cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #390 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 21:16:18 » |
|
Kellene esetleg egy kis friss matricát szerválni! Az új klubtagoknak és a cserére érett régi tagokra is gondolván! Vélemények?
A régi forma akkor felejtős?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #391 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 17:10:38 » |
|
Inkább maradjon az! Egységben az erő!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #392 Dátum: 2009. Október 01. - 11:08:55 » |
|
Inkább maradjon az! Egységben az erő!Ez olyan MagnaCumLaudés volt.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #393 Dátum: 2009. Október 02. - 11:50:36 » |
|
MNT-vel beszéltem. Van még eladó Lacetti klubos ingpólója, és sapkája. Akit érdekel nálam jelentkezzen, mert nálam lesz, no meg Bagolynál is. Póló: 3000 Ft, sapka: 800 Ft. Ja, és szórólap van még Janinál, meg nálam is. Vegyetek, kérjetek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #394 Dátum: 2009. Október 02. - 12:05:11 » |
|
MNT-vel beszéltem. Van még eladó Lacetti klubos ingpólója, és sapkája. Akit érdekel nálam jelentkezzen, mert nálam lesz, no meg Bagolynál is. Póló: 3000 Ft, sapka: 800 Ft. Ja, és szórólap van még Janinál, meg nálam is. Vegyetek, kérjetek!
Képet láthatok róla?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #395 Dátum: 2009. Október 02. - 14:26:30 » |
|
Képet láthatok róla? Igen, van mindkettőről. Valahol megtalálod, vagy a klubreklámban, vagy a galériában. Talán segít a kereső is. Vagy kérd meg a profikat, hogy segítsenek megtalálni. (Jani, LadLac, Cápa, Jopek, Athee, Stocz, valamelyik biztosan tud segíteni. Még MNT (mostnemtom) rakta fel, nála is próbálkozhatsz. Ja, és nálam megnézheted, kipróbálhatod, kifizetheted, viheted.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #396 Dátum: 2009. Október 02. - 14:36:06 » |
|
Képet láthatok róla? Igen, van mindkettőről. Valahol megtalálod, vagy a klubreklámban, vagy a galériában. Talán segít a kereső is. Vagy kérd meg a profikat, hogy segítsenek megtalálni. (Jani, LadLac, Cápa, Jopek, Athee, Stocz, valamelyik biztosan tud segíteni. Még MNT (mostnemtom) rakta fel, nála is próbálkozhatsz. Ja, és nálam megnézheted, kipróbálhatod, kifizetheted, viheted. Kérem szépen a profikat..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #397 Dátum: 2009. Október 02. - 14:41:30 » |
|
Képet láthatok róla? Igen, van mindkettőről. Valahol megtalálod, vagy a klubreklámban, vagy a galériában. Talán segít a kereső is. Vagy kérd meg a profikat, hogy segítsenek megtalálni. (Jani, LadLac, Cápa, Jopek, Athee, Stocz, valamelyik biztosan tud segíteni. Még MNT (mostnemtom) rakta fel, nála is próbálkozhatsz. Ja, és nálam megnézheted, kipróbálhatod, kifizetheted, viheted. Kérem szépen a profikat.. Vagy nézd meg az előző Rám szakadékos képeket a galériában, ott MNT ebben jött kirándulni. A sapkát meg több képen is láthatod, Meatloaf, és én is felvettem az utolsó Rám-oson is. Talán így könnyebb lesz megtalálnod. Less bele a képekbe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #398 Dátum: 2009. Október 02. - 15:30:22 » |
|
Képet láthatok róla? Igen, van mindkettőről. Valahol megtalálod, vagy a klubreklámban, vagy a galériában. Talán segít a kereső is. Vagy kérd meg a profikat, hogy segítsenek megtalálni. (Jani, LadLac, Cápa, Jopek, Athee, Stocz, valamelyik biztosan tud segíteni. Még MNT (mostnemtom) rakta fel, nála is próbálkozhatsz. Ja, és nálam megnézheted, kipróbálhatod, kifizetheted, viheted. Kérem szépen a profikat.. Vagy nézd meg az előző Rám szakadékos képeket a galériában, ott MNT ebben jött kirándulni. A sapkát meg több képen is láthatod, Meatloaf, és én is felvettem az utolsó Rám-oson is. Talán így könnyebb lesz megtalálnod. Less bele a képekbe! Oké, köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #399 Dátum: 2009. Október 03. - 20:45:49 » |
|
Kellene esetleg egy kis friss matricát szerválni! Az új klubtagoknak és a cserére érett régi tagokra is gondolván! Vélemények?
A régi forma akkor felejtős? Nem felejtős! Jó az, csak kellene csinálni vele valamit, hogy a sötétebb színű autókra is fel lehessen tenni. Mert ebben a formában sajnos csak a világosabb színű autókon látható.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #400 Dátum: 2009. Október 03. - 22:09:30 » |
|
Találtam még matricát 2-3 darabot. Csak sajnos egy fehér alapú belőle sötét kocsira csak az jó. A többi a világos sárga, az kevésbé látszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #401 Dátum: 2009. Október 04. - 14:09:04 » |
|
A régi forma akkor felejtős? Nem felejtős! Jó az, csak kellene csinálni vele valamit, hogy a sötétebb színű autókra is fel lehessen tenni. Mert ebben a formában sajnos csak a világosabb színű autókon látható. Tökéletes a régi forma szerintem is. / esetleg a betűknek nem kellene átlátszóknak lennie... /
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #402 Dátum: 2009. Október 04. - 19:44:55 » |
|
Szombaton kamikaze cartárs jóvoltából + 1 szórólapom lett. Ennek fényében feltűnőbb matrica kell? Vagy csak poros volt az autó?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #403 Dátum: 2009. Október 04. - 19:47:47 » |
|
Szombaton kamikaze cartárs jóvoltából + 1 szórólapom lett. Ennek fényében feltűnőbb matrica kell? Vagy csak poros volt az autó? nem volt poros(anyira )viszont sajnálom hogy személyesen nem tudtunk beszélgetni :-\majd legközelebb
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #404 Dátum: 2009. Október 05. - 10:52:46 » |
|
Jut eszembe, mindjárt elfogynak a szórólapjaim. Ki az illetékes, kitől kell kérvényezni?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|