hawer
|
|
« Hozzászólás #1650 Dátum: 2012. Május 08. - 20:18:51 » |
|
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Reggel megtörte az autóm elejét egy teherautó. A felelősséget elismerte, biztosítójának leadva a kárigény. Tudtok olyan műhelyt ajánlani aki ilyen szintű javításban és ügyintézésben tud segíteni és gyorsan, jól dolgozik?
Köszi: Csaba
Csaba! Privit írtam, olvasd el, cselekedj! Hívhatsz is, csak ne délelőtt 2-ig. sejtettem, hogy privit fogsz írni neki Csak ne kövesse a te példádat..
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1651 Dátum: 2012. Május 09. - 14:46:03 » |
|
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Reggel megtörte az autóm elejét egy teherautó. A felelősséget elismerte, biztosítójának leadva a kárigény. Tudtok olyan műhelyt ajánlani aki ilyen szintű javításban és ügyintézésben tud segíteni és gyorsan, jól dolgozik?
Csaba! Privit írtam, olvasd el, cselekedj! Hívhatsz is, csak ne délelőtt 2-ig. sejtettem, hogy privit fogsz írni neki Csak ne kövesse a te példádat.. hát én oda többet be nem teszem a lábam
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1652 Dátum: 2012. Május 09. - 15:32:24 » |
|
Sziasztok!
Csaba! Privit írtam, olvasd el, cselekedj! Hívhatsz is, csak ne délelőtt 2-ig. sejtettem, hogy privit fogsz írni neki Csak ne kövesse a te példádat.. hát én oda többet be nem teszem a lábam Neked is írtam privit, olvasd el, fontos!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #1653 Dátum: 2012. Június 18. - 17:58:26 » |
|
A CarService-ben a megszokott segítőkészséggel, rugalmassággal (elvonszolták az autómat, nehogy nagyobb baj legyen…) és hozzáértéssel sikerült orvosolni az olajfolyást, amely megakadályozott a hétvégi Gidy-féle focis/sütőgetős/beszélgetős találka abszolválásában. Szerencsére (?) csak az olajgomba „rakoncátlankodott” (így abszolute nem volt túlzott az óvatosság a vonszolás tekintetében…), de így csak azt (meg a régóta esedékes szelepfedél tömítést) cserélték a fiúk. (A tömítés úgy meg volt keményedve, hogy megállt a sarokban…) VISZONT: A fiúk (Pisti és Gábor) megkértek, hogy tudassam a T. cartársakkal, miszerint a CarService szerelőcsapatának és Zsoltinak (Leonel) az útjai a hétvégén sajnálatos módon elváltak. Nem tisztem – nem is szeretnék – bármit is hozzáfűzni, pláne nem állást foglalni abban, amely a (a számomra legalábbis az eddigiek alapján) jó hangulatú csapat szétválását eredményezte (majd megteszik az érintettek, ha szükségét érzik), pusztán reménykedem benne, hogy ez a váltás nem fog a továbbiakban a megszokott magas színvonal, a kedvezményes alkatrészek és a kedvező szervizárak rovására menni. A szerviz továbbra is elérhető a XVI. ker. Zsenge utcában, az alábbi elérhetőségeken keresztül: Pisti: 06 (20) 620-2344; Gábor: 06 (70) 506-6400 A tisztesség megkívánja, hogy azt azért hozzátegyem, hogy Zsolti – nyilván új csapattal, de – továbbra is foglalkozik szervizzel is az alkatrész-kereskedelem mellett.
Szolgálati közlemény vége…..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1654 Dátum: 2012. Június 18. - 18:31:28 » |
|
A CarService-ben a megszokott segítőkészséggel, rugalmassággal (elvonszolták az autómat, nehogy nagyobb baj legyen…) és hozzáértéssel sikerült orvosolni az olajfolyást, amely megakadályozott a hétvégi Gidy-féle focis/sütőgetős/beszélgetős találka abszolválásában. Szerencsére (?) csak az olajgomba „rakoncátlankodott” (így abszolute nem volt túlzott az óvatosság a vonszolás tekintetében…), de így csak azt (meg a régóta esedékes szelepfedél tömítést) cserélték a fiúk. (A tömítés úgy meg volt keményedve, hogy megállt a sarokban…) VISZONT: A fiúk (Pisti és Gábor) megkértek, hogy tudassam a T. cartársakkal, miszerint a CarService szerelőcsapatának és Zsoltinak (Leonel) az útjai a hétvégén sajnálatos módon elváltak. Nem tisztem – nem is szeretnék – bármit is hozzáfűzni, pláne nem állást foglalni abban, amely a (a számomra legalábbis az eddigiek alapján) jó hangulatú csapat szétválását eredményezte (majd megteszik az érintettek, ha szükségét érzik), pusztán reménykedem benne, hogy ez a váltás nem fog a továbbiakban a megszokott magas színvonal, a kedvezményes alkatrészek és a kedvező szervizárak rovására menni. A szerviz továbbra is elérhető a XVI. ker. Zsenge utcában, az alábbi elérhetőségeken keresztül: Pisti: 06 (20) 620-2344; Gábor: 06 (70) 506-6400 A tisztesség megkívánja, hogy azt azért hozzátegyem, hogy Zsolti – nyilván új csapattal, de – továbbra is foglalkozik szervizzel is az alkatrész-kereskedelem mellett.
