sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2008. November 09. - 10:05:46 » |
|
Hát amit ma láttam...Több cartárs is kisértésbe esett volna... Chevrolet WTTC-s originál dzsekiben, sétált a Móriczon egy fickó, kimerítve ezzel a klubunk tagjainak őszinte irigységét. Baromira jól nézett ki- sajnos.... Weres! Elsőnek Te jutottál eszembe, bevallom, de a többiekre is gondoltam rögtön utána. Sajnos nem szállt fel a buszomra, pedig lett volna hozzá kérdésem. Persze sétálva többen láthatták. Kár, hogy láttam, mert már tudom, hogy mi kéne még nekem, nekünk? Persze nem csillagászati összegért... Sajnos az eredeti WTCC dzseki 40000.-Ft és csak a GM-nél lehet rendelni. Pedig mem én jártam arrafelé!!!!!!!! Ilyet láttál, mert van kétféle kivűlről kevés eltéréssel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 09. - 13:24:01 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2008. November 09. - 15:00:53 » |
|
Hát amit ma láttam...Több cartárs is kisértésbe esett volna... Chevrolet WTTC-s originál dzsekiben, sétált a Móriczon egy fickó, kimerítve ezzel a klubunk tagjainak őszinte irigységét. Baromira jól nézett ki- sajnos.... Weres! Elsőnek Te jutottál eszembe, bevallom, de a többiekre is gondoltam rögtön utána. Sajnos nem szállt fel a buszomra, pedig lett volna hozzá kérdésem. Persze sétálva többen láthatták. Kár, hogy láttam, mert már tudom, hogy mi kéne még nekem, nekünk? Persze nem csillagászati összegért... Sajnos az eredeti WTCC dzseki 40000.-Ft és csak a GM-nél lehet rendelni. Pedig mem én jártam arrafelé!!!!!!!! Ilyet láttál, mert van kétféle kivűlről kevés eltéréssel. Ilyet láttam, de nem hiszem, hogy Te lettél volna benne, mert bízom abban, hogy akkor felszálltál volna a buszomta, és mondtad volna, hogy: szia, hoztam egy kis örömet, de nem ez történt- sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2008. November 09. - 17:10:26 » |
|
Valaki azért elkísérhetne 22-én abba a boltba, mert az életbe nem találok oda! Nyugi, lesz jelentkező. Szerintem tele lesz a Lacsid. Nekem meg lejár lassan az 1 hónap átvételi idő, de begipszelve nem merészkedtem, merészkedek be a városba. Parkolni csak messze tudtam volna, annyit meg nem tudok gyalogolni. Vezetni igen, de gyalogolni... Nekem meg már küldték is a felszólítást. Pénteken USA vízum kuncsorgálás után be is megyek, mert kell pár cucc és jó árujuk van.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2008. November 09. - 20:14:32 » |
|
Valaki azért elkísérhetne 22-én abba a boltba, mert az életbe nem találok oda! Nyugi, lesz jelentkező. Szerintem tele lesz a Lacsid. Nekem meg lejár lassan az 1 hónap átvételi idő, de begipszelve nem merészkedtem, merészkedek be a városba. Parkolni csak messze tudtam volna, annyit meg nem tudok gyalogolni. Vezetni igen, de gyalogolni... Nekem meg már küldték is a felszólítást. Pénteken USA vízum kuncsorgálás után be is megyek, mert kell pár cucc és jó árujuk van. ...,és bejelentkezel apádhoz is, mert egyelőre még szabadnaposnak tudom magam. Tomi is regizett, gyűjtsük a pólókat! Még LadLacnak sincs, de tuti, hogy lesz! Fogadom, hogy több is, hogy váltása is legyen.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2008. November 09. - 20:17:35 » |
|
Megvannak még egyátalán azok a pólók?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2008. November 09. - 20:18:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2008. November 09. - 20:24:05 » |
|
Esetleg együtt? Tomi nevében is el kell mennem, azt hiszem. Egyébként azt mondták, hogy sokat csináltak, reméljük kap is mindenki majd belőle!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2008. November 09. - 20:27:05 » |
|
Esetleg együtt? Tomi nevében is el kell mennem, azt hiszem. Egyébként azt mondták, hogy sokat csináltak, reméljük kap is mindenki majd belőle! Az én nevemben nem mennél el? Be vagyok regisztrálva, de lassan lejár az 1 hónap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2008. November 09. - 20:28:19 » |
