diablo77
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2011. Március 11. - 17:34:37 » |
|
Ha valaki T-Mobilos és viszonylag olcsó de használható Androidos telefont keres, ajánlom a ZTE Blade nevezetűt. Sokmindent lehet olvasni róla a neten, de így pár nap után is csak jó a tapasztalat vele. Nem elhanyagolható, hogy beépített GPS van benne és fut rajta mindenki kedvenc navija.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2011. Március 11. - 19:43:26 » |
|
Ha valaki T-Mobilos és viszonylag olcsó de használható Androidos telefont keres, ajánlom a ZTE Blade nevezetűt. Sokmindent lehet olvasni róla a neten, de így pár nap után is csak jó a tapasztalat vele. Nem elhanyagolható, hogy beépített GPS van benne és fut rajta mindenki kedvenc navija. És how much?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2011. Március 11. - 20:10:25 » |
|
Ha valaki T-Mobilos és viszonylag olcsó de használható Androidos telefont keres, ajánlom a ZTE Blade nevezetűt. Sokmindent lehet olvasni róla a neten, de így pár nap után is csak jó a tapasztalat vele. Nem elhanyagolható, hogy beépített GPS van benne és fut rajta mindenki kedvenc navija. És how much? 2 év hűséggel 21900.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2011. Március 11. - 21:01:57 » |
|
Eladó egy Magneo i430 gps navi legfrissebb Igo8 progival,térképekkel+2gb memkari legujabb Igo primo 1.2 progival,térképpel.A készülék 1 éves gyári fóliás,doboz töltő,cd. Ár:15EFt - radar és sebességmérő kamerák jelzése illetve 3D domborzat és 3D épületek Paraméterek: - Processzor frekvencia: 500 MHz - Operációs rendszer: Microsoft Windows CE.Net 6.0 Core - Kijelző típusa: színes - Kijelző mérete: 4,3" (11 cm) - Kijelző felbontása: 480 x 272 pixel - Beépített memória: 2 GB ROM / 64 MB RAM - Memória bővítés: microSD - Csatlakozás: Mini USB - Audio: beépített hangszóró, fülhallgató csatlakozó - GPS vevő: SiRF Atlas IV - Tápellátás: Li-Ion akkumulátor, 950 mAh - Tartozékok: USB kábel, autós tartó, autós töltő, kezelési útmutató - Szélesség (mm): 121 - Magasság (mm): 78 - Mélység (mm): 11,9 - Súly (g): 163
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 11. - 21:11:11 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2011. Március 12. - 15:50:40 » |
|
Eladó egy Magneo i430 gps navi legfrissebb Igo8 progival,térképekkel+2gb memkari legujabb Igo primo 1.2 progival,térképpel.A készülék 1 éves gyári fóliás,doboz töltő,cd. Ár:15EFt - radar és sebességmérő kamerák jelzése illetve 3D domborzat és 3D épületek Paraméterek: - Processzor frekvencia: 500 MHz - Operációs rendszer: Microsoft Windows CE.Net 6.0 Core - Kijelző típusa: színes - Kijelző mérete: 4,3" (11 cm) - Kijelző felbontása: 480 x 272 pixel - Beépített memória: 2 GB ROM / 64 MB RAM - Memória bővítés: microSD - Csatlakozás: Mini USB - Audio: beépített hangszóró, fülhallgató csatlakozó - GPS vevő: SiRF Atlas IV - Tápellátás: Li-Ion akkumulátor, 950 mAh - Tartozékok: USB kábel, autós tartó, autós töltő, kezelési útmutató - Szélesség (mm): 121 - Magasság (mm): 78 - Mélység (mm): 11,9 - Súly (g): 163 ELKELT!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2011. Március 23. - 21:55:44 » |
|
Van egy mio 168 rs pda-m, kiesett belöle a töltő csatlakozó, ért valaki hozzá, hogy vissza forassza nekem, nagyon hálás lennék érte.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2011. Március 31. - 22:14:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2011. Augusztus 04. - 23:09:53 » |
|
Valakinek van telefontartó a kocsiban? Hova van felszerelve és milyen rögzítéssel? Én ma tákoltam egyet a műszerfalra, de még élesben nem teszteltem. Én a vészvillogó fölé, a két légbefúvó közé tettem. Ha beválik, küldök róla képeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2011. Augusztus 09. - 20:11:23 » |
|
Valakinek van telefontartó a kocsiban? Hova van felszerelve és milyen rögzítéssel? Én ma tákoltam egyet a műszerfalra, de még élesben nem teszteltem. Én a vészvillogó fölé, a két légbefúvó közé tettem. Ha beválik, küldök róla képeket.
Nekem ilyen van rácsavarozva a rádió oldalára: http://www.autoriasztok.hu/kihangositok/tartovas.htmBeszerelve nincs még képem, de ha érdekel, készítek párat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2011. Augusztus 09. - 21:03:41 » |
|
Nekem ilyen van rácsavarozva a rádió oldalára: http://www.autoriasztok.hu/kihangositok/tartovas.htmBeszerelve nincs még képem, de ha érdekel, készítek párat. Hát igen, egy ilyen az igazi megoldás. Én viszont megint csak tákoltam, de legalább oda került, ahova akartam - Hilti szalaggal . Csinálok képeket nemsokára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2011. Augusztus 22. - 23:17:44 » |
|
Nekem ilyen van rácsavarozva a rádió oldalára: http://www.autoriasztok.hu/kihangositok/tartovas.htmBeszerelve nincs még képem, de ha érdekel, készítek párat. Hát igen, egy ilyen az igazi megoldás. Én viszont megint csak tákoltam, de legalább oda került, ahova akartam - Hilti szalaggal . Csinálok képeket nemsokára. Így sikerült:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2011. Augusztus 22. - 23:18:48 » |
|
Nekem ilyen van rácsavarozva a rádió oldalára: http://www.autoriasztok.hu/kihangositok/tartovas.htmBeszerelve nincs még képem, de ha érdekel, készítek párat. Hát igen, egy ilyen az igazi megoldás. Én viszont megint csak tákoltam, de legalább oda került, ahova akartam - Hilti szalaggal . Csinálok képeket nemsokára. Így sikerült:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kontam
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2011. Szeptember 20. - 18:13:13 » |
|
Sziasztok,
Csatoltam egy képet. Ez mi lehet benne? Én a üvegtörés vagy légnyomásváltozás érzékelésére szolgáló szerkezetnek gondolom. De nincs elvileg benne riasztó. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #238 Dátum: 2011. Szeptember 21. - 21:21:26 » |
|
Sziasztok,
Csatoltam egy képet. Ez mi lehet benne? Én a üvegtörés vagy légnyomásváltozás érzékelésére szolgáló szerkezetnek gondolom. De nincs elvileg benne riasztó. :S
Szerintem beépített kihangosító mikrofonja. Kb. 95%
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dixiland
Friss hús
Nem elérhető