georgbob
|
|
« Hozzászólás #1755 Dátum: 2014. Június 11. - 15:24:44 » |
|
Üdv. Mivel sokan kételkedtek az árajánlatban, leírom a végeredményt: fagyálló 3 liter vezérlés szett hosszbordás szíj vízpumpa ingyen gátló mérés, váltóolaj szint ellenőrzés +munkadíj összesen:47.000Ft (márkaszervíz,számlával)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #1757 Dátum: 2014. Június 11. - 18:16:10 » |
|
Győr, Chevi Nádor. Annyi még hozzátartozik, hogy a"hűséges" ügyfelek egyedi árkedvezményt kapnak. 20-25% alkatrészből, munkadíjból. Pl. dexos2 5-30 2500/L, ebből -25% lejön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1758 Dátum: 2014. Június 11. - 20:52:10 » |
|
Győr, Chevi Nádor. Annyi még hozzátartozik, hogy a"hűséges" ügyfelek egyedi árkedvezményt kapnak. 20-25% alkatrészből, munkadíjból. Pl. dexos2 5-30 2500/L, ebből -25% lejön.
gyakorlatilag a 25% kedvezménnyel van normál listaáron az alkatrész amúgy szerintem teljesen normál ár szerintem a vezérlés csere is
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #1759 Dátum: 2014. Június 11. - 20:58:47 » |
|
Az lehet, de így ha vmi gond van, elég egy helyre menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1760 Dátum: 2014. Július 11. - 13:32:34 » |
|
Ma megtörtént a gázos műszaki vizsga a Mozaik utcában. Hát nem volt valami nagy vizsga Nem tudom, hogy a péntek miatt, vagy mert január végén már volt műszakin az autó, de nem igazán nézték át az autót. Benzines CO-t mértek, lefotózták úgy, hogy le volt engedve mindkét első ablak (?), a kerekekre rá sem néztek, féket és lengéscsillapítókat mérték, meg megnézte a kipufogót. A kormánymű szivárgását lehet észre sem vették. Viszont pozitívum, hogy 10.30-ra volt időpontom, de már negyed 10-kor ott voltam és a fizetés után mehettem is a vizsgasorra. 10.30-kor már indultam is hazafelé. Dunakeszin Tomin kívül összefutottam Josh márkatárssal, aki épp tegnap vett egy 6 éves Epica-t. Hát gyönyörű autó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1761 Dátum: 2014. Július 11. - 21:10:13 » |
|
Ma megtörtént a gázos műszaki vizsga a Mozaik utcában. Hát nem volt valami nagy vizsga Nem tudom, hogy a péntek miatt, vagy mert január végén már volt műszakin az autó, de nem igazán nézték át az autót. Benzines CO-t mértek, lefotózták úgy, hogy le volt engedve mindkét első ablak (?), a kerekekre rá sem néztek, féket és lengéscsillapítókat mérték, meg megnézte a kipufogót. A kormánymű szivárgását lehet észre sem vették. Viszont pozitívum, hogy 10.30-ra volt időpontom, de már negyed 10-kor ott voltam és a fizetés után mehettem is a vizsgasorra. 10.30-kor már indultam is hazafelé. Dunakeszin Tomin kívül összefutottam Josh márkatárssal, aki épp tegnap vett egy 6 éves Epica-t. Hát gyönyörű autó Én is ott járta ma Tomynál, a off technikát állította lábra.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1762 Dátum: 2014. Július 12. - 09:05:04 » |
|
Ma megtörtént a gázos műszaki vizsga a Mozaik utcában. Hát nem volt valami nagy vizsga Nem tudom, hogy a péntek miatt, vagy mert január végén már volt műszakin az autó, de nem igazán nézték át az autót. Benzines CO-t mértek, lefotózták úgy, hogy le volt engedve mindkét első ablak (?), a kerekekre rá sem néztek, féket és lengéscsillapítókat mérték, meg megnézte a kipufogót. A kormánymű szivárgását lehet észre sem vették. Viszont pozitívum, hogy 10.30-ra volt időpontom, de már negyed 10-kor ott voltam és a fizetés után mehettem is a vizsgasorra. 10.30-kor már indultam is hazafelé. Dunakeszin Tomin kívül összefutottam Josh márkatárssal, aki épp tegnap vett egy 6 éves Epica-t. Hát gyönyörű autó Én is ott járta ma Tomynál, a off technikát állította lábra. Lábon volt az, csak kicsit rozogán!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1765 Dátum: 2014. Szeptember 04. - 12:02:13 » |
|
165 000-es szervízem a nemrég ajánlott szerelőnél, Kőbányán:
Olaj, olajszűrő, leeresztő csavar, levegőszűrő, benzinszűrő, MAP szenzor gumipipa (vagy mi a szösz), 2 bilincs a kipufogóhoz valahol, klíma cseppvíz duguláselhárítás, fojtószelepház tisztítás, autó átnézés.
Fentiek a cserékkel, beépítéssel együtt 21.000,- Ft
Merem ajánlani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Szeptember 04. - 12:08:32 írta Döme »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chas
|
|
« Hozzászólás #1766 Dátum: 2014. Szeptember 04. - 20:33:06 » |
|
165 000-es szervízem a nemrég ajánlott szerelőnél, Kőbányán:
Olaj, olajszűrő, leeresztő csavar, levegőszűrő, benzinszűrő, MAP szenzor gumipipa (vagy mi a szösz), 2 bilincs a kipufogóhoz valahol, klíma cseppvíz duguláselhárítás, fojtószelepház tisztítás, autó átnézés.
Fentiek a cserékkel, beépítéssel együtt 21.000,- Ft
Merem ajánlani.
MAP szenzor vákuumcső pipa problémája mostanában elég sokunknak volt. Nekem is megkeserítette az életemet, de én lezsugorítottam. Azóta szerencsére az nem nyavajog. Ellentétben a map szenzorral
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1767 Dátum: 2014. Október 01. - 12:41:57 » |
|
Kipróbáltam én is a "híres" kőbányai Chevroberto műhelyt és valóban kellemes meglepetés volt. Nagyon gondos és figyelmes volt Róbert. Ajánlom minden kedves daewrolet tulajnak!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1768 Dátum: 2014. Október 06. - 16:48:32 » |
|
szia megtudod adni a címet és telefont.köszi......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1769 Dátum: 2014. Október 06. - 18:17:36 » |
|
Csarankó Róbert 30 952 4156 1106 Budapest, Gránátos u. 4.
este 7-8 között tudsz vele érdemben beszélni, ha felveszi
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|