sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #840 Dátum: 2012. Február 27. - 18:45:42 » |
|
Abba kérem még a segítségeteket, hogyha nem tökéletes a kocsi "pl szelep probléma" akkor kárt nem tesz jobban benne? Olvastam hogy létezik hozzá vmi szelepvédő rendszer...
Erre a Flashlube-ra gondolsz? De van itt aki majd 200 ezret elment gázzal és semmi baja a szelepeinek. találkoztam már 380.000 futott motorral és annak a hengerfejével sem volt gond
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #841 Dátum: 2012. Február 27. - 18:46:09 » |
|
Értem:) nekem a medic-car a lovato-ra írta a 218-at. A LANDIRENZO jóval drágább?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #842 Dátum: 2012. Február 27. - 18:52:39 » |
|
Értem:) nekem a medic-car a lovato-ra írta a 218-at. A LANDIRENZO jóval drágább?
Gidy írt valahol 228-at az lehet, hogy a Landi ára, de siess mert akár 2 hónapot is várnod kell a beszerelésre.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #843 Dátum: 2012. Február 27. - 18:58:00 » |
|
Gidy írt valahol 228-at az lehet, hogy a Landi ára, de siess mert akár 2 hónapot is várnod kell a beszerelésre. Ja! A 228-at ma mondták, mikor ott jártam, és április 10.-től fogadnak új beszerelést. De beszélni kell velük telefonon, vagy még inkább e-mailben kérni ajánlatot, mert akkor az ára nem változik már. Akik eddig ott szereltették be, azoknak LandiRenzot tettek be, tavaly 215 ezer Ft-ért, ez lett most 228 ezres. Beszélni kell velük.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #844 Dátum: 2012. Február 27. - 19:05:59 » |
|
Vecsésnél az Agip már nem olcsó, 1 hét alatt emeltek 17Ft-ot, most 235,9Ft. Sallain a Shellnél még mindig 215,9Ft.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #845 Dátum: 2012. Február 27. - 19:11:00 » |
|
Vecsésnél az Agip már nem olcsó, 1 hét alatt emeltek 17Ft-ot, most 235,9Ft. Sallain a Shellnél még mindig 215,9Ft. Ahol én megfordulok sűrűbben Érden van az Avia-nál 219-ért vagy az Agipnál 223-ért mínusz Forensis, vagy Diosd magánkút 225-ért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #846 Dátum: 2012. Február 28. - 08:39:51 » |
|
Tegnap írta a medic-car: A tegnap küldött árajánlatban feltüntetett Flashlube rendszer beépítése elengedhetetlen. ... szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #847 Dátum: 2012. Február 28. - 09:09:27 » |
|
Tegnap írta a medic-car: A tegnap küldött árajánlatban feltüntetett Flashlube rendszer beépítése elengedhetetlen. ... szerintetek?
Sokunknak a Medic-car-nál szerelték be a gázt a kocsiba, de mindenkinek Landi renzo van bent mível eddig ezt ajánloták, a Flashlube szóba se került nem is használja senki ha jól tudom. Kérdezz rá, hogy miért kell ez bele és csak a lovato-hoz kell vagy a landihoz is, bár szerintem ugyanaz a kettő csak esetleg az alkatrész árak térhetnek el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #848 Dátum: 2012. Február 28. - 11:05:19 » |
|
Sokunknak a Medic-car-nál szerelték be a gázt a kocsiba, de mindenkinek Landi renzo van bent mível eddig ezt ajánloták, a Flashlube szóba se került nem is használja senki ha jól tudom. Kérdezz rá, hogy miért kell ez bele és csak a lovato-hoz kell vagy a landihoz is, bár szerintem ugyanaz a kettő csak esetleg az alkatrész árak térhetnek el. A Flashlubeot nekem is beírták az ajánlatba, de a V8carson utána érdeklődve azt a választ kaptam, hogy valszeg csak értékesítési fogás. Ill. van egy lista amihez ajánlott a beépítése, de pl. a Chrsyler 3,3 V6-okhoz nem szükséges, uh. szerintem mindenképpen érdemes utána nézni, hogy tényleg szükséges-e, v. csak pénzt szeretnének "elkérni". Tudom a Medicar egy jótékonységi szervezet és sose tennének ilyet, de azért mégis...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #849 Dátum: 2012. Február 28. - 13:20:44 » |
