baroti
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. április 15. - 11:07:10 » |
|
Én a sötétebb verzióra szavazok. Jobban kiemeli a feliratot. Ladlac! Ha gépre megcsinálják a mintát, azt nem lehet polóra is használni?
Ez hímzés, nem filmnyomás. Fix. a méret, sapkára jó, pólóra pici lenne. Nem hiszem hogy jó és szép lenne... Ha programot csináltatunk, az ár akkor is 1500/db, csak szebb a kidolgozása, illetve nagyobb mennyiségnél ajánlják. /ma kaptam cimbimtől Eredeti Chevy sapkát, olyan mint a Cápa féle 2-es verzió./ Megpróbálom azt lemásotatni, csak ferirattal. Tökéletes döntés, ezerrel támogatom!!! Pontosan így gondoltam! Ha ebből tudnál csináltatni, és szép lenne a felirat, akkor engem már írj is légyszi a rendelési lista élére! A gyári szín a legszebb. Ami a mosást illeti:egy normál baseball sapkát is kimos az ember 3-4 hetente ha csak minden másnap pár órát hordja is. Nem? Ha csak kicsit lesz koszos az autóban nem a viselettől, hanem a becsapódó portól, akkor is két-három havonta be lehet dobni a többi szennyes közé a gépbe, vagy csak kiöblíteni a mosdóban 5 perc alatt. Mellesleg egy jó minőségű pólóra tuti jól nézne ki ugyanebben a méretben ba mellre helyezve. Nem kell egy feliratnak az egész sörhasunkat vagy mellkasunkat betakarni! Igy igaz de jolnezne ki ha az emblema a bal mellre, a " www.lacettiklub.hu"felirat meg a hatara kerlne (marmint a polora ertettem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. április 15. - 11:09:46 » |
|
Hogy a strandon is felismerjük egymást, a végén még tetoválást is akartok? Azért túlzásba nem kell esni, csak diszkrét kicsi felirat, és jelvény legyen sapkán is, polón is, szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. április 16. - 15:13:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. április 16. - 19:40:49 » |
|
Én meg a barátnőm hátára tetováltatom majd. Ott hogy fog mutatni!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. április 16. - 19:42:00 » |
|
Én meg a barátnőm hátára tetováltatom majd. Ott hogy fog mutatni! Grat kapitány, hogy Neked mindegy! (1111)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. április 16. - 20:26:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. április 16. - 20:36:41 » |
|
A barátnőmet? Még én sem, de már feladtam a hírdetést. Varrógépet meg majd szerzek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. április 18. - 09:41:27 » |
|
Bocs hogy beleszoltam. Nem is tudom mire volt jo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. április 18. - 19:15:43 » |
|
Sapi lessz talira??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. április 18. - 21:13:34 » |
|
Bocs hogy beleszoltam. Nem is tudom mire volt jo Akkor most magyarázd meg, mert kjülönben hülyébnhalok meg. Kinek? Mikor? Mit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. április 19. - 10:03:19 » |
|
Sapi lesz talira??
Kaposújlakra, csak ha viszel... Veszprémre ha lesz időm, talán akkor...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
tomcsi99
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. április 19. - 10:42:56 » |
|
Felmérést végeznék ! Ki szeretne esetleg "klubsapkát"? Szép nagy Chevy emblémával, tetszöleges felirattal, amire terveket várok. Ára kb: 2 eFt lenne, sapkával, hímzéssel együtt! /sapka kb 250, himzés kb 1500/ /világoskék sapkára gondoltam, Arany emblémával, alatta fekete vagy fehér " www.lacettiklub.hu"-s felirattal/ Tessék nyilatkozni Cartársak! üdv Engem is érdekelne egy sapi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tanko60
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. április 23. - 17:01:31 » |
|
Sziasztok ! Engem is érdekel a póló és a sapka. Viszont a pólóból jó nagy kellene legalább xxxl-es európai méretből,ugyan is nem vagyok egy átlagos méret.
Üdv: tanko60
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. április 25. - 18:42:27 » |
|
Rajtam kívül használja valaki a szórólapot? Itt kint van a kereskedésben is és ha olyan lacsit látok az utcán, vagy parkolóban állni, amelyiken látszik a gazda törődése és nem átutazóban van (nem először látom, feltételezhetően helyi), annak teszek az ablaktörlője alá. Ha valakinek lenne kedve pár darabot kinyomtatni a szórólapból, akkor itt van. (vonalnál vágni)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 25. - 18:44:57 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. április 25. - 20:50:13 » |
|
Akkor én nem kapnék belőle, hiába állnák ott minden nap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|