captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #375 Dátum: 2008. Március 11. - 20:02:03 » |
|
Mennyi lenne 1 risztó beköttetés szervízben riasztóval 1-ütt??
Egy riasztó beköttetése riasztóval együtt a duplájába! Azt hiszem elirtál valamit... Szvsz így érti: mennyibe kerülne egy riasztó bekötése + a riasztó?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #376 Dátum: 2008. Március 11. - 20:03:57 » |
|
Egy riasztó beköttetése riasztóval együtt a duplájába! Azt hiszem elirtál valamit... Hát hogy ők adják a riasztót,vagy inkább ne,de ha másnál köttetek az nem jár gari vesztéssel??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #377 Dátum: 2008. Március 11. - 20:11:46 » |
|
Egy riasztó beköttetése riasztóval együtt a duplájába! Azt hiszem elirtál valamit... Hát hogy ők adják a riasztót,vagy inkább ne,de ha másnál köttetek az nem jár gari vesztéssel?? Természetesen értettem az előbb is, csak egy kicsit kötekedtem. Bocsika. Egyébként bárhol beépítheted a riasztót, nem jár gari vesztéssel, az külön lesz garis, annál, ahol beszereltetted. Az árak 20000-tóő a csillagos égig terjednek. Attól függ, mit tudjon, milyen márka, és mennyíre bonyolult az adott gépbe a beépítése. A legdrágább a szakszervizben, mint szinte minden. A szófukar Lewis fiam építteted be utoljára riasztót, szupert, de az nem mérvadó, mert az anyagiakat reklamálással intézte el. Érdemes jól körülnézni, mielött döntesz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #378 Dátum: 2008. Március 11. - 20:16:46 » |
|
35.000 -ből kihozom neked.Jó cucc.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #379 Dátum: 2008. Március 11. - 20:22:25 » |
|
35.000 -ből kihozom neked.Jó cucc. Az nem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #380 Dátum: 2008. Március 11. - 20:27:31 » |
|
35.000 -ből kihozom neked.Jó cucc. Az nem rossz. Igazából nem én, de ahol vettem, most akciósan szerelve ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #381 Dátum: 2008. Március 11. - 20:29:43 » |
|
35.000 -ből kihozom neked.Jó cucc. Az nem rossz. Igazából nem én, de ahol vettem, most akciósan szerelve ennyi. Ez milyen tipús?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #382 Dátum: 2008. Március 11. - 21:11:34 » |
|
35.000 -ből kihozom neked.Jó cucc. Az nem rossz. Igazából nem én, de ahol vettem, most akciósan szerelve ennyi. Ez milyen tipús? LCD 2-WAY Alarm System CS1712
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #383 Dátum: 2008. Március 11. - 21:17:09 » |
|
35.000 -ből kihozom neked.Jó cucc. Az nem rossz. Igazából nem én, de ahol vettem, most akciósan szerelve ennyi. Ez milyen tipús? LCD 2-WAY Alarm System CS1712 Aha. Nekem valmi halas van. Piranha vagy mi. Állítólag jó drága, de tény, hogy a macskák tíz perc alatt leszoktak a kocsira mászkálásról. A legjobb benne a pageres, sms küldős riasztás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #384 Dátum: 2008. Március 11. - 21:19:39 » |
|
35.000 -ből kihozom neked.Jó cucc. Az nem rossz. Igazából nem én, de ahol vettem, most akciósan szerelve ennyi. Ez milyen tipús? LCD 2-WAY Alarm System CS1712 Aha. Nekem valmi halas van. Piranha vagy mi. Állítólag jó drága, de tény, hogy a macskák tíz perc alatt leszoktak a kocsira mászkálásról. A legjobb benne a pageres, sms küldős riasztás. ez pageres és lehet bővíteni telefon modullal is.A pager 5-800 méterig jó!Ha meg messzebb vagyok hiába hív fel telefonon úgysem érek oda.Ígyhát maradt a pager.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #385 Dátum: 2008. Március 12. - 12:52:09 » |
|
