ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #300 Dátum: 2009. Február 10. - 14:09:14 » |
|
Nos akkor MNT-nek jelöljük a kívánságokat: 1: LadiGidy 1 db Chevy sapka (megbeszélésünk alapján majd később fizetek)
Apó! Ez már új turnus ugye? Mert asszem januárban már rendelt, perkáltunk is. Ez az.Csak nem volt ideje megrendelni, de most pótolja már, ne aggódj! Aki a listán rajta volt, és fizetett, az kap is, plusz én, mert majd MNT-nek fizetek megbeszélésünk szerint. Lesz sapkád! (vagy nekem kettő )
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #301 Dátum: 2009. Február 10. - 18:18:57 » |
|
Nos akkor MNT-nek jelöljük a kívánságokat: 1: LadiGidy 1 db Chevy sapka (megbeszélésünk alapján majd később fizetek)
Apó! Ez már új turnus ugye? Mert asszem januárban már rendelt, perkáltunk is. Ez az.Csak nem volt ideje megrendelni, de most pótolja már, ne aggódj! Aki a listán rajta volt, és fizetett, az kap is, plusz én, mert majd MNT-nek fizetek megbeszélésünk szerint. Lesz sapkád! (vagy nekem kettő ) Hű. Remélem nem lesz ebből kavarás.Talán valamelyik modi megtalálhatná a naprakész listát!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #302 Dátum: 2009. Február 11. - 12:26:28 » |
|
Lesz sapkád! (vagy nekem kettő ) Már úgy sem sokáig lesz aktuális.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #303 Dátum: 2009. Február 11. - 13:36:19 » |
|
Lesz sapkád! (vagy nekem kettő ) Már úgy sem sokáig lesz aktuális. Remélem ez csak egy rossz poén volt!!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #304 Dátum: 2009. Február 11. - 17:46:39 » |
|
Most látom, hogy 500 felett járunk regizett tagszámban. Mostanában eléggé megugrott a frissen regizettek száma és ez szerintem nagyban köszönhető a szórólapoknak! Köszönjük Jani! Ügyes vagy! Egy nagy pirospont bevésve neked is a klubért tett fáradozásaidért.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #305 Dátum: 2009. Február 11. - 20:20:54 » |
|
Most látom, hogy 500 felett járunk regizett tagszámban. Mostanában eléggé megugrott a frissen regizettek száma és ez szerintem nagyban köszönhető a szórólapoknak! Köszönjük Jani! Ügyes vagy! Egy nagy pirospont bevésve neked is a klubért tett fáradozásaidért. Köszi, de neked is legalább akkora pirospont jár a matricákért.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #306 Dátum: 2009. Február 11. - 20:59:50 » |
|
Most látom, hogy 500 felett járunk regizett tagszámban. Mostanában eléggé megugrott a frissen regizettek száma és ez szerintem nagyban köszönhető a szórólapoknak! Köszönjük Jani! Ügyes vagy! Egy nagy pirospont bevésve neked is a klubért tett fáradozásaidért. Köszi, de neked is legalább akkora pirospont jár a matricákért. Továbbá azoknak, akik lépten- nyomon teszik a lapokat az ablaktörlők alá, vagy, ha ott a tulaj, a kezébe, egy kis kisérő szöveggel megspécizve. Valahány Lacetti mellett elmegyek, van jön velem szemben, és nem tudom odaadni a lapot, hát frankón, rosszul érzem már magam. Terjesztem rendesen ám!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #307 Dátum: 2009. Február 11. - 22:01:21 » |
|
Most látom, hogy 500 felett járunk regizett tagszámban. Mostanában eléggé megugrott a frissen regizettek száma és ez szerintem nagyban köszönhető a szórólapoknak! Köszönjük Jani! Ügyes vagy! Egy nagy pirospont bevésve neked is a klubért tett fáradozásaidért. Köszi, de neked is legalább akkora pirospont jár a matricákért. Továbbá azoknak, akik lépten- nyomon teszik a lapokat az ablaktörlők alá, vagy, ha ott a tulaj, a kezébe, egy kis kisérő szöveggel megspécizve. Valahány Lacetti mellett elmegyek, van jön velem szemben, és nem tudom odaadni a lapot, hát frankón, rosszul érzem már magam. Terjesztem rendesen ám! Bocs Gidy, Téged kifelejtettelek!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #308 Dátum: 2009. Február 11. - 22:14:03 » |
|
Most látom, hogy 500 felett járunk regizett tagszámban. Mostanában eléggé megugrott a frissen regizettek száma és ez szerintem nagyban köszönhető a szórólapoknak! Köszönjük Jani! Ügyes vagy! Egy nagy pirospont bevésve neked is a klubért tett fáradozásaidért. Köszi, de neked is legalább akkora pirospont jár a matricákért. Hát...kezdetnek nem volt rossz, elismerem. Remélem majd még kell gyártatni belőle, mert az azt jelenti, hogy tovább gyarapszunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #309 Dátum: 2009. Február 11. - 22:21:03 » |
|
Apó! Ez már új turnus ugye? Mert asszem januárban már rendelt, perkáltunk is. Bocs de még nem új.Sajna egy kicsit akadályoztatva voltam.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #310 Dátum: 2009. Február 12. - 09:26:57 » |
|
Apó! Ez már új turnus ugye? Mert asszem januárban már rendelt, perkáltunk is. Bocs de még nem új.Sajna egy kicsit akadályoztatva voltam. És be lehet még szállni a dologba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #311 Dátum: 2009. Február 12. - 09:29:27 » |
|
Apó! Ez már új turnus ugye? Mert asszem januárban már rendelt, perkáltunk is. Bocs de még nem új.Sajna egy kicsit akadályoztatva voltam. És be lehet még szállni a dologba? és be lehet még szállni, ezért tettem fel a kérdést. Tessék csak tessék, soha vissza nem térő alkalom, tessék csak tessék!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #312 Dátum: 2009. Február 12. - 09:26:05 » |
|
Apó! Ez már új turnus ugye? Mert asszem januárban már rendelt, perkáltunk is. Bocs de még nem új.Sajna egy kicsit akadályoztatva voltam. És be lehet még szállni a dologba? és be lehet még szállni, ezért tettem fel a kérdést. Tessék csak tessék, soha vissza nem térő alkalom, tessék csak tessék!!!!!!! Én már azt sem tudom, mit kértem, ha kértem.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #313 Dátum: 2009. Február 12. - 11:50:40 » |
|
Remélem ez csak egy rossz poén volt!! Ha így megy tovább, sajnos nem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #314 Dátum: 2009. Február 12. - 11:52:26 » |
|
Bocs de még nem új.Sajna egy kicsit akadályoztatva voltam.
No Problem! Úgysem tudnánk összefutni mostanában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|