Nofene, most, hogy beindult a szekér........
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1655 Dátum: 2012. Június 18. - 22:08:53 » |
|
Nofene, most, hogy beindult a szekér........ Hát, ez alaposan feladja nekem a leckét az idei szervizzel, vizsgával kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1656 Dátum: 2012. Június 18. - 22:09:43 » |
|
hú Kripic, ez a hír lesújtott várom a fejleményeket az illetékestől
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
leonel
|
|
« Hozzászólás #1657 Dátum: 2012. Június 18. - 22:17:30 » |
|
Sziasztok, Jelenleg külföldön tartózkodom. Csütörtökön érkezem- sos ügyekben addig is elérhető vagyok. Utána minden kedves klubtagot pontosan tájékoztatni fogok a fejleményekről és a lehetőségekről. A lényeg hogy továbbra is ugyanúgy, vagyis pontosabban: méginkább számíthattok rám "autókáitokkal" kapcsolatban mint eddig!!! Üdv Leonel/Zsolti
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Június 18. - 22:27:11 írta leonel »
|
Naplózva
|
|
|
|
leonel
|
|
« Hozzászólás #1658 Dátum: 2012. Június 21. - 14:14:49 » |
|
Sziasztok, Jelenleg külföldön tartózkodom. Csütörtökön érkezem- sos ügyekben addig is elérhető vagyok. Utána minden kedves klubtagot pontosan tájékoztatni fogok a fejleményekről és a lehetőségekről. A lényeg hogy továbbra is ugyanúgy, vagyis pontosabban: méginkább számíthattok rám "autókáitokkal" kapcsolatban mint eddig!!! Üdv Leonel/Zsolti Topicunkban megtalálható minden info! Zsolti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1659 Dátum: 2012. Szeptember 02. - 15:26:50 » |
|
Úgy áll a helyzet, hogy sikerült "belakni" az új munkahelyemet. Egy kis ismertetőt írnék ide, talán nem ellenkezik a szabályzattal.
Szerviz tevékenység összefoglaló
Medic-Car Mérnöki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1997-ben alakult.
Kezdetben gázautó alkatrész nagykereskedelemmel foglalkozott, pár év múlva saját gázautó szervizben végzi az átalakításokat. A cég jelenleg is a LOVATO és LANDIRENZO cég hivatalos magyarországi forgalmazója.
2006 évben a cég új, a mai korszerű autószerviz elvárásoknak megfelelő telephelyre költözött, ahol képes komplett autószerelési feladatokat ellátni, így ügyfeleink egy helyen el tudják végeztetni a gáz és benzines rendszert érintő javítási feladatokat.
2007 decemberétől műszaki vizsgáztatást is vállalunk.
Egy-két érdekesség a Daewoo és Chevrolet típusok átalakításáról: Több típusra is rendelkezünk sorozat-átalakítási engedéllyel, ami nagyban megkönnyíti és olcsóbbá teszi az átalakítást követő procedúrát. Egy két átalakítási példa sorozatengedéllyel: • Lacetti: Landi Renzo szettel 208 e Ft, Flashlube ajánlott, az plusz 24eFt. • Captiva, Epica: 4 hengeres 208eFt, 6 hengeres 270eFt, Flashlube kötelező, az plusz 24eFt. • Kalos, Aveo: Landi Renzo 208eFt. Egyedi engedéllyel az alábbi típusokat szoktuk átalakítani: • Cruze: 218 eFt, plusz 20eFt egyedi engedély, Flashlube kötelező, az plusz 24eFt. • Orlando: 218 eFt, plusz 20eFt egyedi engedély, Flashlube kötelező, az plusz 24eFt. Cégünk jelenleg is minden nap készít sorozat-átalakítási engedélyt, így a Cruze és az Orlando is ki fog kerülni az egyedi engedélyes körből. Jövedéki adó emelés: 2013 május 1-re kormányunk kétszer 50%-kal fogja megemelni a LPG jövedéki adó tartalmát. Ez a mai nap 26Ft. Ezt fogják először 2013 január 1-től először 13Ft+Áfával emelni, majd május 1-jén újabb 13Ft+ Áfával. Így alakul ki a kb. 35Ft-os áremelés. Természetesen közben előfordulhat többször is gáz áremelés, ezt nem lehet előre tudni, mint ahogy a benzin árát is lehetetlen előre megjósolni.