35.000 -ből kihozom neked.Jó cucc. Az nem rossz. Igazából nem én, de ahol vettem, most akciósan szerelve ennyi. Ez milyen tipús? LCD 2-WAY Alarm System CS1712 Aha. Nekem valmi halas van. Piranha vagy mi. Állítólag jó drága, de tény, hogy a macskák tíz perc alatt leszoktak a kocsira mászkálásról. A legjobb benne a pageres, sms küldős riasztás. ez pageres és lehet bővíteni telefon modullal is.A pager 5-800 méterig jó!Ha meg messzebb vagyok hiába hív fel telefonon úgysem érek oda.Ígyhát maradt a pager. Egy jó telefonossal viszont meg tudod állítani a már mozgásban lévő autót. Az út közepén valószinűleg nem áll neki szerelni, inkább szalad. Amikor én szereltetem még eléggé húzódoztak a szerelők a telefonostól. Így aztán maradtam a pager-nél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #386 Dátum: 2008. Március 12. - 12:59:12 » |
|
35.000 -ből kihozom neked.Jó cucc. Az nem rossz. Igazából nem én, de ahol vettem, most akciósan szerelve ennyi. Ez milyen tipús? LCD 2-WAY Alarm System CS1712 Aha. Nekem valmi halas van. Piranha vagy mi. Állítólag jó drága, de tény, hogy a macskák tíz perc alatt leszoktak a kocsira mászkálásról. A legjobb benne a pageres, sms küldős riasztás. ez pageres és lehet bővíteni telefon modullal is.A pager 5-800 méterig jó!Ha meg messzebb vagyok hiába hív fel telefonon úgysem érek oda.Ígyhát maradt a pager. Egy jó telefonossal viszont meg tudod állítani a már mozgásban lévő autót. Az út közepén valószinűleg nem áll neki szerelni, inkább szalad. Amikor én szereltetem még eléggé húzódoztak a szerelők a telefonostól. Így aztán maradtam a pager-nél. Nekem váltózár van beszerelve.Ha így el tudja vinni, akkor a riasztó sem sokat ér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #387 Dátum: 2008. Március 12. - 15:43:17 » |
|
35.000 -ből kihozom neked.Jó cucc. Az nem rossz. Igazából nem én, de ahol vettem, most akciósan szerelve ennyi. Ez milyen tipús? LCD 2-WAY Alarm System CS1712 Aha. Nekem valmi halas van. Piranha vagy mi. Állítólag jó drága, de tény, hogy a macskák tíz perc alatt leszoktak a kocsira mászkálásról. A legjobb benne a pageres, sms küldős riasztás. ez pageres és lehet bővíteni telefon modullal is.A pager 5-800 méterig jó!Ha meg messzebb vagyok hiába hív fel telefonon úgysem érek oda.Ígyhát maradt a pager. Egy jó telefonossal viszont meg tudod állítani a már mozgásban lévő autót. Az út közepén valószinűleg nem áll neki szerelni, inkább szalad. Amikor én szereltetem még eléggé húzódoztak a szerelők a telefonostól. Így aztán maradtam a pager-nél. Nekem váltózár van beszerelve.Ha így el tudja vinni, akkor a riasztó sem sokat ér. Ne hidd. Ha elektromosan van benne + tiltás, nem tudja beindítani, tolni nem fogja. Bizonyos változárakat meg szétkötik a váltorudazatnál, beteszik fix 2-be és elviszi. 2-esben lehet indulni is, megy kb 90-et, de 50-et simán. Kicsit hangosabb de megy. /És ezt nem Én találtam ki sajna.../
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #388 Dátum: 2008. Március 12. - 15:48:05 » |
|
Ahogy itt olvasgatom, nincs tökéletes riasztó? Nekem a Piranha-sok azt mondták, hogy ha viszik a gépet, állják a checket. 120 ropiba volt. Azt mondják, tuti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #389 Dátum: 2008. Március 12. - 15:58:02 » |
|
Ahogy itt olvasgatom, nincs tökéletes riasztó? Nekem a Piranha-sok azt mondták, hogy ha viszik a gépet, állják a checket. 120 ropiba volt. Azt mondják, tuti.
Csak a HALÁL a tuti. Vittek el ismerösöm gépét úgy, hogy dupla riasztó, difizár blokkolás, + immobilizer, ott teniszezett mellette 10 méterre, csak sátorban. Még egy csippanást sem hallott. Jó az egy AUDI A4 volt, 1 évesen. Lacsi talán nem ilyen keresett márka. Remélem
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|