captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1470 Dátum: 2011. április 09. - 08:39:00 » |
|
Örülök, hogy szolgálatodra lehettünk. További hibamentes és széles utat kívánunk!
Javíthattok gázos autókat?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1471 Dátum: 2011. április 09. - 10:55:38 » |
|
Örülök, hogy szolgálatodra lehettünk. További hibamentes és széles utat kívánunk!
Javíthattok gázos autókat? Megoldható. El kell zárni a gáztartályt (az sem baj, ha ki van fogyasztva) és megoldjuk. Muszáj dolgozni, különben éhen döglünk. Mivel mi nem lakatolunk, nyílt lángot nem használunk így igyekszünk megcsinálni, amit lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1472 Dátum: 2011. április 11. - 17:20:20 » |
|
Ma levizsgázott az autó a Mozaikban. A gáz miatt +4900Ft. Még mennem kell az okmányirodába forgalmit cseréltetni (6000Ft).
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1473 Dátum: 2011. április 11. - 21:19:47 » |
|
Ma levizsgázott az autó a Mozaikban. A gáz miatt +4900Ft. Még mennem kell az okmányirodába forgalmit cseréltetni (6000Ft). Húú Aug.-ban nekem is műszaki!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #1474 Dátum: 2011. április 11. - 22:49:20 » |
|
Nekem május vége esedékes a műszakiztatás, hát bele se merek gondolni mennyibe fog fájni. Műszaki+szervízelés előtte- szűrők, olaj, szíj, stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1475 Dátum: 2011. április 12. - 07:34:36 » |
|
Nekem május vége esedékes a műszakiztatás, hát bele se merek gondolni mennyibe fog fájni. Műszaki+szervízelés előtte- szűrők, olaj, szíj, stb... Én csak betolom vizsgára és kész.Ültetést kell kiszednem meg a téli kerekek fől és ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1476 Dátum: 2011. április 12. - 07:52:19 » |
|
Nekem május vége esedékes a műszakiztatás, hát bele se merek gondolni mennyibe fog fájni. Műszaki+szervízelés előtte- szűrők, olaj, szíj, stb... Ha megfelelő helyre viszed nem vészes ha nem akkor lehuzós...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #1477 Dátum: 2011. április 12. - 22:28:27 » |
|
Nekem május vége esedékes a műszakiztatás, hát bele se merek gondolni mennyibe fog fájni. Műszaki+szervízelés előtte- szűrők, olaj, szíj, stb... Ha megfelelő helyre viszed nem vészes ha nem akkor lehuzós... Szabolcsban nem sok jó hely van sajna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1478 Dátum: 2011. április 13. - 06:44:13 » |
|
Nekem május vége esedékes a műszakiztatás, hát bele se merek gondolni mennyibe fog fájni. Műszaki+szervízelés előtte- szűrők, olaj, szíj, stb... Ha megfelelő helyre viszed nem vészes ha nem akkor lehuzós... Szabolcsban nem sok jó hely van sajna. de az alkatrészen jelentősen tudsz sporólni
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #1479 Dátum: 2011. április 13. - 20:48:16 » |
|
Nekem május vége esedékes a műszakiztatás, hát bele se merek gondolni mennyibe fog fájni. Műszaki+szervízelés előtte- szűrők, olaj, szíj, stb... Ha megfelelő helyre viszed nem vészes ha nem akkor lehuzós... Szabolcsban nem sok jó hely van sajna. de az alkatrészen jelentősen tudsz sporólni Ezért foglak keresni a szervíz, műszaki előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1480 Dátum: 2011. április 14. - 21:24:44 » |
|
Nekem május vége esedékes a műszakiztatás, hát bele se merek gondolni mennyibe fog fájni. Műszaki+szervízelés előtte- szűrők, olaj, szíj, stb... Decemberben 110.000 ft volt cakk- pakk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #1481 Dátum: 2011. április 14. - 21:51:30 » |
|
Nekem május vége esedékes a műszakiztatás, hát bele se merek gondolni mennyibe fog fájni. Műszaki+szervízelés előtte- szűrők, olaj, szíj, stb... Decemberben 110.000 ft volt cakk- pakk. Számolom a cuccot a géphez, 60ezernél jár a kalkulációm eddig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1482 Dátum: 2011. április 15. - 07:52:03 » |
|
Nekem május vége esedékes a műszakiztatás, hát bele se merek gondolni mennyibe fog fájni. Műszaki+szervízelés előtte- szűrők, olaj, szíj, stb... Decemberben 110.000 ft volt cakk- pakk. Számolom a cuccot a géphez, 60ezernél jár a kalkulációm eddig. Én rábíztam mindent a szervízre. Így garancia van a beépített alkatrészekre. Meg azért nálam nem volt egyszerű felkészíteni vizsgára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1483 Dátum: 2011. április 15. - 07:58:24 » |
|
Nekem május vége esedékes a műszakiztatás, hát bele se merek gondolni mennyibe fog fájni. Műszaki+szervízelés előtte- szűrők, olaj, szíj, stb... Decemberben 110.000 ft volt cakk- pakk. Számolom a cuccot a géphez, 60ezernél jár a kalkulációm eddig. Én rábíztam mindent a szervízre. Így garancia van a beépített alkatrészekre. Meg azért nálam nem volt egyszerű felkészíteni vizsgára. Bizony nem, de azért vagyunk barátok, hogy segítsük egymást mindenben, ha kell. Cupika! Privi ment ez ügyben...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #1484 Dátum: 2011. Május 05. - 22:12:58 » |
|
Szervíz az elektromos hibám miatt fejét vakargatta. Feszmérőt sem rakott a csatikhoz, hogy megtalálja a túlfeszkót a vezeték hálozatban. Villamosságis fő-fő guru első mozdulata a feszmérő kézhezvétele, majd rakosgatása a csatikhoz, vezetékekhez. Hiba orvosolva. Na mindegy. Amíg vártam a megoldást a szervízben, alkatrész kereskedő segéd ki az ajtón, kocsiba be, el, tíz perc múlva vissza, és HO-HO-HO!!! Mivan a kezében? ? Unixos alkatrészek, fék javításához. Másik szaki észrevette mi van az ipse kezében, kérdés: mihez hoztad? Válasz előtt a kiscsávó rám nézett, észre vette szúrós szemű sasoló tekintetem. Lányos zavarában a válasza: saját autómhoz kell. Magamban mondom na ja. Egy perc múlva látom serénykedni a szerelő állásban egy chevy körül. Ja, a cserélt bajuszkapcsolómon, ami elméletileg gyári, és másodszor is tönkrement, viritott rajta a csodás daewoo jel! Gyárinak lehet gyári, de nem a laciba való.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|