cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #180 Dátum: 2008. November 03. - 20:39:44 » |
|
Sapim már van. Nekem szép galléros chevykék póló az álmom! De ez jó ár a sapiért szerintem! Nem drága, megérné!
Inget, pólót is hímeznek. Kérdezek rá árat. Ha nem is pont ilyent, de valami hasonló kék inget képzeltem el szép arany hímzéssel, ahogy ezen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 03. - 20:46:43 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #181 Dátum: 2008. November 03. - 20:48:16 » |
|
Sapim már van. Nekem szép galléros chevykék póló az álmom! De ez jó ár a sapiért szerintem! Nem drága, megérné!
Inget, pólót is hímeznek. Kérdezek rá árat. Ha nem is pont ilyent, de valami hasonló kék inget képzeltem el szép arany hímzéssel, ahogy ezen. Valszeg 1 vagy 2 szinű van, de utánna járok
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2008. November 03. - 20:49:09 » |
|
Inget, pólót is hímeznek. Kérdezek rá árat. Ha nem is pont ilyent, de valami hasonló kék inget képzeltem el szép arany hímzéssel, ahogy ezen. Valszeg 1 vagy 2 szinű van, de utánna járok Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2008. November 04. - 10:03:57 » |
|
Inget, pólót is hímeznek. Kérdezek rá árat. Ha nem is pont ilyent, de valami hasonló kék inget képzeltem el szép arany hímzéssel, ahogy ezen. Ilyet én is nagyon szeretnék már 3 éve, de nem 17 ezerért.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2008. November 04. - 10:35:31 » |
|
Inget, pólót is hímeznek. Kérdezek rá árat. Ha nem is pont ilyent, de valami hasonló kék inget képzeltem el szép arany hímzéssel, ahogy ezen. Ilyet én is nagyon szeretnék már 3 éve, de nem 17 ezerért. Ne mondj árat, mert akkor tudja, mennyiért lehet adni! Pszt....!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #185 Dátum: 2008. November 04. - 10:51:21 » |
|
Inget, pólót is hímeznek. Kérdezek rá árat. Ha nem is pont ilyent, de valami hasonló kék inget képzeltem el szép arany hímzéssel, ahogy ezen. Ilyet én is nagyon szeretnék már 3 éve, de nem 17 ezerért. Ne mondj árat, mert akkor tudja, mennyiért lehet adni! Pszt....! Cápa! Már éppen becsomagoltam egyet Neked, de.... Mehet postai utánvéttel?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2008. November 06. - 21:01:38 » |
|
Hát amit ma láttam...Több cartárs is kisértésbe esett volna... Chevrolet WTTC-s originál dzsekiben, sétált a Móriczon egy fickó, kimerítve ezzel a klubunk tagjainak őszinte irigységét. Baromira jól nézett ki- sajnos.... Weres! Elsőnek Te jutottál eszembe, bevallom, de a többiekre is gondoltam rögtön utána. Sajnos nem szállt fel a buszomra, pedig lett volna hozzá kérdésem. Persze sétálva többen láthatták. Kár, hogy láttam, mert már tudom, hogy mi kéne még nekem, nekünk? Persze nem csillagászati összegért...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2008. November 07. - 00:40:37 » |
|
Hát amit ma láttam...Több cartárs is kisértésbe esett volna... Chevrolet WTTC-s originál dzsekiben, sétált a Móriczon egy fickó, kimerítve ezzel a klubunk tagjainak őszinte irigységét. Baromira jól nézett ki- sajnos.... Weres! Elsőnek Te jutottál eszembe, bevallom, de a többiekre is gondoltam rögtön utána. Sajnos nem szállt fel a buszomra, pedig lett volna hozzá kérdésem. Persze sétálva többen láthatták. Kár, hogy láttam, mert már tudom, hogy mi kéne még nekem, nekünk? Persze nem csillagászati összegért... Sajnos az eredeti WTCC dzseki 40000.-Ft és csak a GM-nél lehet rendelni. Pedig mem én jártam arrafelé!!!!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 07. - 07:51:35 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #188 Dátum: 2008. November 07. - 21:27:33 » |
|
Mr. Sale öltönyháztól már mindenki regisztrálta magát, és átvette a Lacetti Klub felíratú pólóját? A regizettek még kapnak 2000 forintos kupont is. Stocz mester remélem nem hiába törte magát a cartársakért... Na megnéztem...szombat 14-ig vannak. Feliratkoztam hírlevélre. Ha jól láttam, ezért jár egy 100%-os pamutpóló. Hogy lesz ebből lacettiklubos póló? Honnan tudják, hogy én itten lakozom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2008. November 07. - 21:30:31 » |
|
Mr. Sale öltönyháztól már mindenki regisztrálta magát, és átvette a Lacetti Klub felíratú pólóját? A regizettek még kapnak 2000 forintos kupont is. Stocz mester remélem nem hiába törte magát a cartársakért... Na megnéztem...szombat 14-ig vannak. Feliratkoztam hírlevélre. Ha jól láttam, ezért jár egy 100%-os pamutpóló. Hogy lesz ebből lacettiklubos póló? Honnan tudják, hogy én itten lakozom? Olyt kérsz! Én voltam a boltban és még leszek is, vennék pár inget és derékszíjat. Épp csak a polót felejtettem el elkérni...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2008. November 07. - 21:55:27 » |
|
Valaki azért elkísérhetne 22-én abba a boltba, mert az életbe nem találok oda!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2008. November 08. - 12:01:08 » |
|
Valaki azért elkísérhetne 22-én abba a boltba, mert az életbe nem találok oda! Nyugi, lesz jelentkező. Szerintem tele lesz a Lacsid.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2008. November 08. - 13:15:28 » |
|
Valaki azért elkísérhetne 22-én abba a boltba, mert az életbe nem találok oda! Nyugi, lesz jelentkező. Szerintem tele lesz a Lacsid. Nekem meg lejár lassan az 1 hónap átvételi idő, de begipszelve nem merészkedtem, merészkedek be a városba. Parkolni csak messze tudtam volna, annyit meg nem tudok gyalogolni. Vezetni igen, de gyalogolni...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2008. November 08. - 13:24:38 » |
|
Valaki azért elkísérhetne 22-én abba a boltba, mert az életbe nem találok oda! Nyugi, lesz jelentkező. Szerintem tele lesz a Lacsid. Nekem meg lejár lassan az 1 hónap átvételi idő, de begipszelve nem merészkedtem, merészkedek be a városba. Parkolni csak messze tudtam volna, annyit meg nem tudok gyalogolni. Vezetni igen, de gyalogolni... Meg van az első program a talira. Megyünk klubos pólóért. Most iratkoztam fel én is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2008. November 08. - 14:04:19 » |
|
Valaki azért elkísérhetne 22-én abba a boltba, mert az életbe nem találok oda! Nyugi, lesz jelentkező. Szerintem tele lesz a Lacsid. Nekem meg lejár lassan az 1 hónap átvételi idő, de begipszelve nem merészkedtem, merészkedek be a városba. Parkolni csak messze tudtam volna, annyit meg nem tudok gyalogolni. Vezetni igen, de gyalogolni... Meg van az első program a talira. Megyünk klubos pólóért. Most iratkoztam fel én is. Akkor nekem sem ártana
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|