A Medic-Car Kft. a gázautózás mellett nagy hangsúlyt fektet az általános autószerelésre és egyéb, plusz szolgáltatásokra. Így vállalunk: Klímatisztítást, feltöltést 7490Ft Futóműállítás, komplett javítás Komplett fékjavítások, fékhatás mérés Műszaki vizsgáztatás, egy óra alatt: 18900Ft-ért benzines és dízel autó esetén, 20900Ft-ért benzin/gáz üzemű autó esetén Kerékcsere és centrírozás Bosch diagnosztikai rendszerek alkalmazása Általános autójavítás Kipufogó részegységek cseréje Eredeti Bosch alkatrészek garanciával Vezérlés csere Olajcsere akció: 9900Ft-tól, akár hozott alkatrésszel is dolgozunk. Minden kedves ügyfelünket kellemes környezettel és kávéval várjuk. Gyári szervizkönyvet vezetünk, annak hiányában Bosch szervizkönyvet állítunk ki.
Természetesen telefonon is válaszolok esetleges kérdéseitekre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1660 Dátum: 2012. Szeptember 25. - 09:17:39 » |
|
Tegnap voltam Tomyék szervizében a Medic- Car-nál, Dunakeszin egy tüzetes átvizsgáláson, és aktuális szervizen. Tomy leellenőrzött mindent, kicserélte az olajat, szűrőt, fagyállót, pollenszűrőt, lemérték a fékhatásokat, a lengéscsillapítókat, természetesen a vizsgás műszerekkel, a kipufogón kicserélte a lerohadt bilincseket, majd a gázos ellenőrzésen állítottak a kisebb fogyasztás érdekében szoftweresen. 80600 km-nél még jók a csillapítók, a fékbetétek, a felfüggesztések, kerékcsapágyak, a kipufogó alkatrészek már rozsdásodnak, de egyben vannak. A kocsi 2004 decemberi, tehát azt hiszem meg lehetek vele elégedve, és vagyok is. Az olaj 5W-40-es LPG-hez kifejlesztett fajta került bele. A fagyálló -30 fokos lett. Fizettem 32 ezret mindennel együtt. Decemberben viszem vizsgára, ha nem rontok el semmit addig, simán levizsgázik így, ahogy most van, akkor majd a gyári méretű téli gumikkal 20600 Ft-ért, gázosan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Szeptember 25. - 09:19:56 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1661 Dátum: 2012. Október 01. - 12:13:51 » |
|
Ma megejtettünk egy olajcserét a Lacsin. Persze az összes szűrő is ment a levesbe (olaj, pollen, benzin...) Baráti áron 13E Azóta mintha selymesebben járna a motor Jut eszembe... Szombathelyen megszűnt a Chevrolet. Mióta az Opel átvette, olyan volt, mint egy mostohagyerek... úgy látszik ki is tagadták Mondjuk nem sajnálom, mert igénytelen volt a szervizmunkájuk, mióta nem a Chevysek csinálták, hanem az Opeles gárda...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Október 01. - 12:16:24 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1662 Dátum: 2012. Október 01. - 13:47:34 » |
|
Ma megejtettünk egy olajcserét a Lacsin. Persze az összes szűrő is ment a levesbe (olaj, pollen, benzin...) Baráti áron 13E Azóta mintha selymesebben járna a motor Jut eszembe... Szombathelyen megszűnt a Chevrolet. Mióta az Opel átvette, olyan volt, mint egy mostohagyerek... úgy látszik ki is tagadták Mondjuk nem sajnálom, mert igénytelen volt a szervizmunkájuk, mióta nem a Chevysek csinálták, hanem az Opeles gárda... ez listaáron simán megy enyibe 5w40es olajjal
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1663 Dátum: 2012. Október 01. - 13:52:12 » |
|
Ma megejtettünk egy olajcserét a Lacsin. Persze az összes szűrő is ment a levesbe (olaj, pollen, benzin...) Baráti áron 13E Azóta mintha selymesebben járna a motor Jut eszembe... Szombathelyen megszűnt a Chevrolet. Mióta az Opel átvette, olyan volt, mint egy mostohagyerek... úgy látszik ki is tagadták Mondjuk nem sajnálom, mert igénytelen volt a szervizmunkájuk, mióta nem a Chevysek csinálták, hanem az Opeles gárda... ez listaáron simán megy enyibe 5w40es olajjal Persze, de ha nem ismerőshöz viszem, nem adnak 40% kedvezményt, és 0Ft munkadíjat Tavaly ezért másik helyet 25E-t fizettem, igaz szervó olajjal együtt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1664 Dátum: 2012. Október 02. - 20:13:56 » |
|
Nem tudja esetleg valaki, hogy Szombathelyen miért szűnt meg a Chevy szalon (szerviz)? Legközelebb eső Márkakereskedés Zalaegerszeg, 55km csak oda...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|