ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #405 Dátum: 2009. Október 05. - 10:59:42 » |
|
Jut eszembe, mindjárt elfogynak a szórólapjaim. Ki az illetékes, kitől kell kérvényezni?
Természetesen Janitól, vagy tőlem. Ez a Lurdynál is eszedbe juthatott volna, és akkor újra tehetnéd az ablaktörlők alá, mint mindig.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #406 Dátum: 2009. Október 05. - 11:12:56 » |
|
Jut eszembe, mindjárt elfogynak a szórólapjaim. Ki az illetékes, kitől kell kérvényezni?
Természetesen Janitól, vagy tőlem. Ez a Lurdynál is eszedbe juthatott volna, és akkor újra tehetnéd az ablaktörlők alá, mint mindig. Pedig úgy indultam a Lurdyhoz, hogy eszembe volt.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #407 Dátum: 2009. Október 05. - 11:36:19 » |
|
Természetesen Janitól, vagy tőlem. Ez a Lurdynál is eszedbe juthatott volna, és akkor újra tehetnéd az ablaktörlők alá, mint mindig. Pedig úgy indultam a Lurdyhoz, hogy eszembe volt. Mert nem mondtad, ott figyel a csomagtartóban min. 500db.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #408 Dátum: 2009. Október 05. - 18:04:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #409 Dátum: 2009. Október 08. - 14:58:15 » |
|
Ma is, mint mindig, ha nem fekszem, osztottam a szórólapokat. Na, de ma egy fekete HB gyönyörű tulajának a kezébe a piros lámpánál. Remélem érdekli a klubunk, és közénk fog tartozni! Szépsége feldobja a klubunk amúgy is magas színvonalát! Ha Magadra ismersz , szép fekete hölgy, jelezd, hogy Te vagy a klubunk "arca"!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #410 Dátum: 2009. Október 08. - 15:09:46 » |
|
Ma is, mint mindig, ha nem fekszem, osztottam a szórólapokat. Na, de ma egy fekete HB gyönyörű tulajának a kezébe a piros lámpánál. Remélem érdekli a klubunk, és közénk fog tartozni! Szépsége feldobja a klubunk amúgy is magas színvonalát! Ha Magadra ismersz , szép fekete hölgy, jelezd, hogy Te vagy a klubunk "arca"!
Ajaj,gondolom akkor is kapott volna szórólapot,ha nem lacsiba ül.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #411 Dátum: 2009. Október 08. - 15:16:21 » |
|
Ajaj,gondolom akkor is kapott volna szórólapot,ha nem lacsiba ül. Naná! Gondolnom kell Giovannira, meg Diablora is! Rád is? Most kiugratom a nyulat a bokorból: jobb nő volt, mint Zsu! Most megtudom, hogy Giovanni, és Zsu tartják-e a kapcsolatot? Most elkezdtem a rettegést, hogy mit váltottam ki ezzel a megjegyzéssel. Vicc volt, buta vicc volt! Mindkettő gyönyörű!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #412 Dátum: 2009. Október 08. - 19:26:41 » |
|
Egy fekete HB-nál nem hiszem, hogy a tulaja szebb lehet Amúgy Itt Miklóson láttam egy spoilerezett sedant (gyári), ugyan olyan kék színben, mint az enyém, csodaszép volt... (No persze nem szebb a HB-m nál, de utána fordultam, nem láttam még ilyen fajtát ebben a színben)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #413 Dátum: 2009. Október 08. - 19:52:29 » |
|
Egy fekete HB-nál nem hiszem, hogy a tulaja szebb lehet Amúgy Itt Miklóson láttam egy spoilerezett sedant (gyári), ugyan olyan kék színben, mint az enyém, csodaszép volt... (No persze nem szebb a HB-m nál, de utána fordultam, nem láttam még ilyen fajtát ebben a színben) A Top Gearben pont olyan színű sedan Lacsi van, mint a tied.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #414 Dátum: 2009. Október 08. - 20:09:18 » |
|
[quote author =ladigidy link=topic=213.msg36424#msg36424 date=1255010295] Ma is, mint mindig, ha nem fekszem, osztottam a szórólapokat. Na, de ma egy fekete HB gyönyörű tulajának a kezébe a piros lámpánál. Remélem érdekli a klubunk, és közénk fog tartozni! Szépsége feldobja a klubunk amúgy is magas színvonalát! Ha Magadra ismersz , szép fekete hölgy, jelezd, hogy Te vagy a klubunk "arca"! Ajaj,gondolom akkor is kapott volna szórólapot,ha nem lacsiba ül. Naná! Gondolnom kell Giovannira, meg Diablora is! Rád is? Most kiugratom a nyulat a bokorból: jobb nő volt, mint Zsu! Most megtudom, hogy Giovanni, és Zsu tartják-e a kapcsolatot? Most elkezdtem a rettegést, hogy mit váltottam ki ezzel a megjegyzéssel. Vicc volt, buta vicc volt! Mindkettő gyönyörű! [/quote] Apa! Romlik a szemed és meszesedsz! Még, hogy Zsunál szebb!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #415 Dátum: 2009. Október 09. - 08:24:17 » |
|
Ajaj,gondolom akkor is kapott volna szórólapot,ha nem lacsiba ül. Naná! Gondolnom kell Giovannira, meg Diablora is! Lassacskán rám is gondolhatsz, meg Mítlófra is.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #416 Dátum: 2009. November 06. - 17:35:53 » |
|
Ma azt tették velem, amit szívből utálok. Vagyis pótolnom kellett a 37-es villamost, számomra teljesen ismeretlen területen, de mielőtt kitörtök a nevetésben, elárulom, hogy csak kétszer módosítottam a hivatalos útvonalat, és nem is vették észre, vagy csak nem szóltak, mert nekik így is jó volt, aki fent ült. Kétszer kiürült teljesen a busz, így két Lacettire menetben felkerült a szórólap is. Sajnos eléggé el nem itélhető módon a többi márkatárs autójára nem tehettem fewl, mert utasok voltak a buszon! Pedig jövet- menet még 6-ot tehettem volna ki. Rettenetesen sajnálom mulasztásom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #417 Dátum: 2009. December 02. - 20:59:10 » |
|
Matricát akarok! Matricát akarok! Matricát akarok! - kaszkóm már van... Hogyan, mikor, milyen formában juthatok hozzá? Barcikai vagyok... Postai út megoldható okosba' A környékről van egyébként itt valaki klubtag?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #418 Dátum: 2009. December 02. - 21:14:05 » |
|
Matricát akarok! Matricát akarok! Matricát akarok! - kaszkóm már van... Hogyan, mikor, milyen formában juthatok hozzá? Barcikai vagyok... Postai út megoldható okosba' A környékről van egyébként itt valaki klubtag? Bareszka is odavalósi és szokott irogatni is
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #419 Dátum: 2009. December 04. - 15:19:15 » |
|
Matricát akarok! Matricát akarok! Matricát akarok! - kaszkóm már van... Hogyan, mikor, milyen formában juthatok hozzá? Barcikai vagyok... Postai út megoldható okosba' A környékről van egyébként itt valaki klubtag? Keresd meg Gidyt vagy Cápa Ferit. Náluk lehet még matrica. Vagy rendelni kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|