mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #285 Dátum: 2008. Március 08. - 18:28:50 » |
|
Ja kérem más az íróasztal, és más a való-világ! Még az is jó ebben, hogy nem az íróasztalosoknak morognak az emberek a hülyeségek miatt, hanem mindig azoknak, akik dolgoznak miattuk, helyettük, nekik! Mágus vagy, mert szinte szó szerint így fogalmazott az ismerősöm.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #286 Dátum: 2008. Március 08. - 18:36:53 » |
|
Ma meglátogattam a hétvége keretein belül a Hatvani szervízt. Mivel szakadt az eső, így mosást nem kértem. Közölték, hogy zöldkártyára már betelt a lista (mondjuk nem is akartam megcsináltatni), gumicserére meg időpont kell. Így átnézték az autót. Ékszíjcsere lesz a dologból, mert 1-2 mm-es darabon elkezdett a széle foszlani.
Te elmentél Hatvanba?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #287 Dátum: 2008. Március 08. - 18:39:00 » |
|
Ma meglátogattam a hétvége keretein belül a Hatvani szervízt. Mivel szakadt az eső, így mosást nem kértem. Közölték, hogy zöldkártyára már betelt a lista (mondjuk nem is akartam megcsináltatni), gumicserére meg időpont kell. Így átnézték az autót. Ékszíjcsere lesz a dologból, mert 1-2 mm-es darabon elkezdett a széle foszlani.
Te elmentél Hatvanba? Persze. Onnan származom, a feleségemen, meg a fiamon kívül az egész családom ott él, ott vettem a Lacsit. Arra a címre küldték a meghívót, és mivel mentünk a muterékhoz, így kihasználtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #288 Dátum: 2008. Március 08. - 19:05:33 » |
|
Te elmentél Hatvanba? Persze. Onnan származom, a feleségemen, meg a fiamon kívül az egész családom ott él, ott vettem a Lacsit. Arra a címre küldték a meghívót, és mivel mentünk a muterékhoz, így kihasználtam. Értve. Képzeld, én meg SEHONNAN semmit nem kaptam! Biztos problémás kuncsaft vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #289 Dátum: 2008. Március 08. - 19:06:47 » |
|
Te elmentél Hatvanba? Persze. Onnan származom, a feleségemen, meg a fiamon kívül az egész családom ott él, ott vettem a Lacsit. Arra a címre küldték a meghívót, és mivel mentünk a muterékhoz, így kihasználtam. Értve. Képzeld, én meg SEHONNAN semmit nem kaptam! Biztos problémás kuncsaft vagyok! Stocz sem kapott. Én 3 év után most kaptam először tőlük valamit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #290 Dátum: 2008. Március 08. - 19:08:42 » |
|
Te elmentél Hatvanba? Persze. Onnan származom, a feleségemen, meg a fiamon kívül az egész családom ott él, ott vettem a Lacsit. Arra a címre küldték a meghívót, és mivel mentünk a muterékhoz, így kihasználtam. Értve. Képzeld, én meg SEHONNAN semmit nem kaptam! Biztos problémás kuncsaft vagyok! Cap! Most, hogy megjavítják a térded, és hajléktalan leszel (?), és, ha kell örökbefogadlak! Cartársak! Még nagyobb nagycsaládos leszek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #291 Dátum: 2008. Március 08. - 19:11:34 » |
|
Te elmentél Hatvanba? Na, azért még ott nem tartunk. Azért köszönöm, megtisztelsz. meghatódtam.... Anyuékkal mikor beszélsz? Őket is meg kellene erről kérdezni. Persze. Onnan származom, a feleségemen, meg a fiamon kívül az egész családom ott él, ott vettem a Lacsit. Arra a címre küldték a meghívót, és mivel mentünk a muterékhoz, így kihasználtam. Értve. Képzeld, én meg SEHONNAN semmit nem kaptam! Biztos problémás kuncsaft vagyok! Cap! Most, hogy megjavítják a térded, és hajléktalan leszel (?), és, ha kell örökbefogadlak! Cartársak! Még nagyobb nagycsaládos leszek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #292 Dátum: 2008. Március 08. - 19:19:48 » |
