólag kérhetik! Kérik is, ha kekecek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #410 Dátum: 2008. Március 12. - 17:34:09 » |
|
"B"oszloptól hátrafelé meg akár fekete festékkel is befesstheted ,akkor meg minek a papír? Ezt igazából én sem értem, de állítólag kérhetik! A múltkor próbáltam a papírt megkeresni de nem igazán találom.Az utolsó emlékfoszlányom az volt,hogy három évvel ezelött egy hanyag mozdulattal bedobtam a kesztyűtartóba,de nem volt ott.Úgyhogy per pillanat én sem tudnám felmutatni. Én fel tudnám mutatni a B oszlopig ugye.Annál előbbre meg gondok lennének.Eddig még nem problémáztak rajta.Remélem ezután is felejtős a dolog.Lenne ennél súlyosabb probléma is amit üldözni kellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #411 Dátum: 2008. Március 12. - 17:37:38 » |
|
"B"oszloptól hátrafelé meg akár fekete festékkel is befesstheted ,akkor meg minek a papír? Ezt igazából én sem értem, de állítólag kérhetik! A múltkor próbáltam a papírt megkeresni de nem igazán találom.Az utolsó emlékfoszlányom az volt,hogy három évvel ezelött egy hanyag mozdulattal bedobtam a kesztyűtartóba,de nem volt ott.Úgyhogy per pillanat én sem tudnám felmutatni. Én fel tudnám mutatni a B oszlopig ugye.Annál előbbre meg gondok lennének.Eddig még nem problémáztak rajta.Remélem ezután is felejtős a dolog.Lenne ennél súlyosabb probléma is amit üldözni kellene. Én nem közlekedem kirívóan, addig nem lehet gond. Épp elég Audi, BMW rohangászik ilyen ablakokkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #412 Dátum: 2008. Március 12. - 17:40:24 » |
|
"B"oszloptól hátrafelé meg akár fekete festékkel is befesstheted ,akkor meg minek a papír? Ezt igazából én sem értem, de állítólag kérhetik! A múltkor próbáltam a papírt megkeresni de nem igazán találom.Az utolsó emlékfoszlányom az volt,hogy három évvel ezelött egy hanyag mozdulattal bedobtam a kesztyűtartóba,de nem volt ott.Úgyhogy per pillanat én sem tudnám felmutatni. Én fel tudnám mutatni a B oszlopig ugye.Annál előbbre meg gondok lennének.Eddig még nem problémáztak rajta.Remélem ezután is felejtős a dolog.Lenne ennél súlyosabb probléma is amit üldözni kellene. Én nem közlekedem kirívóan, addig nem lehet gond. Épp elég Audi, BMW rohangászik ilyen ablakokkal. Na azokat nincs merszük megállítani ezt biztosra veheted.Inkább elfordul.(rendőrök mesélték!!!!!!!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #413 Dátum: 2008. Március 12. - 17:42:05 » |
|
"B"oszloptól hátrafelé meg akár fekete festékkel is befesstheted ,akkor meg minek a papír? Ezt igazából én sem értem, de állítólag kérhetik! A múltkor próbáltam a papírt megkeresni de nem igazán találom.Az utolsó emlékfoszlányom az volt,hogy három évvel ezelött egy hanyag mozdulattal bedobtam a kesztyűtartóba,de nem volt ott.Úgyhogy per pillanat én sem tudnám felmutatni. Talán a Törzsasztalon folytassuk? Én fel tudnám mutatni a B oszlopig ugye.Annál előbbre meg gondok lennének.Eddig még nem problémáztak rajta.Remélem ezután is felejtős a dolog.Lenne ennél súlyosabb probléma is amit üldözni kellene. Én nem közlekedem kirívóan, addig nem lehet gond. Épp elég Audi, BMW rohangászik ilyen ablakokkal. Na azokat nincs merszük megállítani ezt biztosra veheted.Inkább elfordul.(rendőrök mesélték!!!!!!!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #414 Dátum: 2008. Március 12. - 17:42:44 » |
|
