ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #420 Dátum: 2009. December 22. - 19:59:00 » |
|
Karácsonyra senki nem akarja meglepni magát Lacetti Klubos baseball sapkával? Van még néhány darab nálam bizományiban MNT-től. Használható matrica elfogyott. Esetleg fel lehetne mérni az igényeket, és az alapján legyártatni. Szórólap van még bőven Janinál, és nálam is.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #421 Dátum: 2009. December 22. - 20:01:11 » |
|
Karácsonyra senki nem akarja meglepni magát Lacetti Klubos baseball sapkával? Van még néhány darab nálam bizományiban MNT-től. Használható matrica elfogyott. Esetleg fel lehetne mérni az igényeket, és az alapján legyártatni. Szórólap van még bőven Janinál, és nálam is.
Matrica gyártásban tudok segíteni, ha lenne terv úgy könnyebb, ha nincs úgy is megoldható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #422 Dátum: 2009. December 22. - 20:06:39 » |
|
Matrica gyártásban tudok segíteni, ha lenne terv úgy könnyebb, ha nincs úgy is megoldható. Szerintem a Cápa- féle jó, nem kellene másfajta, legyen egységes mindegyik. Csak más színű kell a sötét, és más a világos kocsikra, hogy jól látszódjon. Addig is érdeklődj, hogy mibe fájna darabonként 50-nél, vagy 100-nál, mondjuk.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #423 Dátum: 2009. December 22. - 20:10:45 » |
|
Matrica gyártásban tudok segíteni, ha lenne terv úgy könnyebb, ha nincs úgy is megoldható. Szerintem a Cápa- féle jó, nem kellene másfajta, legyen egységes mindegyik. Csak más színű kell a sötét, és más a világos kocsikra, hogy jól látszódjon. Addig is érdeklődj, hogy mibe fájna darabonként 50-nél, vagy 100-nál, mondjuk. Biztos nem egy nagy összeg, de megkérdezem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #424 Dátum: 2009. December 23. - 07:55:25 » |
|
Matrica gyártásban tudok segíteni, ha lenne terv úgy könnyebb, ha nincs úgy is megoldható. Szerintem a Cápa- féle jó, nem kellene másfajta, legyen egységes mindegyik. Csak más színű kell a sötét, és más a világos kocsikra, hogy jól látszódjon. Addig is érdeklődj, hogy mibe fájna darabonként 50-nél, vagy 100-nál, mondjuk. Biztos nem egy nagy összeg, de megkérdezem. Engem is érdekelne egy a FEKETÉRE
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #425 Dátum: 2010. Január 03. - 11:10:34 » |
|
Teszegetem a szórólapokat,hétfőn egy taxis kapott. Decemberben egy rendezvényen ültek négyen egy rendőr-Lacsiban,gondolkodtam,adjak-e nekik,de aztán inkább nem adtam. Nagyon be voltak párásodva az ablakok,nem akartam őket megzavarni semmiben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #426 Dátum: 2010. Január 03. - 12:23:14 » |
|
Teszegetem a szórólapokat,hétfőn egy taxis kapott. Decemberben egy rendezvényen ültek négyen egy rendőr-Lacsiban,gondolkodtam,adjak-e nekik,de aztán inkább nem adtam. Nagyon be voltak párásodva az ablakok,nem akartam őket megzavarni semmiben... Lehet, nem tudták, hogy kell párátlanítani....hesznos lett volna az a szórólap, hogy tanuljanak...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #427 Dátum: 2010. Január 03. - 13:14:30 » |
|
Ha valakinek a kö9rnyékről van esetleg szórólapja és matricája világos színű (minth green) autóra az legyen szíves írjon privit!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #428 Dátum: 2010. Január 03. - 14:03:52 » |
|
Teszegetem a szórólapokat,hétfőn egy taxis kapott. Decemberben egy rendezvényen ültek négyen egy rendőr-Lacsiban,gondolkodtam,adjak-e nekik,de aztán inkább nem adtam. Nagyon be voltak párásodva az ablakok,nem akartam őket megzavarni semmiben... Lehet, nem tudták, hogy kell párátlanítani....hesznos lett volna az a szórólap, hogy tanuljanak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #429 Dátum: 2010. Március 02. - 20:05:01 » |
|
Új tagok! Van még néhány Lacetti Klub felíratos baseball sapka eladó (800 Ft/db), és egy ingpóló, igaz elég kis méretű (3000Ft/db). MNT csináltatta. Akit érdekelne esetleg, engem keressen, mert nálam van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #430 Dátum: 2010. Március 02. - 22:01:11 » |
|
Új tagok! Van még néhány Lacetti Klub felíratos baseball sapka eladó (800 Ft/db), és egy ingpóló, igaz elég kis méretű (3000Ft/db). MNT csináltatta. Akit érdekelne esetleg, engem keressen, mert nálam van!
Esetleg matrica?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #431 Dátum: 2010. Június 30. - 07:54:38 » |
|
Matrica gyártásban tudok segíteni, ha lenne terv úgy könnyebb, ha nincs úgy is megoldható. Szerintem a Cápa- féle jó, nem kellene másfajta, legyen egységes mindegyik. Csak más színű kell a sötét, és más a világos kocsikra, hogy jól látszódjon. Addig is érdeklődj, hogy mibe fájna darabonként 50-nél, vagy 100-nál, mondjuk. Biztos nem egy nagy összeg, de megkérdezem. Mi újság a matricával? Engem is érdekelne... Mondjuk egy ilyen:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Június 30. - 08:00:07 írta Yanee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #432 Dátum: 2010. Július 14. - 20:16:46 » |
|
Nincs témában új matrica készítés? Ha nincs akkor utánna nézek én mivel két lépcsőházzal mellettünk van egy kis cég ahol foglalkoznak ilyesmivel... Csináltatok mondjuk ilyet :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #433 Dátum: 2010. Július 15. - 12:13:59 » |
|
Nincs témában új matrica készítés? Ha nincs akkor utánna nézek én mivel két lépcsőházzal mellettünk van egy kis cég ahol foglalkoznak ilyesmivel... Csináltatok mondjuk ilyet : A te autódon a fehér alapú fog csak látszódni,az átlátszó nem.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #434 Dátum: 2010. Július 15. - 16:17:41 » |
|
Nincs témában új matrica készítés? Ha nincs akkor utánna nézek én mivel két lépcsőházzal mellettünk van egy kis cég ahol foglalkoznak ilyesmivel... Csináltatok mondjuk ilyet : Csak a sok szegény, aki sedant vett, vagy HB-t, az meg fog sértődni, úgyis kisebbségi érzésük van a csomagtartójuk miatt, ne hergeld fel őket! Jó az, amit már sokan feltettünk, nem kéne azon változtatni. A sötét kocsikra csak a fehér alapú jó, a világosokra jó lehet az átlátszó is. Amúgy meg nagyon sokan örülnének már a matricának, mert nem jutott mindenkinek, és szaporodnak is bőven a klubtagok. Várjuk a további fejleményeket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|