|
Ladányi Béla? Jól hangzik! Használd ki Kapitány!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #293 Dátum: 2008. Március 08. - 19:23:10 » |
|
Ladányi Béla? Jól hangzik! Használd ki Kapitány! Gyermekeim tehát: Béla, Kata, Csaba, és Tomi! Büszke vagyok rájuk! Majd az iwiw-re is felteszem az új fiam fényképét a többiekhez. Isten hozott fiam! , Gyere apuhoz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #294 Dátum: 2008. Március 08. - 19:24:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #295 Dátum: 2008. Március 08. - 20:00:07 » |
|
Ladányi Béla? Jól hangzik! Használd ki Kapitány! Gyermekeim tehát: Béla, Kata, Csaba, és Tomi! Büszke vagyok rájuk! Majd az iwiw-re is felteszem az új fiam fényképét a többiekhez. Isten hozott fiam! , Gyere apuhoz! Ebben én is bűnös vagyok egy kicsit.De ha már ilyen nagylelkű vagy engem is fogadj örökbe.lécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,lécci
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #296 Dátum: 2008. Március 08. - 20:09:33 » |
|
Ladányi Béla? Jól hangzik! Használd ki Kapitány! Gyermekeim tehát: Béla, Kata, Csaba, és Tomi! Büszke vagyok rájuk! Majd az iwiw-re is felteszem az új fiam fényképét a többiekhez. Isten hozott fiam! , Gyere apuhoz! Ebben én is bűnös vagyok egy kicsit.De ha már ilyen nagylelkű vagy engem is fogadj örökbe.lécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,lécci A korom ugyis meg van hozzá! Így rögtön nagypapa is lehetek! Nem rossz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #297 Dátum: 2008. Március 08. - 20:26:14 » |
|
Ladányi Béla? Jól hangzik! Használd ki Kapitány! Gyermekeim tehát: Béla, Kata, Csaba, és Tomi! Büszke vagyok rájuk! Majd az iwiw-re is felteszem az új fiam fényképét a többiekhez. Isten hozott fiam! , Gyere apuhoz! Ebben én is bűnös vagyok egy kicsit.De ha már ilyen nagylelkű vagy engem is fogadj örökbe.lécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,lécci A korom ugyis meg van hozzá! Így rögtön nagypapa is lehetek! Nem rossz! Na ugye, tuti lesz.Nálam mindjárt kétszeresen is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #298 Dátum: 2008. Március 08. - 20:29:27 » |
|
Ladányi Béla? Jól hangzik! Használd ki Kapitány! Gyermekeim tehát: Béla, Kata, Csaba, és Tomi! Büszke vagyok rájuk! Majd az iwiw-re is felteszem az új fiam fényképét a többiekhez. Isten hozott fiam! , Gyere apuhoz! Ebben én is bűnös vagyok egy kicsit.De ha már ilyen nagylelkű vagy engem is fogadj örökbe.lécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,lécci A korom ugyis meg van hozzá! Így rögtön nagypapa is lehetek! Nem rossz! Na ugye, tuti lesz.Nálam mindjárt kétszeresen is. Na ezt akkor megbeszéltük. Megbeszéltük? Oké, de hosszabb utakra én viszem a feketét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #299 Dátum: 2008. Március 08. - 20:33:36 » |
|
Ladányi Béla? Jól hangzik! Használd ki Kapitány! Gyermekeim tehát: Béla, Kata, Csaba, és Tomi! Büszke vagyok rájuk! Majd az iwiw-re is felteszem az új fiam fényképét a többiekhez. Isten hozott fiam! , Gyere apuhoz! Ebben én is bűnös vagyok egy kicsit.De ha már ilyen nagylelkű vagy engem is fogadj örökbe.lécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,léccilécci,lécci A korom ugyis meg van hozzá! Így rögtön nagypapa is lehetek! Nem rossz! Na ugye, tuti lesz.Nálam mindjárt kétszeresen is. Na ezt akkor megbeszéltük. Megbeszéltük? Oké, de hosszabb utakra én viszem a feketét! Na legalább mindenki jól jár kicsit.Akkor a XIV.ker. Polgármesteri Hivatal?Mikor?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|