ladlac
|
|
« Hozzászólás #300 Dátum: 2008. Március 08. - 20:35:07 » |
|
Ladányi Béla? Jól hangzik! Használd ki Kapitány! Gyermekeim tehát: Béla, Kata, Csaba, és Tomi! Büszke vagyok rájuk! Majd az iwiw-re is felteszem az új fiam fényképét a többiekhez. Isten hozott fiam! , Gyere apuhoz! Ebben én is bűnös vagyok egy kicsit.De ha már ilyen nagylelkű vagy engem is fogadj örökbe.lécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,lécci A korom ugyis meg van hozzá! Így rögtön nagypapa is lehetek! Nem rossz! Na ugye, tuti lesz.Nálam mindjárt kétszeresen is. Na ezt akkor megbeszéltük. Megbeszéltük? Oké, de hosszabb utakra én viszem a feketét! Viszed Te a Sajátodat, csak majd a "gyerekek" tankolják! Így nem lenne jó?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #301 Dátum: 2008. Március 08. - 20:35:49 » |
|
Ladányi Béla? Jól hangzik! Használd ki Kapitány! Gyermekeim tehát: Béla, Kata, Csaba, és Tomi! Büszke vagyok rájuk! Majd az iwiw-re is felteszem az új fiam fényképét a többiekhez. Isten hozott fiam! , Gyere apuhoz! Ebben én is bűnös vagyok egy kicsit.De ha már ilyen nagylelkű vagy engem is fogadj örökbe.lécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,lécci A korom ugyis meg van hozzá! Így rögtön nagypapa is lehetek! Nem rossz! Na ugye, tuti lesz.Nálam mindjárt kétszeresen is. Na ezt akkor megbeszéltük. Megbeszéltük? Oké, de hosszabb utakra én viszem a feketét! Na legalább mindenki jól jár kicsit.Akkor a XIV.ker. Polgármesteri Hivatal?Mikor? Szerencsére egésznapos az ügyfélszolgálat, megoldjuk. Most megyek, kikapcs, holnap újra találkozunk fiaimmal, és cartársakkal! Jó éjt mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #302 Dátum: 2008. Március 08. - 20:38:44 » |
|
Ladányi Béla? Jól hangzik! Használd ki Kapitány! Gyermekeim tehát: Béla, Kata, Csaba, és Tomi! Büszke vagyok rájuk! Majd az iwiw-re is felteszem az új fiam fényképét a többiekhez. Isten hozott fiam! , Gyere apuhoz! Ebben én is bűnös vagyok egy kicsit.De ha már ilyen nagylelkű vagy engem is fogadj örökbe.lécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,lécci A korom ugyis meg van hozzá! Így rögtön nagypapa is lehetek! Nem rossz! Na ugye, tuti lesz.Nálam mindjárt kétszeresen is. Na ezt akkor megbeszéltük. Megbeszéltük? Oké, de hosszabb utakra én viszem a feketét! Na legalább mindenki jól jár kicsit.Akkor a XIV.ker. Polgármesteri Hivatal?Mikor? Szerencsére egésznapos az ügyfélszolgálat, megoldjuk. Most megyek, kikapcs, holnap újra találkozunk fiaimmal, és cartársakkal! Jó éjt mindenkinek! Jó éjt többszörös Nagypapajelölt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #303 Dátum: 2008. Március 08. - 20:47:09 » |
|
Jó éjt Nagypapi!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #304 Dátum: 2008. Március 09. - 06:44:34 » |
|
Az ilyen "Janik" tudják igazán hazavágni 1 kereskedés és márka becsületét! Máglyára vele!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #305 Dátum: 2008. Március 09. - 07:47:37 » |
|
Az ilyen "Janik" tudják igazán hazavágni 1 kereskedés és márka becsületét! Máglyára vele!
