Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #885 Dátum: 2012. Március 27. - 17:14:01 » |
|
Kicsit félrevezető a cikk. Az LPGsnél sima benzinfogyasztást számolnak, nem kalkulálták be a +20-30%-ot.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #886 Dátum: 2012. Március 27. - 20:59:37 » |
|
Tisztelettel jelentem hogy a jövő hónap közepétől a Medic-Car csapatát igyekszem erősíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #887 Dátum: 2012. Március 27. - 21:01:45 » |
|
Tisztelettel jelentem hogy a jövő hónap közepétől a Medic-Car csapatát igyekszem erősíteni.
Gratula, akkor lesz egy bennfentes jó szerelő ott is.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #888 Dátum: 2012. Március 27. - 21:14:40 » |
|
Gratula, akkor lesz egy bennfentes jó szerelő ott is. Köszönöm! Azért ne becsüljük le a már ott dolgozók szakértelmét se, remek embereknek ismertem meg Őket is! Ráadásul én ott "friss hús" leszek, de számíthattok rám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #889 Dátum: 2012. Március 27. - 21:17:34 » |
|
Gratula, akkor lesz egy bennfentes jó szerelő ott is. Köszönöm! Azért ne becsüljük le a már ott dolgozók szakértelmét se, remek embereknek ismertem meg Őket is! Ráadásul én ott "friss hús" leszek, de számíthattok rám. Én nem becsültem le őket nem azt mondtam, hogy ők rosszak csak azt, hogy egy jó szerelő megy oda.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #890 Dátum: 2012. Március 28. - 11:59:16 » |
|
gratula az új kihíváshoz! lehet még nem tudják, de sokat nyertek veled
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #891 Dátum: 2012. Március 28. - 12:10:04 » |
|
gratula az új kihíváshoz! lehet még nem tudják, de sokat nyertek veled Itt is gratulálok barátom, sok sikert kívánok az új munkahelyedhez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #892 Dátum: 2012. Március 28. - 12:12:37 » |
|
Pont most kéne vizsgáztatnom az autóm. Kár, hogy nem hamarabb kezdesz ott, mert akkor oda vittem volna. Így marad a közelebbi Eco-jet. Apropó az Eco-jet-et ismeri valaki?
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #893 Dátum: 2012. Március 28. - 12:12:58 » |
|
gratula az új kihíváshoz! lehet még nem tudják, de sokat nyertek veled Itt is gratulálok barátom, sok sikert kívánok az új munkahelyedhez! Hajrá Tomy! Mostantól még szívesebben megyünk Dunakeszire. Sok sikert az új helyedhez, munkádhoz! Szerintem ott is sokunkkal fogsz találkozni majd. Hurrá!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #894 Dátum: 2012. Március 28. - 15:11:28 » |
|
gratula az új kihíváshoz! lehet még nem tudják, de sokat nyertek veled Itt is gratulálok barátom, sok sikert kívánok az új munkahelyedhez! Hajrá Tomy! Mostantól még szívesebben megyünk Dunakeszire. Sok sikert az új helyedhez, munkádhoz! Szerintem ott is sokunkkal fogsz találkozni majd. Hurrá! Gratulálok az új munkahelyhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papy
|
|
« Hozzászólás #895 Dátum: 2012. Március 28. - 15:55:38 » |
|
Szólj ha kezdesz, úgyis kell vinnem:P Barnát ismered? Kollégám tőle vette a lagunáját:D
|
|
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #896 Dátum: 2012. Március 28. - 17:52:47 » |
|
Igazán köszönöm a jókívánságokat, nagyon jólesik! Kezdem elhinni, hogy 50 után is van élet!
Igen, találkoztam már Barnával, rendes fickónak ismertem meg, mint ahogy a többieket is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #897 Dátum: 2012. Március 28. - 20:40:57 » |
|
Gratula, akkor lesz egy bennfentes jó szerelő ott is. Köszönöm! Azért ne becsüljük le a már ott dolgozók szakértelmét se, remek embereknek ismertem meg Őket is! Ráadásul én ott "friss hús" leszek, de számíthattok rám. Én nem becsültem le őket nem azt mondtam, hogy ők rosszak csak azt, hogy egy jó szerelő megy oda. Azért én tudnék 1-2 nem kifejezetten pozitív dolgot is mesélni. Nem hallomásból, hanem saját tapasztalatból. Ezzel együtt én is oda járok, ha szükséges. Elérhető közelségben nem találtam jobb gázos műhelyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #898 Dátum: 2012. Március 29. - 08:40:51 » |
|
Gratula, akkor lesz egy bennfentes jó szerelő ott is. Köszönöm! Azért ne becsüljük le a már ott dolgozók szakértelmét se, remek embereknek ismertem meg Őket is! Ráadásul én ott "friss hús" leszek, de számíthattok rám. Én nem becsültem le őket nem azt mondtam, hogy ők rosszak csak azt, hogy egy jó szerelő megy oda. Azért én tudnék 1-2 nem kifejezetten pozitív dolgot is mesélni. Nem hallomásból, hanem saját tapasztalatból. Ezzel együtt én is oda járok, ha szükséges. Elérhető közelségben nem találtam jobb gázos műhelyt. Stocz Főni! Ne légy ünneprontó. Előfordult nyilván hiba, de most ennek vége lesz, mert erősített a csapat, Tomy ott lesz, és vigyázz majd ránk, klubtársaira.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #899 Dátum: 2012. Március 29. - 18:34:01 » |
|
Gratula, akkor lesz egy bennfentes jó szerelő ott is. Köszönöm! Azért ne becsüljük le a már ott dolgozók szakértelmét se, remek embereknek ismertem meg Őket is! Ráadásul én ott "friss hús" leszek, de számíthattok rám. Én nem becsültem le őket nem azt mondtam, hogy ők rosszak csak azt, hogy egy jó szerelő megy oda. Azért én tudnék 1-2 nem kifejezetten pozitív dolgot is mesélni. Nem hallomásból, hanem saját tapasztalatból. Ezzel együtt én is oda járok, ha szükséges. Elérhető közelségben nem találtam jobb gázos műhelyt. Stocz Főni! Ne légy ünneprontó. Előfordult nyilván hiba, de most ennek vége lesz, mert erősített a csapat, Tomy ott lesz, és vigyázz majd ránk, klubtársaira. Nem ünneprontó, csupán tárgyilagos. Csak az nem hibázik, aki semmit sem csinál! Egyébként, ha nem vagyok indiszkrét, mi volt a probléma, hadd tanuljak? Akár priviben is megírhatod, hogy ne bántsunk senkit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|