Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 18:59:54 » |
|
Ma is kapott zöld erőt a lacsi. Most 60/40 a benzin/etanol arány. Hát nekem a 2/3-1/3 arány nagyon nem jött be..: Az utóbbi idők legrosszabb 8,16-os átlagát is MESSZE FELÜLMÚLVA sikerült egy 10,3 l/100km-es átlgafogyasztás produkálnom. Ez a 25%-os fogy.növekedés finoman szólva sem nyerő... Kapott még egy esélyt az etanol (ugyanilyen arányban kevertem), ha megint ilyen trágya lesz a fogyasztás, én egyszer és mindenkorra - pontosabban amíg hagyják... - befejezem a kísérletezést Melyik kútnál tankolsz? Ha a mostani sem hoz jobb eredményt, próbálj ki egy másik kutat. Egy fórumon olvastam, hogy valamelyik kúttal nincsenek jó tapasztalatok, csak nem emlékszem melyik volt. Kerepesi vagy Gvadányi úti.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 08:21:49 » |
|
Ma is kapott zöld erőt a lacsi. Most 60/40 a benzin/etanol arány. Hát nekem a 2/3-1/3 arány nagyon nem jött be..: Az utóbbi idők legrosszabb 8,16-os átlagát is MESSZE FELÜLMÚLVA sikerült egy 10,3 l/100km-es átlgafogyasztás produkálnom. Ez a 25%-os fogy.növekedés finoman szólva sem nyerő... Kapott még egy esélyt az etanol (ugyanilyen arányban kevertem), ha megint ilyen trágya lesz a fogyasztás, én egyszer és mindenkorra - pontosabban amíg hagyják... - befejezem a kísérletezést Melyik kútnál tankolsz? Ha a mostani sem hoz jobb eredményt, próbálj ki egy másik kutat. Egy fórumon olvastam, hogy valamelyik kúttal nincsenek jó tapasztalatok, csak nem emlékszem melyik volt. Kerepesi vagy Gvadányi úti. A dologban lehet valami, mert minő érdekesség: az első tankolás a Gvadányi úti Avia kútnál, a második a Kerepesi úti Avia kútnál. A második etapról még nincs értékelhető eredményem, de ránézésre jobbnak tűnik (kb. 80 km után éppencsak elindult lefelé a mutató, ilyenkor nekem már lejjebb szokott mutatni...) Majd meglátjuk. Viszont furcsállom a dolgot, mert tudomásom szerint mindkét kútnak ua. a tulaja, gondolom a löttyöt is ugyanaz, ugyanonnan hozza neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 09:07:08 » |
|
Ma is kapott zöld erőt a lacsi. Most 60/40 a benzin/etanol arány. Hát nekem a 2/3-1/3 arány nagyon nem jött be..: Az utóbbi idők legrosszabb 8,16-os átlagát is MESSZE FELÜLMÚLVA sikerült egy 10,3 l/100km-es átlgafogyasztás produkálnom. Ez a 25%-os fogy.növekedés finoman szólva sem nyerő... Kapott még egy esélyt az etanol (ugyanilyen arányban kevertem), ha megint ilyen trágya lesz a fogyasztás, én egyszer és mindenkorra - pontosabban amíg hagyják... - befejezem a kísérletezést Melyik kútnál tankolsz? Ha a mostani sem hoz jobb eredményt, próbálj ki egy másik kutat. Egy fórumon olvastam, hogy valamelyik kúttal nincsenek jó tapasztalatok, csak nem emlékszem melyik volt. Kerepesi vagy Gvadányi úti. A dologban lehet valami, mert minő érdekesség: az első tankolás a Gvadányi úti Avia kútnál, a második a Kerepesi úti Avia kútnál. A második etapról még nincs értékelhető eredményem, de ránézésre jobbnak tűnik (kb. 80 km után éppen csak elindult lefelé a mutató, ilyenkor nekem már lejjebb szokott mutatni...) Majd meglátjuk. Viszont furcsállom a dolgot, mert tudomásom szerint mindkét kútnak ua. a tulaja, gondolom a löttyöt is ugyanaz, ugyanonnan hozza neki. A tulaj lehet azonos, de a személyzet a más! A kutak személyzetének becsületéről már volt szó bőven, tudjuk, hogy nem angyalok. De nyilván vannak becsületesek is, kis tolvajok is, meg nagy tolvajok is. Nem mindegy, hogy kit fogunk ki, még azonos kútnál sem talán, ki tudja? A szórt fogyasztási adatokat nyilván ezek a tényezők is befolyásolják, no meg, hogy melyik kútfejnél tankoltunk.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 09:20:02 » |
|
Kérdésem volna. Akik használják az E85-öt közületek az autótokon csináltatok valamilyen átalakítást, vagy csak használjátok belátásotok szerinti keverékben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 14:01:35 » |
|
Kérdésem volna. Akik használják az E85-öt közületek az autótokon csináltatok valamilyen átalakítást, vagy csak használjátok belátásotok szerinti keverékben?
Én semmit nem alakítottam át.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 16:23:13 » |
|
Én semmit nem alakítottam át. Szintén, semmi átalakítás.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 18:55:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 11:26:12 » |
|
Én semmit nem alakítottam át. Szintén, semmi átalakítás. szintén, semmi átalakitás.És tisztán e85-el járok.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 12:04:14 » |
|
Én semmit nem alakítottam át. Szintén, semmi átalakítás. szintén, semmi átalakitás.És tisztán e85-el járok. Én is átalakítás nélkül járok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 12:34:18 » |
|
Köszönöm a válaszokat, lehet, hogy kipróbálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 12:37:25 » |
|
Köszönöm a válaszokat, lehet, hogy kipróbálom.
Nem fogod megbánni és pénzed is marad abból amit benyára szántál.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2009. Szeptember 10. - 21:58:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2009. Szeptember 11. - 12:30:26 » |
|
Ma tankoltam 30 litert a kíváncsiság kedvéért, majd meglátom milyen lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2009. Szeptember 11. - 13:26:43 » |
|
kb mennyi benyához?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2009. Szeptember 11. - 13:44:19 » |
|
kb mennyi benyához? Majdnem negyedig volt a tank.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|