Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #375 Dátum: 2009. Szeptember 02. - 16:58:22 » |
|
A szórólapot hogyé adod? Neked féláron, mert barát vagy! Másoknak meg ingyen! Már féltem, hogy bajod van, régen nem cikiztél. Kezdek jó útra térni. Tegnap is elkezdtem legalább 4-5 hozzászólást, de meggondoltam magam és végül nem küldtem el.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #376 Dátum: 2009. Szeptember 02. - 19:56:42 » |
|
A szórólapot hogyé adod? Neked féláron, mert barát vagy! Másoknak meg ingyen! Már féltem, hogy bajod van, régen nem cikiztél. Kezdek jó útra térni. Tegnap is elkezdtem legalább 4-5 hozzászólást, de meggondoltam magam és végül nem küldtem el. Jani! Az önmegerőszakolás frusztrációt fog okozni. Add nyugodtan Magad, mert így fogadtunk el, Te vagy a "Beszólós Jani", most pedig ledegralálod egyszerű Janivá Magad? Tudom Cápa, Meatloaf, Weres, Cap tud időnként pótolni, de az nem az igazi, ők mások, más a beszólásuk. Hiányoznál, de nagyon! De, ha végleg csak Jani akarsz lenni, ami dicséretes önmérséklésnek tekinthető, akkor nekem priviben azért küldd el, az el nem küldött, meggondolt hozzászólásod, beszólásod, mert én vevő vagyok rá! Úgy látszik mazohista is lettem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 03. - 15:18:10 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #377 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 15:14:24 » |
|
A szórólapot hogyé adod? Neked féláron, mert barát vagy! Másoknak meg ingyen! Már féltem, hogy bajod van, régen nem cikiztél. Igazad van Gidy! Ha meg nem tetszik Neki, akkor nyomtasson magának...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #378 Dátum: 2009. Szeptember 11. - 14:11:55 » |
|
Találtam még egy klubmatricát. (cápa féle) Fehér alapú. Akit érdekel keressen meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #379 Dátum: 2009. Szeptember 11. - 18:36:12 » |
|
Találtam még egy klubmatricát. (cápa féle) Fehér alapú. Akit érdekel keressen meg.
Mi van azzal, amit emailben küldtem neked, még tavasszal.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #380 Dátum: 2009. Szeptember 11. - 18:55:19 » |
|
Mi van azzal, amit emailben küldtem neked, még tavasszal. Az egyenlőre elmaradt idő hiányában. Most is épp garázs csinálunk. De majd a téli estéken... izé nappalokon neki esek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #381 Dátum: 2009. Szeptember 11. - 19:35:02 » |
|
Ma vagy 7 szórólapot osztottam ki. Ti hogy álltok ezzel? Van még 1 db LACETTI KLUBOS BASEBALL SAPKA, ÉS 2 DB INGPÓLÓ, mindegyik MNT-től származik. Ha kell valakinek, keressen meg!Az ára MNT-t illeti!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #382 Dátum: 2009. Szeptember 11. - 20:04:26 » |
|
Osztom én, de ma pl. végignéztem, ahogyan a cartár olvasatlanul dobja el. Odamentem hozzá és a kezébe nyomtam...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #383 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 18:52:45 » |
|
Kellene esetleg egy kis friss matricát szerválni! Az új klubtagoknak és a cserére érett régi tagokra is gondolván! Vélemények?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #384 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 19:30:16 » |
|
Kellene esetleg egy kis friss matricát szerválni! Az új klubtagoknak és a cserére érett régi tagokra is gondolván! Vélemények?
Nekem még az offtopik technikára is.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #385 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 19:38:09 » |
|
Szerintem ablakra ragasztható matrica kellene. Esetleg olyan, mint amit Athee csinált magának. (csak kombisba )
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #386 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 19:41:28 » |
|
Szerintem ablakra ragasztható matrica kellene. Esetleg olyan, mint amit Athee csinált magának. (csak kombisba ) egy ujabb kombis DISZKIMINÁCIÓ azért sem veszek kombit
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #387 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 19:43:55 » |
|
Szerintem ablakra ragasztható matrica kellene. Esetleg olyan, mint amit Athee csinált magának. (csak kombisba ) egy ujabb kombis DISZKIMINÁCIÓ azért sem veszek kombit Ne is! Hogy nézne ki a hátsó szárnyaddal!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #388 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 19:45:20 » |
|
Szerintem ablakra ragasztható matrica kellene. Esetleg olyan, mint amit Athee csinált magának. (csak kombisba ) egy ujabb kombis DISZKIMINÁCIÓ azért sem veszek kombit Ne is! Hogy nézne ki a hátsó szárnyaddal! Most mér? Én megnézném hogy mutatna kombin egy ilyen szárny.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #389 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 19:50:40 » |
|
Szerintem ablakra ragasztható matrica kellene. Esetleg olyan, mint amit Athee csinált magának. (csak kombisba ) egy ujabb kombis DISZKIMINÁCIÓ azért sem veszek kombit Ne is! Hogy nézne ki a hátsó szárnyaddal! Most mér? Én megnézném hogy mutatna kombin egy ilyen szárny. Igy!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|