Úgy gondolom, ha a kereskedés megengedi, hogy ilyen dilettánsok dolgozzanak náluk, akkor megérdemlik, hogy a becsületükön csorba essék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #306 Dátum: 2008. Március 09. - 09:00:16 » |
|
Úgy gondolom, ha a kereskedés megengedi, hogy ilyen dilettánsok dolgozzanak náluk, akkor megérdemlik, hogy a becsületükön csorba essék. ...és tele velük az Ország. Más márkánál már volt sajnos hozzájuk szerencsém, csak ott nagyon jó volt az értékesítés, ezért nem döglöttek be. De a szerviz azóta is irogat, hogy lejár lassan a forgalmim, zöldkártyám, stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #307 Dátum: 2008. Március 09. - 09:05:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #308 Dátum: 2008. Március 09. - 11:33:45 » |
|
Tesó gondolj rám is légyszíves, nekem is üres a tankom.Csak úgy szipolyozd apuékat, hogy nekem is jusson!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #309 Dátum: 2008. Március 09. - 11:38:31 » |
|
Tesó gondolj rám is légyszíves, nekem is üres a tankom.Csak úgy szipolyozd apuékat, hogy nekem is jusson! Jó, nem is mondtam, hogy tele kérem! De a fater hogy kilépett, amikor rákérdeztem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #310 Dátum: 2008. Március 09. - 11:41:06 » |
|
Tesó gondolj rám is légyszíves, nekem is üres a tankom.Csak úgy szipolyozd apuékat, hogy nekem is jusson! Jó, nem is mondtam, hogy tele kérem! De a fater hogy kilépett, amikor rákérdeztem! Lehet, hogy lerohantuk egy kicsit?Vagy esetleg "anyu" is látta mit írtunk?Na lesz még ebből kalamajka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #311 Dátum: 2008. Március 09. - 11:44:23 » |
|
Tesó gondolj rám is légyszíves, nekem is üres a tankom.Csak úgy szipolyozd apuékat, hogy nekem is jusson! Jó, nem is mondtam, hogy tele kérem! De a fater hogy kilépett, amikor rákérdeztem! Rendban fiaim! Délre várlak titeket, hogy megtankoljam a kocsijaitokat. De ne késsetek, mert utána már ebédelek, és ebéd után szieszta, ilyenkor már nem szabad zavarni az alvó oroszlánt sem, pláne engem! Akkor délben várlak titeket! Üdv: szerető apátok, a többieknek: Gidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #312 Dátum: 2008. Március 09. - 11:47:38 » |
|
Ebédmeghívásokat a Törzs(ebédlő)asztalnál tessék megbeszélni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #313 Dátum: 2008. Március 09. - 11:50:19 » |
|
Ebédmeghívásokat a Törzs(ebédlő)asztalnál tessék megbeszélni!
Ez nem ebéd, hanem tankolási meghívó volt! De azért bocsika, vettem az adást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #314 Dátum: 2008. Március 09. - 12:39:26 » |
|
Ismételeten leírom, hátha olvassák a fórumot Gyulaiék!
Tavaly májusban vettem Náluk az autót. Úgy, ahogy kinéz. Átvételkor nem kaptam meg az üvegekről a műbizonylatot- hozzáteszem nem is kéertem, mert ilyesmiről fogalmam sem volt akkor. A klubb első taliján homályosítottak fel erről a papírról. Igazán akkor kezdett izgatni a dolog, amikor az első rendőr figyelmeztetett rá, hogy gondom lehet a hiányából. Ezért októberben - számos sikertelen telefonos kisérlet után- személyesen is elmentem hozzájuk, hogy kérjem a műbizonylatot. Kiderült, egy külsős cégtől kell elkérni Nekik is. A vevőszolgálatos (sajnos nem emlékszem a nevére) elöttem hívta fel a céget, megadta a címemet , autó rendszámát, stb. Azt az ígéretet kaptam, hogy 2- 3 héten belül megkapom a papírt. Közben ugye, dolgozni mentem. November végén a feleségem felhívta Őket, hogy hol a papír, majd decemberben ismét. Mindkétszer megígérték, hogy intézkednek. Most itt tartunk. Közben pedig néhány helyen elkezdett lejönni a szürke díszmatrica az autóról (kilincsek környékén). Gondolom ez éppen olyan garanciális dolog, mint a fényezés; de mivel ezt is külsős cég csinálta, hát gondolom ugyynolyan kanosszajárás vár rám ez ügyben, ha nem rosszabb! Ezért mondom, hogy ha már elvitted tőlük az autót, fizettél és tudják, hogy nem hozzájuk viszed majd szervízre, mert messze van, akkor tojnak a fejedre! Pedig apukám is náuk vette az Aveóját, az én tanácsomra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|