Stocz
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. április 12. - 15:09:29 » |
|
Ez megint nem lesz egyszerű döntés. Nekem a Subarus sapka színe tetszik (a Cápa féle sztem túl világos. Nem is jön be annyira + hamar koszolódni fog), a Jani által feltett design-al, azzal a módosítással, hogy az elején ne a Lacetti, hanem a Lacetti klub felirat legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. április 12. - 17:48:24 » |
|
Én a sötétebb verzióra szavazok. Jobban kiemeli a feliratot. Ladlac! Ha gépre megcsinálják a mintát, azt nem lehet polóra is használni?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. április 12. - 18:17:11 » |
|
Vagy ilyen.... Lehet külön szineket is vagy egységesen kell,mert engem piros jobban érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. április 12. - 18:22:07 » |
|
Vagy ilyen.... Lehet külön szineket is vagy egységesen kell,mert engem piros jobban érdekelne. szerintem egységeset kellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. április 12. - 18:30:06 » |
|
Én a világosabb ra szavaznék. Végülis az a hivatalos szín, vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. április 12. - 18:54:42 » |
|
Én a sötétebb verzióra szavazok. Jobban kiemeli a feliratot. Ladlac! Ha gépre megcsinálják a mintát, azt nem lehet polóra is használni?
Ez hímzés, nem filmnyomás. Fix. a méret, sapkára jó, pólóra pici lenne. Nem hiszem hogy jó és szép lenne... Ha programot csináltatunk, az ár akkor is 1500/db, csak szebb a kidolgozása, illetve nagyobb mennyiségnél ajánlják. /ma kaptam cimbimtől Eredeti Chevy sapkát, olyan mint a Cápa féle 2-es verzió./ Megpróbálom azt lemásotatni, csak " www.lacettiklub.hu" ferirattal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 12. - 19:13:43 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. április 12. - 19:02:14 » |
|
Ha egységes kell akkor a világoskékre szavaznék.Szerintetek hogynézne ki ez a "Surda "sapkán?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. április 12. - 19:44:51 » |
|
Ladlac! Emblémának a bal oldalra? Mint egy céges? A Magyar Hajózásért Egyesületnél is így lett megoldva. Sapkán polón ua. méret.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. április 12. - 20:23:39 » |
|
Ez hímzés, nem filmnyomás. Fix. a méret, sapkára jó, pólóra pici lenne. Nem hiszem hogy jó és szép lenne... Ha programot csináltatunk, az ár akkor is 1500/db, csak szebb a kidolgozása, illetve nagyobb mennyiségnél ajánlják. /ma kaptam cimbimtől Eredeti Chevy sapkát, olyan mint a Cápa féle 2-es verzió./ Megpróbálom azt lemásotatni, csak " www.lacettiklub.hu" ferirattal. Tökéletes döntés, ezerrel támogatom!!! Pontosan így gondoltam! Ha ebből tudnál csináltatni, és szép lenne a felirat, akkor engem már írj is légyszi a rendelési lista élére! A gyári szín a legszebb. Ami a mosást illeti:egy normál baseball sapkát is kimos az ember 3-4 hetente ha csak minden másnap pár órát hordja is. Nem? Ha csak kicsit lesz koszos az autóban nem a viselettől, hanem a becsapódó portól, akkor is két-három havonta be lehet dobni a többi szennyes közé a gépbe, vagy csak kiöblíteni a mosdóban 5 perc alatt. Mellesleg egy jó minőségű pólóra tuti jól nézne ki ugyanebben a méretben ba mellre helyezve. Nem kell egy feliratnak az egész sörhasunkat vagy mellkasunkat betakarni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 12. - 20:26:57 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. április 12. - 20:31:03 » |
|
Hát nem eztet mondom? Csak nekem nem áll jól a világos,a vas ablakában meg nem látszik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. április 12. - 20:32:53 » |
|
Hát nem eztet mondom? Csak nekem nem áll jól a világos,a vas ablakában meg nem látszik...
Abban a lesötétített ablakban a sötét sem látszana, max egy vakító fehér sapi, az is pislákolva ha rásüt a nap!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. április 12. - 20:48:50 » |
|
Ez hímzés, nem filmnyomás. Fix. a méret, sapkára jó, pólóra pici lenne. Nem hiszem hogy jó és szép lenne... Ha programot csináltatunk, az ár akkor is 1500/db, csak szebb a kidolgozása, illetve nagyobb mennyiségnél ajánlják. /ma kaptam cimbimtől Eredeti Chevy sapkát, olyan mint a Cápa féle 2-es verzió./ Megpróbálom azt lemásotatni, csak " www.lacettiklub.hu" ferirattal. Tökéletes döntés, ezerrel támogatom!!! Pontosan így gondoltam! Ha ebből tudnál csináltatni, és szép lenne a felirat, akkor engem már írj is légyszi a rendelési lista élére! A gyári szín a legszebb. Ami a mosást illeti:egy normál baseball sapkát is kimos az ember 3-4 hetente ha csak minden másnap pár órát hordja is. Nem? Ha csak kicsit lesz koszos az autóban nem a viselettől, hanem a becsapódó portól, akkor is két-három havonta be lehet dobni a többi szennyes közé a gépbe, vagy csak kiöblíteni a mosdóban 5 perc alatt. Mellesleg egy jó minőségű pólóra tuti jól nézne ki ugyanebben a méretben ba mellre helyezve. Nem kell egy feliratnak az egész sörhasunkat vagy mellkasunkat betakarni! Szerintem is jó. A polo és a sapka is érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. április 12. - 20:53:50 » |
|
Abban a lesötétített ablakban a sötét sem látszana, max egy vakító fehér sapi, az is pislákolva ha rásüt a nap! Ergó aplikálnom kell valamit a technika tetejére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. április 12. - 20:55:36 » |
|
Abban a lesötétített ablakban a sötét sem látszana, max egy vakító fehér sapi, az is pislákolva ha rásüt a nap! Ergó aplikálnom kell valamit a technika tetejére. Fényhíd egy ahhoz való sapkával... Na de ez már más topicba tartozik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. április 12. - 21:33:47 » |
|
Valami nagyker, gondolom hozzák kinából. Gondolom nem egy világszinvonal, bár láttam fehérben, nem volt rosszabb egy sima reklám sapkánál, amikkel eddig találkoztam. A régi cégemnél vettek 3 db-ot valami 186 Ft+ áfa-s áron. Ebben fut Schirilla Gyuri Rómába. Majd látjátok rajta, Desense&Go feliratú. De ha tud valai jó sapkát olcsón, hát legyen. Klubnapon kötelező viselet, egyébként meg úgyis csak dísz lesz. Vagy egy-két taxiban, 7-esen, mentőautóban feltűnik majd?? Nem tartom valószínűnek ugyanis nem rajongok a sapkáért.Ez leginkább a 18 év katonai szolgálatnak köszönhető!De disznek én is benevezek egyre.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
|