athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #270 Dátum: 2008. Március 06. - 19:09:28 » |
|
Olyan kérdésem lenne, tudtok e olyan szervizt vagy olyan műhelyt ahol a kilincs kopását tisztasséggel és olcsón javitják. Mint szerintem tipus hiba mind a 4 kilincsem erősen megkopott.
Nekem Gombosnál fényezték, és garanciába megcsinálták. Igaz, 2 napra ott kellett hagynom az autót, de szépen megcsinálták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #271 Dátum: 2008. Március 06. - 19:10:11 » |
|
Olyan kérdésem lenne, tudtok e olyan szervizt vagy olyan műhelyt ahol a kilincs kopását tisztasséggel és olcsón javitják. Mint szerintem tipus hiba mind a 4 kilincsem erősen megkopott.
Ha garis, akkor tuti ingyen bárhol. De hogy jól hol? Talán bármelyik szervízben, talán ez nem akkora probléma nekik.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Plumber
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #272 Dátum: 2008. Március 06. - 19:17:58 » |
|
Köszi, sajnos már nem garanciális, fizetnem kell, de nyárra megoldom hogy megint szép legyen az autóm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #273 Dátum: 2008. Március 06. - 19:20:01 » |
|
Köszi, sajnos már nem garanciális, fizetnem kell, de nyárra megoldom hogy megint szép legyen az autóm De mivel köztudottan tipushiba, nem kellene megpróbálni esetleg gariba elsütni? Egy próbát megér!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #274 Dátum: 2008. Március 06. - 19:20:46 » |
|
Hazajöttem és mi várt a postaládában? Meghívó a hétvégére!
Én is kaptam meghívót. Szerintem mindenképpen megéri elmenni, zöldkártya csere, gumicsere, mosás, átnézés, CD. Nagyon korrekt az egész! Én bejelentkeztem péntekre gumicserére.Csak egy kicsit állt félre a szájuk amikor az időpontegyeztetés után közöltem, hogy az asszony Suzukiját hozom.De nem merték azt mondani, hogy nem! Mondjuk erre én is húztam volna a szájam ha szervizes lennék. Azok után is húztad volna, ha egy héttel ezelőtt vettem tőled egy 5 misis járgányt?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #275 Dátum: 2008. Március 06. - 19:23:25 » |
|
Én is kaptam meghívót. Szerintem mindenképpen megéri elmenni, zöldkártya csere, gumicsere, mosás, átnézés, CD. Nagyon korrekt az egész! Én bejelentkeztem péntekre gumicserére.Csak egy kicsit állt félre a szájuk amikor az időpontegyeztetés után közöltem, hogy az asszony Suzukiját hozom.De nem merték azt mondani, hogy nem! Mondjuk erre én is húztam volna a szájam ha szervizes lennék. Azok után is húztad volna, ha egy héttel ezelőtt vettem tőled egy 5 misis járgányt? Itthon valszeg. Mert már megvetted, perkáltál és talán most egy-két évig nem veszel másikat. Tőlünk nyugatra még a s.... is fényesre polírozzák széles nyelvcsapással.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #276 Dátum: 2008. Március 06. - 20:05:59 » |
|
Én is kaptam meghívót. Szerintem mindenképpen megéri elmenni, zöldkártya csere, gumicsere, mosás, átnézés, CD. Nagyon korrekt az egész! Én bejelentkeztem péntekre gumicserére.Csak egy kicsit állt félre a szájuk amikor az időpontegyeztetés után közöltem, hogy az asszony Suzukiját hozom.De nem merték azt mondani, hogy nem! Mondjuk erre én is húztam volna a szájam ha szervizes lennék. Azok után is húztad volna, ha egy héttel ezelőtt vettem tőled egy 5 misis járgányt? Itthon valszeg. Mert már megvetted, perkáltál és talán most egy-két évig nem veszel másikat. Tőlünk nyugatra még a s.... is fényesre polírozzák széles nyelvcsapással. Nem panaszkodhatok.Eddig mindenben korrektek voltak, és tényleg segítettek amikor gondom volt.Minden reklám szándék nélkül elmondanám a nevüket, mert eddig velem nagyon korrektek voltak:Chevrolet Oster Veszprém