|
Sokunknak a Medic-car-nál szerelték be a gázt a kocsiba, de mindenkinek Landi renzo van bent mível eddig ezt ajánloták, a Flashlube szóba se került nem is használja senki ha jól tudom. Kérdezz rá, hogy miért kell ez bele és csak a lovato-hoz kell vagy a landihoz is, bár szerintem ugyanaz a kettő csak esetleg az alkatrész árak térhetnek el. A Flashlubeot nekem is beírták az ajánlatba, de a V8carson utána érdeklődve azt a választ kaptam, hogy valszeg csak értékesítési fogás. Ill. van egy lista amihez ajánlott a beépítése, de pl. a Chrsyler 3,3 V6-okhoz nem szükséges, uh. szerintem mindenképpen érdemes utána nézni, hogy tényleg szükséges-e, v. csak pénzt szeretnének "elkérni". Tudom a Medicar egy jótékonységi szervezet és sose tennének ilyet, de azért mégis... Igen szerintem is megér egy rákérdezést.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Február 28. - 13:22:52 írta hawer »
|
Naplózva
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #850 Dátum: 2012. Február 28. - 16:17:24 » |
|
ismeri vki őket? Europe Auto Service Kft. 229-et mondtam minden papírral, és akár a héten vihetem. JA és 3 év garit adnak rá km megszabás nélkül. Természetesen Landirenzo rendszer...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #851 Dátum: 2012. Február 28. - 16:30:00 » |
|
ismeri vki őket? Europe Auto Service Kft. 229-et mondtam minden papírral, és akár a héten vihetem. JA és 3 év garit adnak rá km megszabás nélkül. Természetesen Landirenzo rendszer...
A rendszer, és az ár ugyan az. Itt előbb szerelik be, ez előny. No meg közelebb is van. Egyébként a dunakeszieknél képezik ki a gázos szakembereket- gondolom ezeket is. Menj, nézd meg őket, beszéld meg a részleteket, és dönts okosan. A beszerelési technológia hasonlónak kell, hogy legyen náluk is. Arra kérdezz rá, hogy van-e Lacettire típus engedélyük. Medic-nél van, az biztos. Ha van, akkor az jó.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #852 Dátum: 2012. Február 28. - 16:34:51 » |
|
aszonta a faszi hogy +10 a műszaki szemle de ezt elengedi.... az a baj hogy ápr. 10 messze van addig meg megyek vele pár km-ert...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #853 Dátum: 2012. Február 28. - 17:33:51 » |
|
Sokunknak a Medic-car-nál szerelték be a gázt a kocsiba, de mindenkinek Landi renzo van bent mível eddig ezt ajánloták, a Flashlube szóba se került nem is használja senki ha jól tudom. Kérdezz rá, hogy miért kell ez bele és csak a lovato-hoz kell vagy a landihoz is, bár szerintem ugyanaz a kettő csak esetleg az alkatrész árak térhetnek el. Ez érdekes pálfordulás szelepkenő ügyben... Tavaly még az volt az irányelv, hogy inkább csak a japán tipusokhoz szükséges. Gondolom azóta szerződésük lett a forgalmazóval..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #854 Dátum: 2012. Február 28. - 18:15:46 » |
|
Sokunknak a Medic-car-nál szerelték be a gázt a kocsiba, de mindenkinek Landi renzo van bent mível eddig ezt ajánloták, a Flashlube szóba se került nem is használja senki ha jól tudom. Kérdezz rá, hogy miért kell ez bele és csak a lovato-hoz kell vagy a landihoz is, bár szerintem ugyanaz a kettő csak esetleg az alkatrész árak térhetnek el. Ez érdekes pálfordulás szelepkenő ügyben... Tavaly még az volt az irányelv, hogy inkább csak a japán tipusokhoz szükséges. Gondolom azóta szerződésük lett a forgalmazóval.. Kollégámat megkérdeztem, ő is náluk szereltette be, neki berakták a Fordba, azzal az "indokkal" hogy a Fordnál használt kerámia szelepfészkek miatt kell. És a kerámia betétes modellekbe kell ez. Én nem értek hozzá, így nem tudom mi igaz ebből, mi nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|