cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2008. április 11. - 09:24:06 » |
|
Felmérést végeznék ! Ki szeretne esetleg "klubsapkát"? Szép nagy Chevy emblémával, tetszöleges felirattal, amire terveket várok. Ára kb: 2 eFt lenne, sapkával, hímzéssel együtt! /sapka kb 250, himzés kb 1500/ /világoskék sapkára gondoltam, Arany emblémával, alatta fekete vagy fehér " www.lacettiklub.hu"-s felirattal/ Tessék nyilatkozni Cartársak! üdv Klubsapka, klubpóló már bennem is felvetődött. Szerintem megérne ennyit, ha szép munka lenne. (Legalábbis értelmesebbnek tartom erre ezt az összeget, mint arra a ...hát hogy is mondjam...gyenge minőségű 1:43 kisautóra.) Szerintem (ha van olyan színű sapka) chevroletkék szép arany emblémával lenne jó. Mivel a kék alap elég nehezen feliratozható, szerintem a felirat is lehetne arany, ill. az emblémával egyforma (esetleg sárga). Jó lenne egy mintát látni és egy betűtípust megszavazni, mert a snassz alapformátumú betűk nem biztos, hogy emelnék a színvonalát a sapinak. Esetleg a matricás betűk? Ha már kézzel hímezik, akkor az sem lenne bonyolult. Még valami: mehetne ez is a Klubreklám rovatba. Szal egy sapi rendel ha minta jó lesz. A betűket Én is úgy gondoltam, hogy a matricáról használnánk fel a betűtipust. Viszek mintát, kicsinyítse le. No de hova rakassam? Mert az embléma /Chevy/ megy középre. A felirat akkor alá? Simléder nem lenne rossz, nemtom hogy oda tud-e hímezni!? No ezeket kellene a mintadarab elött pontosítani... Ladlac! Ezt az ízlésedre bíznám! Ahol jól néz ki!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2008. április 11. - 09:26:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2008. április 11. - 12:53:09 » |
|
Ja, és jó csajoknak vizespolót! Például Peti szőkéje gondolom jó reklám lehetne ilyen vizes Lacettiklubos polóban!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2008. április 11. - 13:38:16 » |
|
Nem kötekedek csak érdeklődnék, hogy 250Ft-ért milyen sapkát adnak? Egyébként benne vagyok, ha másra nem is, de dísznek jó lesz. Lehetne ilyen sapkánk is. http://1bm.hu/1bm/shop.php?op=list&gr=all&kat=070517100430070517100521
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 11. - 14:42:02 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2008. április 11. - 16:29:32 » |
|
Valami nagyker, gondolom hozzák kinából. Gondolom nem egy világszinvonal, bár láttam fehérben, nem volt rosszabb egy sima reklám sapkánál, amikkel eddig találkoztam. A régi cégemnél vettek 3 db-ot valami 186 Ft+ áfa-s áron. Ebben fut Schirilla Gyuri Rómába. Majd látjátok rajta, Desense&Go feliratú. De ha tud valai jó sapkát olcsón, hát legyen. Klubnapon kötelező viselet, egyébként meg úgyis csak dísz lesz. Vagy egy-két taxiban, 7-esen, mentőautóban feltűnik majd??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 11. - 16:31:45 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2008. április 11. - 18:24:38 » |
|
Valami nagyker, gondolom hozzák kinából. Gondolom nem egy világszinvonal, bár láttam fehérben, nem volt rosszabb egy sima reklám sapkánál, amikkel eddig találkoztam. A régi cégemnél vettek 3 db-ot valami 186 Ft+ áfa-s áron. Ebben fut Schirilla Gyuri Rómába. Majd látjátok rajta, Desense&Go feliratú. De ha tud valai jó sapkát olcsón, hát legyen. Klubnapon kötelező viselet, egyébként meg úgyis csak dísz lesz. Vagy egy-két taxiban, 7-esen, mentőautóban feltűnik majd?? Én hordanám is. Persze talikon pláne! Minőségről meg annyit, hogy szinte minden kínában készül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. április 11. - 18:36:06 » |
|
Milyen vizespólós lányok? Hol? Mikor? :-) Ha géppel hímeznék 5000 ft a minta. De mennyi lenne darabonként? Mellik éri meg jobban? Mert pl. ha már megcsinálják a mintát a sapekra, az használható lehetne a polóra, pulcsira is, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. április 11. - 18:46:44 » |
|
Sapi ötletnek: http://sapka.lap.hu/Színekben lehetne valami hasonló:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 11. - 18:48:47 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. április 11. - 18:53:56 » |
|
Vagy ilyen....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. április 11. - 19:28:05 » |
|
Vagy ilyen.... Ez a nyerő nálam! Csak nehogy ezért törjék fel a kocsinkat!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. április 11. - 21:17:22 » |
|
Esetleg ilyen? Persze a színeknek nem kell ilyenek lennie.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. április 11. - 21:48:24 » |
|
Esetleg ilyen? Persze a színeknek nem kell ilyenek lennie. Ha a kék olyan kék lenne, mint az általam feltett sapi2, akkor már mehet is! Nekem tetszik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. április 12. - 09:02:41 » |
|
Utólagos engedelmetekkel kitettem egy kis logót az oldalamra. Remélem nem ártok vele Így néz ki:
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. április 12. - 15:01:33 » |
|
Esetleg ilyen? Persze a színeknek nem kell ilyenek lennie. Nekem ebben a színben nagyon tetszik, ügyes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. április 12. - 15:03:25 » |
|
Valami nagyker, gondolom hozzák kinából. Gondolom nem egy világszinvonal, bár láttam fehérben, nem volt rosszabb egy sima reklám sapkánál, amikkel eddig találkoztam. A régi cégemnél vettek 3 db-ot valami 186 Ft+ áfa-s áron. Ebben fut Schirilla Gyuri Rómába. Majd látjátok rajta, Desense&Go feliratú. De ha tud valai jó sapkát olcsón, hát legyen. Klubnapon kötelező viselet, egyébként meg úgyis csak dísz lesz. Vagy egy-két taxiban, 7-esen, mentőautóban feltűnik majd?? Állat jól néznék ki öltönyben és reklám sapiban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|