|
Esetleg együtt? Tomi nevében is el kell mennem, azt hiszem. Egyébként azt mondták, hogy sokat csináltak, reméljük kap is mindenki majd belőle! Valószínűleg "babakukkolás" után megyek Erával, ott leszünk 4 sarokra... /de ha nem, akkor mehetünk 1ütt is!/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2008. November 10. - 14:29:29 » |
|
Valaki azért elkísérhetne 22-én abba a boltba, mert az életbe nem találok oda! Nyugi, lesz jelentkező. Szerintem tele lesz a Lacsid. Nekem meg lejár lassan az 1 hónap átvételi idő, de begipszelve nem merészkedtem, merészkedek be a városba. Parkolni csak messze tudtam volna, annyit meg nem tudok gyalogolni. Vezetni igen, de gyalogolni... Eddig akár hányszor voltam ott, 30 m-es körön belül volt parkoló hely .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2008. November 10. - 14:34:27 » |
|
Esetleg együtt? Tomi nevében is el kell mennem, azt hiszem. Egyébként azt mondták, hogy sokat csináltak, reméljük kap is mindenki majd belőle! 50 db. készült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2008. November 10. - 14:35:55 » |
|
Esetleg együtt? Tomi nevében is el kell mennem, azt hiszem. Egyébként azt mondták, hogy sokat csináltak, reméljük kap is mindenki majd belőle! Az én nevemben nem mennél el? Be vagyok regisztrálva, de lassan lejár az 1 hónap. Elvileg személyes átvétel esetén jár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2008. November 10. - 14:31:12 » |
|
Valaki azért elkísérhetne 22-én abba a boltba, mert az életbe nem találok oda! Nyugi, lesz jelentkező. Szerintem tele lesz a Lacsid. Nekem meg lejár lassan az 1 hónap átvételi idő, de begipszelve nem merészkedtem, merészkedek be a városba. Parkolni csak messze tudtam volna, annyit meg nem tudok gyalogolni. Vezetni igen, de gyalogolni... Eddig akár hányszor voltam ott, 30 m-es körön belül volt parkoló hely . Ma pont arra jártam. Tényleg volt hely, meg is álltam. Vettem is 3 db pólót, 3 elhoztuk Asszonnyal a "klubbosat" is. Így 5 db pólóval gyarapodtam ma! Jó árban voltak az öltönyök is, áprilisban mennem kell venni azt is. Ha már egyszer nagy esküvőre vagyunk hivatalosak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2008. November 10. - 16:21:15 » |
|
Valaki azért elkísérhetne 22-én abba a boltba, mert az életbe nem találok oda! Nyugi, lesz jelentkező. Szerintem tele lesz a Lacsid. Nekem meg lejár lassan az 1 hónap átvételi idő, de begipszelve nem merészkedtem, merészkedek be a városba. Parkolni csak messze tudtam volna, annyit meg nem tudok gyalogolni. Vezetni igen, de gyalogolni... Eddig akár hányszor voltam ott, 30 m-es körön belül volt parkoló hely . Ma pont arra jártam. Tényleg volt hely, meg is álltam. Vettem is 3 db pólót, 3 elhoztuk Asszonnyal a "klubbosat" is. Így 5 db pólóval gyarapodtam ma! Jó árban voltak az öltönyök is, áprilisban mennem kell venni azt is. Ha már egyszer nagy esküvőre vagyunk hivatalosak... Én pénteken megyek, remélem akkor még lesz poló. Ladlac! Jó választék volt télikabátból?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2008. November 11. - 07:18:06 » |
|
Valaki azért elkísérhetne 22-én abba a boltba, mert az életbe nem találok oda! Nyugi, lesz jelentkező. Szerintem tele lesz a Lacsid. Nekem meg lejár lassan az 1 hónap átvételi idő, de begipszelve nem merészkedtem, merészkedek be a városba. Parkolni csak messze tudtam volna, annyit meg nem tudok gyalogolni. Vezetni igen, de gyalogolni... Eddig akár hányszor voltam ott, 30 m-es körön belül volt parkoló hely . Ma pont arra jártam. Tényleg volt hely, meg is álltam. Vettem is 3 db pólót, 3 elhoztuk Asszonnyal a "klubbosat" is. Így 5 db pólóval gyarapodtam ma! Jó árban voltak az öltönyök is, áprilisban mennem kell venni azt is. Ha már egyszer nagy esküvőre vagyunk hivatalosak... Én pénteken megyek, remélem akkor még lesz poló. Ladlac! Jó választék volt télikabátból? Jó kabátokat láttam, főleg jó öltönyöket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|