cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2008. április 25. - 21:16:39 » |
|
Akkor én nem kapnék belőle, hiába állnák ott minden nap. Te nem...te már tudsz a klubunk létezéséről....mitöbb innen letöltheted és kinyomtathatod magadnak a szórólapot! Szeretnék környékemről pár lacsis társat összeszedni, hogy ne csak egyedül legyek. Mindenki toborozzon a maga környékén!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2008. április 25. - 21:45:06 » |
|
Nekem sikerült: LadLac, Meatloaf, Rebelpeak, és még néhányan bejöttek, de hát Mocsokfalva elég nagy! Kívánom jó Cápának, hogy neki is összejöjjön már egy helybéli cartárs, hogy minitalizhasson már végre ő is! Persze, félő, hogy Erika féltékenyebb lesz, Cettihez még egy szomszéd cartárs is? Cápa vigyázz nagyon!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2008. április 26. - 06:10:22 » |
|
A múlthéten minitaliztunk Cápával Keszthelyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2008. Május 04. - 21:55:26 » |
|
A múlthéten minitaliztunk Cápával Keszthelyen. És nem is szoltatok???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2008. Május 04. - 22:22:31 » |
|
Üzleti 5 perces tali volt szelep ügyben. Neked nem hozott sebi, mert nem jeleztél vissza neki az igényedről. De nem is ez a fontos, hanem hogy elkanyarodtunk a topic témájától! Kedves Sebijoe és Zotya! Kéretik a hozzászólásokat a megfelelő helyen megtenni! Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2008. Május 09. - 21:55:49 » |
|
Van valami új fejlemény sapi ügyben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2008. Május 10. - 03:40:21 » |
|
Rajtam kívül használja valaki a szórólapot?
Ezután fogom, mert most fedeztem fel!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2008. Május 10. - 08:21:45 » |
|
Rajtam kívül használja valaki a szórólapot?
Ezután fogom, mert most fedeztem fel! Na szép!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2008. Május 11. - 11:25:20 » |
|
Van valami új fejlemény sapi ügyben?
Még nem tudtam felvenni a sapkabeszerző emberemmel a kapcsolatot, aki tudja az olcsó sapkalelőhely pontos címét. Nincs feledve, csak a melóm miatt kicsit tolódik a történet. Viszont a csomitartómba lévő mintadarabot minden nap felpróbálom!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2008. Május 11. - 14:21:26 » |
|
Tegnap sikerült elérnem, hogy észrevegye egy lacettis kolléga, hogy intek neki és viszonozta 20-ból 1. A többi meg rám sem nézett. Ma feldíszítettem a bajnokot: chevyklubos matrica előre, rendszámtábla, meg betűk a rendszám alá. Elég süti lett! Olyan szép!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 12. - 07:41:12 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2008. Május 11. - 15:12:38 » |
|
Tegnap sikerült elérnem, hogy észrevegye egy lacettis kolléga, hogy intek neki és viszonozta 20-ból 1. A többi meg rám sem nézett. Ma feldíszítettem a bajnokot: chevyklubos matrica előre, meg betűk a rendszám alá. Elég süti lett! Olyan szép!
Tényleg nem sok Lacsisnak jut eszébe a köszöntés /viszontköszöntés/. Viszont nekem is egy intett múltkor, nem maradt viszonzás nélkül. Gondolkoztam is, hogy utánamegyek és kap egy matricát gyorsan...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2008. Május 11. - 19:01:58 » |
|
Tegnap sikerült elérnem, hogy észrevegye egy lacettis kolléga, hogy intek neki és viszonozta 20-ból 1. A többi meg rám sem nézett. Ma feldíszítettem a bajnokot: chevyklubos matrica előre, meg betűk a rendszám alá. Elég süti lett! Olyan szép!
Tényleg nem sok Lacsisnak jut eszébe a köszöntés /viszontköszöntés/. Viszont nekem is egy intett múltkor, nem maradt viszonzás nélkül. Gondolkoztam is, hogy utánamegyek és kap egy matricát gyorsan... Megnéztem volna azt a hajtóvadászatot! Ugyanis ha azt hitte volna, hogy valamit rosszul csinált és meg akarod pofozni, azért mész utána!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2008. Május 14. - 20:44:28 » |
|
Hétvégén voltam repülőnapon Zegen, kiraktam az utolsó darab szórólapokat is. Eddig még nincs hír róla, hogy valaki annak nyomán jött volna be hozzánk...sebaj, nyomatok még egy adagot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2008. Május 29. - 09:58:20 » |
|
Ma voltam egy nyomdában céges ügyben. Megláttam, hogy pólókat is csinálnak, rákérdeztem. Részletek: - egy színű nyomás - póló 1000+áfa - egy oldalas nyomás 400,- - Két nyomás (előre-hátra) 800,- - egyszeri költség 5000,-/gyártás - 10 db-tól indulhat a gyártás
Nem tudom, milyen árak ezek, csak az infó miatt írom le, hátha érdekes lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #89 Dátum: 2008. Május 29. - 19:20:41 » |
|
Ma voltam egy nyomdában céges ügyben. Megláttam, hogy pólókat is csinálnak, rákérdeztem. Részletek: - egy színű nyomás - póló 1000+áfa - egy oldalas nyomás 400,- - Két nyomás (előre-hátra) 800,- - egyszeri költség 5000,-/gyártás - 10 db-tól indulhat a gyártás
Nem tudom, milyen árak ezek, csak az infó miatt írom le, hátha érdekes lehet.
Nekem van 1 barátom, aki csinál ilyet is, meg bögrét meg minden mást. Ha van már kész terv a pólóhoz, meg tudom kérdezni mennyi lenne a nyomás (vagy mi). Tud csinálni valami szőröset is. Viszont pólót azt vinni kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|