"B"oszloptól hátrafelé meg akár fekete festékkel is befesstheted ,akkor meg minek a papír? Ezt igazából én sem értem, de állítólag kérhetik! A múltkor próbáltam a papírt megkeresni de nem igazán találom.Az utolsó emlékfoszlányom az volt,hogy három évvel ezelött egy hanyag mozdulattal bedobtam a kesztyűtartóba,de nem volt ott.Úgyhogy per pillanat én sem tudnám felmutatni. Én fel tudnám mutatni a B oszlopig ugye.Annál előbbre meg gondok lennének.Eddig még nem problémáztak rajta.Remélem ezután is felejtős a dolog.Lenne ennél súlyosabb probléma is amit üldözni kellene. Én nem közlekedem kirívóan, addig nem lehet gond. Épp elég Audi, BMW rohangászik ilyen ablakokkal. Ezzel nincs is gond, csak ha KPM-es ellenörzés is van pl. autópályán, akkor mindenkit megállítanak. Akkor meg átnéznek minden kis vackot is, csak találjanak valamit. Gumi profil mélységet mérnek, CO kibocsátást ,/ekkor kérhetik a műbizit a fóliáról/ stb, ha valami nem 100%-os akkor már esetük van és azt keresik.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #415 Dátum: 2008. Március 12. - 17:43:50 » |
|
"B"oszloptól hátrafelé meg akár fekete festékkel is befesstheted ,akkor meg minek a papír? Ezt igazából én sem értem, de állítólag kérhetik! A múltkor próbáltam a papírt megkeresni de nem igazán találom.Az utolsó emlékfoszlányom az volt,hogy három évvel ezelött egy hanyag mozdulattal bedobtam a kesztyűtartóba,de nem volt ott.Úgyhogy per pillanat én sem tudnám felmutatni. Talán a Törzsasztalon folytassuk? Én fel tudnám mutatni a B oszlopig ugye.Annál előbbre meg gondok lennének.Eddig még nem problémáztak rajta.Remélem ezután is felejtős a dolog.Lenne ennél súlyosabb probléma is amit üldözni kellene. Én nem közlekedem kirívóan, addig nem lehet gond. Épp elég Audi, BMW rohangászik ilyen ablakokkal. Na azokat nincs merszük megállítani ezt biztosra veheted.Inkább elfordul.(rendőrök mesélték!!!!!!!) OK kihámoztam irány a törzsasztal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #416 Dátum: 2008. Március 12. - 17:43:57 » |
|
Gyulaiék 72 órája rám sem bagóznak. Mit is mondjak...
Mire vártál?Talán csak nem kapáslövésre? A probléma október 24 óta náluk van, Éva is emlékeztette rá Őket. Azóta semmi. Majd akkor lesz csak gáz amikor a rendör kéri a papirokat. Engem ma igazoltattak de azon kivül hogy megdicsérte a vasat nem volt kiváncsi mitöl is fekete az üveg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #417 Dátum: 2008. Március 12. - 17:45:28 » |
|
"B"oszloptól hátrafelé meg akár fekete festékkel is befesstheted ,akkor meg minek a papír? Ezt igazából én sem értem, de állítólag kérhetik! A múltkor próbáltam a papírt megkeresni de nem igazán találom.Az utolsó emlékfoszlányom az volt,hogy három évvel ezelött egy hanyag mozdulattal bedobtam a kesztyűtartóba,de nem volt ott.Úgyhogy per pillanat én sem tudnám felmutatni. Talán a Törzsasztalon folytassuk? Én fel tudnám mutatni a B oszlopig ugye.Annál előbbre meg gondok lennének.Eddig még nem problémáztak rajta.Remélem ezután is felejtős a dolog.Lenne ennél súlyosabb probléma is amit üldözni kellene. Én nem közlekedem kirívóan, addig nem lehet gond. Épp elég Audi, BMW rohangászik ilyen ablakokkal. Na azokat nincs merszük megállítani ezt biztosra veheted.Inkább elfordul.(rendőrök mesélték!!!!!!!) OK kihámoztam irány a törzsasztal Jaj, ilyen, amikor zavaró tényezők vannak. A monitor is megsínylette... a tudodmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #418 Dátum: 2008. Március 16. - 09:34:27 » |
|
Fiúk!
Kissé elkanyarodtatok a topic témájától! Figyeljetek ere jobban, mert így értelmetlenné válik a témák szétválasztása. Pedig ezt pont azért csináltuk így, hogy akinek egy adott témában van segítségre, információra szüksége, az gyorsabban megtalálja.
Figyeljetek erre jobban a jövőben lszives!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #419 Dátum: 2008. Március 17. - 10:55:32 » |
|
Cartarsal, cseréltek már valakinek fizetősre EGR szelepet?! És ha igen, mennyiért?! Muszáj cseréltetnem, tele a puttonyom a hetenkénti kiüttetésével a pech-lámpának...egyre inkább egyetértek, amit Cápa írt hirtelen felindulásból, hogy inkább valami mást szeretne mint lacsit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|