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #277 Dátum: 2008. Március 06. - 20:13:44 » |
|
Szerintem igenis, a jót is meg kell irni, és megnevezni!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #278 Dátum: 2008. Március 06. - 22:07:52 » |
|
Szerintem igenis, a jót is meg kell irni, és megnevezni! Hát eddig jók voltak!(remélem olvassák mert most egy kicsit ny***ok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #279 Dátum: 2008. Március 08. - 13:18:00 » |
|
Én is kaptam meghívót. Szerintem mindenképpen megéri elmenni, zöldkártya csere, gumicsere, mosás, átnézés, CD. Nagyon korrekt az egész! Bezzeg nekem semmi. Már megint nem lesz Chevy-s CD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #280 Dátum: 2008. Március 08. - 13:49:48 » |
|
Én is kaptam meghívót. Szerintem mindenképpen megéri elmenni, zöldkártya csere, gumicsere, mosás, átnézés, CD. Nagyon korrekt az egész! Bezzeg nekem semmi. Már megint nem lesz Chevy-s CD. Én már tegnap voltam ezen a bizonyos hétvégén.Korrektül lecserélték a Suzukimnak a kerekét, átnézték a folyadékszinteket, teletömhettem magam Chevrolet jelvényt formázó sütivel és gyümölcsökkel, kaptam egy CD.-t is.Azt még nem tudom mi van rajt.Állítólag valamilyen legendás számok!!????Szóval köszönet a veszprémi kereskedésnek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #281 Dátum: 2008. Március 08. - 17:55:38 » |
|
Ma meglátogattam a hétvége keretein belül a Hatvani szervízt. Mivel szakadt az eső, így mosást nem kértem. Közölték, hogy zöldkártyára már betelt a lista (mondjuk nem is akartam megcsináltatni), gumicserére meg időpont kell. Így átnézték az autót. Ékszíjcsere lesz a dologból, mert 1-2 mm-es darabon elkezdett a széle foszlani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #282 Dátum: 2008. Március 08. - 18:08:19 » |
|
Ma meglátogattam a hétvége keretein belül a Hatvani szervízt. Mivel szakadt az eső, így mosást nem kértem. Közölték, hogy zöldkártyára már betelt a lista (mondjuk nem is akartam megcsináltatni), gumicserére meg időpont kell. Így átnézték az autót. Ékszíjcsere lesz a dologból, mert 1-2 mm-es darabon elkezdett a széle foszlani.
Nem ér hozzá a műanyag deknihez? Épp most néztem, hogy elég közel van a vezérműszíj takaróhoz! Lehet vagy 1 mm és akkora fesztávnál belenghet ennyit a szíj oldalirányban!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #283 Dátum: 2008. Március 08. - 18:10:42 » |
|
Ezt a hétvégi akciót egy kicsit elbaltázták a PR-osok.Kiküldtek egy vagon meghívót, csak azt nem írták bele, hogy minden lehetőség csak bizonyos keretek között zajlik.Panaszkodtak is a kereskedésben, hogy kb.180 jelentkező volt a zöldkártyára, viszont ők csak valami 10 db.ra kaptak keretet.Hát ezt nehéz annak az ügyfélnek megmagyarázni aki utazott vagy 50 km. azért , hogy megkapja amit ígérgettek neki.A szervízes ismerősöm teljesen ki volt borulva ezen a baromságon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #284 Dátum: 2008. Március 08. - 18:23:50 » |
|
Ja kérem más az íróasztal, és más a való-világ! Még az is jó ebben, hogy nem az íróasztalosoknak morognak az emberek a hülyeségek miatt, hanem mindig azoknak, akik dolgoznak miattuk, helyettük, nekik!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|