gabbacsi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007. Szeptember 26. - 22:03:23 » |
|
Kétéves/30e km-es átvizsgálás Wallisnál, Újpesten. A felhasznált anyagok GM saját márkája, elmondás alapján, mert a számlán nem szerepel márkanév. A ktsg. átlagos 38khuf. A munkafelvevő hozzáállása átlagosan közönyös. Megkérdezte van-e antenna az autón! Az egyéb gondjaimon nem tudtak segíteni: nem tudott gyári Kumho gumit adni, seb. váltó hátrameneti fokozat időnként nagyokat darál dupla kuplungolás esetén is, na erre is csak pingvinezett. Legégetőbb problémámat "ABS probléma" topickban részletezem. Megoldatlan maradt.
Egy év múlva lejár a gari, környékére se megyek többet márkaszervíznek. Szegény KIÁ-sok biztos örűlnek a 7 év garinak, pedig a többségük csak azt fogja érzékelni, hogy a márkaszervízhez vannak láncolva, veszik meg drága pénzen a pecsétet a szervízfüzetükbe, el ne vesszen a garijuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2007. Szeptember 28. - 07:52:55 » |
|
" Szegény KIÁ-sok biztos örűlnek a 7 év garinak" Várd ki! Kitalálják az 'örök garanciát' vagyis ökör garanciát ... Úgy mint az a bizonyos op rendszer gyártó "MegvettedMégseATiédCsakHasználhatodÉsHaNemTetszikFizessMégVagyNyasgem" Előző fórumban írtam a szervízekről most csak ismétlés gyanánt értékelve: 1. Kalocsa 9/10 1éves átvizsgáláskor - gyors, precíz és hülye kérdéseimre is készséggel válaszoltak 2. Szekszárd 8/10 2 éves átvizsgáláskor - gyors, gondos munka kissé lassu adminisztrációval 3. Szekszárd 10/10 garabolos javításkor - bár az illető aki miatt 10p értékeltem közben márkát cserélt 4. Pécs(Zengő) 7/10 garanciális javításkor - az a beesett ajtózár 1 nappal késöbb nem esett jól a lelkemnek, de biztató a hozzáállásuk és a februári 3évesre is korrektnek tűnő ajánlatot mondtak Üdv
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
kissg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007. Szeptember 28. - 11:29:07 » |
|
4. Pécs(Zengő) 7/10 garanciális javításkor - az a beesett ajtózár 1 nappal késöbb nem esett jól a lelkemnek, de biztató a hozzáállásuk és a februári 3évesre is korrektnek tűnő ajánlatot mondtak Én 1/10 sem adnék nekik. Tavaly november ota nem tudnak beszerezni 4 sárfogot? (de persze majd hivnak, na ne röhögtess!!) Tavaly juliusban AC elromlott csere, 1 honap, auto szabályosan összebaszva, látszot, hogy aki csinálta fingja sem volt, hogy kellene neki állni, ellenben a sárga angyallal!!!! Elromlott a kulcsomban a távirányító, csere lesz, megrendelik és hivnak, ennek lassan 3 hete... no comment! Ha más lenne utba esö nem is érdekelnének, igy viszont kénytelen, küzdök velük. g
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007. Szeptember 28. - 12:12:55 » |
|
4. Pécs(Zengő) 7/10 garanciális javításkor - az a beesett ajtózár 1 nappal késöbb nem esett jól a lelkemnek, de biztató a hozzáállásuk és a februári 3évesre is korrektnek tűnő ajánlatot mondtak Én 1/10 sem adnék nekik. Tavaly november ota nem tudnak beszerezni 4 sárfogot? (de persze majd hivnak, na ne röhögtess!!) Tavaly juliusban AC elromlott csere, 1 honap, auto szabályosan összebaszva, látszot, hogy aki csinálta fingja sem volt, hogy kellene neki állni, ellenben a sárga angyallal!!!! Elromlott a kulcsomban a távirányító, csere lesz, megrendelik és hivnak, ennek lassan 3 hete... no comment! Ha más lenne utba esö nem is érdekelnének, igy viszont kénytelen, küzdök velük. g Sárfogó témában valóban kritikán aluli az a szervíz...raktáron kell tartani min. egy-egy párat minden típusra! Én bementem nálunk és hozták elő a raktárból. Kulcs-távirányító, immo, stb. téma bonyolult, az opelnél is min. 4 hét, mert eredetit kell rendelni németországi raktárból. Itt meg szerintem koreából. Többihez nem tudok hozzászólni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007. Szeptember 29. - 12:00:06 » |
|
Athee! Mind a 4-et megcsinálták?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007. Szeptember 29. - 12:03:46 » |
|
Így van! de nem csak a kilincseket, hanem az összes burkolatot is, tehát kompletten az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2007. Szeptember 29. - 12:09:26 » |
|
Mennyi időre kellett otthagyni a kocsit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2007. Szeptember 29. - 12:11:52 » |
|
Kedden délután vittem, és tegnap (pénteken) reggel hoztam el. De hozzá tartozik, hogy csütörtökön 13-ra mehettem volna érte, csak nem tudtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2007. Szeptember 30. - 17:08:44 » |
|
Helló Kissg! Kösz, hogy szólsz mielött levesznek! Majd megpróbálok figyelni a 3éves szervíznél. Ha kell átpontozom... Pécsen van még egy szervíz..arról vannak tapasztalataid?? Üdv
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
kissg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2007. Október 02. - 10:46:20 » |
|
Még 2 szervíz van pécsen a diosi uton a sántics (csak sevrolé) és a budai vám után a penthe (opel). Tapasztalatom nincs velük, nekem nagyon kiesnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2007. Október 02. - 17:59:29 » |
|
Sajnos a keresett oldal nem található szerverünkön. Nezd meg a linket mégegyszer
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát