cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #720 Dátum: 2011. November 22. - 08:21:11 » |
|
40-ről 70 Ft-ra emeli ma kormány a bioetanol adóját jövőre...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #721 Dátum: 2011. November 22. - 08:24:27 » |
|
40-ről 70 Ft-ra emeli ma kormány a bioetanol adóját jövőre... Nemsokára illegális etanolfőzések lesznek az országban. Éljen a háztáji!!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #722 Dátum: 2011. November 22. - 10:10:25 » |
|
40-ről 70 Ft-ra emeli ma kormány a bioetanol adóját jövőre... akkor hogy is lesz jövőre :? a 95ös 500 ft, az etanol 400 :?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #723 Dátum: 2011. November 22. - 15:52:28 » |
|
40-ről 70 Ft-ra emeli ma kormány a bioetanol adóját jövőre... akkor hogy is lesz jövőre :? a 95ös 500 ft, az etanol 400 :? Akkor nem sok fog változni, ugyanis most mifelénk 403, 310 A gázt egyenlőre nem piszkálják. Bár pár kúton szemtelen módon felnyomták. Állítólag Pesten, a budai oldalon van egy kút ahol már 240-ért mérik a gázt. Nem tudom melyik ez, tegnap a kutas mondta Dorogon, hogy egy ügyfél panaszkodott, hogy egyik napról a másikra felnyomták 214-ről. Máshol semmi emelés nem volt tapasztalható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #724 Dátum: 2011. November 22. - 17:14:01 » |
|
Majd szépen megemelik az LPG adóját is, mert ugye az is rosszabb energiahordozó fajlagosan, és már sokan beépítették....
A fenébe, ötleteket adok.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #725 Dátum: 2011. November 22. - 17:21:47 » |
|
Majd szépen megemelik az LPG adóját is, mert ugye az is rosszabb energiahordozó fajlagosan, és már sokan beépítették....
És most tévedsz, mert pont nem rosszabb energiahordozó. Éppen ezért kellene csökkenteni a jövedéki adó tartalmát. Elméletileg a benzin az alapszint, ami annál rosszabb energiahordozó annak emelik a jövedéki adó tartalmát. A gázt éppen ezért hagyják egyenlőre békén, mert csökkenteni kellene. De mint azt már jól tudjuk, az itthon nem szokás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #726 Dátum: 2011. November 22. - 17:29:21 » |
|
És most tévedsz, mert pont nem rosszabb energiahordozó. Éppen ezért kellene csökkenteni a jövedéki adó tartalmát. Elméletileg a benzin az alapszint, ami annál rosszabb energiahordozó annak emelik a jövedéki adó tartalmát. A gázt éppen ezért hagyják egyenlőre békén, mert csökkenteni kellene. De mint azt már jól tudjuk, az itthon nem szokás. Ne fogadj rá nagy tétben, hogy nem bizonyítják be róla, hogy nem rosszabb, mert van olyan szempont, ami szerint az. De nem adok ötleteket ezeknek a ...........................................................................
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #727 Dátum: 2011. November 22. - 19:49:46 » |
|
És most tévedsz, mert pont nem rosszabb energiahordozó. Éppen ezért kellene csökkenteni a jövedéki adó tartalmát. Elméletileg a benzin az alapszint, ami annál rosszabb energiahordozó annak emelik a jövedéki adó tartalmát. A gázt éppen ezért hagyják egyenlőre békén, mert csökkenteni kellene. De mint azt már jól tudjuk, az itthon nem szokás. Ne fogadj rá nagy tétben, hogy nem bizonyítják be róla, hogy nem rosszabb, mert van olyan szempont, ami szerint az. De nem adok ötleteket ezeknek a ........................................................................... Nem kell nekik bebizonyítani semmit, egyszerűen csak megemelik, ha úgy tartja kedvük. Egyébként van neki sok egyéb jó ötletük, a baleseti adón kívül is, de ezt majd a törzsasztalon.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #728 Dátum: 2011. November 24. - 10:39:06 » |
|
Gázautósokhoz a kérdésem: cseréltetek-e gyertyát, és a mennyiben igen, milyent raktatok bele. Ajánlott a csere, vagy mindegy, mi a tapasztalat gyertya ügyben? No meg várom a szakértő szerelők véleményét is.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #729 Dátum: 2011. November 24. - 10:57:28 » |
|
Gázautósokhoz a kérdésem: cseréltetek-e gyertyát, és a mennyiben igen, milyent raktatok bele. Ajánlott a csere, vagy mindegy, mi a tapasztalat gyertya ügyben? No meg várom a szakértő szerelők véleményét is.
Én a bevált eredeti NGK-t használom, kicsit visszavett hézaggal. (Jelzem január óta nem volt sárgalámpa bajom, gondolom a gázüzem és a valóban eredeti gyertyáknak köszönhetően.) Biztos van jobb megoldás is, de az a helyzet, hogy a gázos gyertyák általában drágábbak. Nem kicsit....no annyit én nem áldozok rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #730 Dátum: 2011. November 24. - 12:18:23 » |
|
Léteznek gázos gyertyák ugyan, de nekem a Medic-car-nál is azt mondták, hogy a gyárilag belevaló gyertyával lehet használni csak a sűrűbben kell cserélni.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #731 Dátum: 2011. November 24. - 22:20:10 » |
|
Léteznek gázos gyertyák ugyan, de nekem a Medic-car-nál is azt mondták, hogy a gyárilag belevaló gyertyával lehet használni csak a sűrűbben kell cserélni. Jó, hogy felvetettétek, mert lenne kérdésem. Nekem azt tanácsolták, hogy állítsam 0,8-ra a gyertyahézagot. Lacettinél tudtommal 1,1 nem? (Nem tudom, tippelem ) Állítólag kamikaze gázos gyertyákkal gugrul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #732 Dátum: 2011. November 25. - 09:54:36 » |
|
Léteznek gázos gyertyák ugyan, de nekem a Medic-car-nál is azt mondták, hogy a gyárilag belevaló gyertyával lehet használni csak a sűrűbben kell cserélni. Jó, hogy felvetettétek, mert lenne kérdésem. Nekem azt tanácsolták, hogy állítsam 0,8-ra a gyertyahézagot. Lacettinél tudtommal 1,1 nem? (Nem tudom, tippelem ) Állítólag kamikaze gázos gyertyákkal gugrul. Igen ám, de mi van akkor, ha csökkented a hézagot a gázhoz, de benzinnel mész? Mert hát az óhatatlan, hogy ez bekövetkezzen, indításnál például mindig. Meg, ha kifogy a gáz, meg akkor, ha időnként benzinnel is kell menni, amit javasoltak. Nos?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #733 Dátum: 2011. November 25. - 15:02:31 » |
|
Én az eredeti (tipusú ) gyertyákkal járok, nem piszkálom a hézagot, és kb. 80.000 Km-enként cserélem a gyertyát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #734 Dátum: 2011. November 25. - 15:29:53 » |
|
Én az eredeti (tipusú ) gyertyákkal járok, nem piszkálom a hézagot, és kb. 80.000 Km-enként cserélem a gyertyát. Hát ez ide kevés lesz. Valaki, akinek esetleg több tapasztalata van ezügyben? Mert ez nem biztos, hogy meggyőzi Gidyt arról, hogy működik a Lacetti gázzal is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|