Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 06:37:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21   Le

Szerző Téma: Telefon, GPS, riasztó  (Megtekintve 118095 alkalommal)
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #195 Dátum: 2011. Január 19. - 19:52:11 »

Na, megint megszívatott az ájgónyóc. Nem ismeri semmilyen módban a legrövidebb utat Vörösvár- Nagytétény viszonylatban. Hihetetlen. 
Ezt most nem értem, nem tudja hol van Nagytétény? Leszámoltattam, és gyors-rövid-gazdaságos üzemmódban is 36km a távolság.
De, csak nem tudja, merre van a legrövidebb, vagy a leggyorsabb út. Vinne be Pestre, Budakeszi- Budaörs- Budafok helyett.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #196 Dátum: 2011. Január 19. - 20:23:09 »

Na, megint megszívatott az ájgónyóc. Nem ismeri semmilyen módban a legrövidebb utat Vörösvár- Nagytétény viszonylatban. Hihetetlen. 
Ezt most nem értem, nem tudja hol van Nagytétény? Leszámoltattam, és gyors-rövid-gazdaságos üzemmódban is 36km a távolság.
De, csak nem tudja, merre van a legrövidebb, vagy a leggyorsabb út. Vinne be Pestre, Budakeszi- Budaörs- Budafok helyett.
Most direkt visszatettem két régebbi térképet is (augusztus, május), és mindkettővel ugyanúgy számol, bevisz Pestre.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #197 Dátum: 2011. Január 19. - 20:32:15 »

Most direkt visszatettem két régebbi térképet is (augusztus, május), és mindkettővel ugyanúgy számol, bevisz Pestre.
Speciel Budaörs fele 31 km. Ez netes tervezővel.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #198 Dátum: 2011. Január 19. - 21:30:23 »

Speciel Budaörs fele 31 km. Ez netes tervezővel.
Ez igaz, mármint, hogy rövidebb, de ha megnézed az útvonaltervet, egyszerűbb a Pesten keresztül menetel. A Lurdyhoz pl. Esztergomból a körutakon vinne, mert hosszban rövidebb, én mégis a budai rakparton szoktam menni. A Lurdytól visszafelé viszont meg sem fordul a navi "fejében", hogy a körutakon hozzon vissza, egyből a rakpartot ajánlja He Az új Primoban már elvileg van olyan funkció, ami figyelembe veszi a napszakot és a dugókat, de sajnos csak Navteq térképpel használható, amit Magyarországon való navigálásra senki sem ajánl, túlságosan részletes és sok földút normál útként van rajta. Talán idén már a TopMap térképet is megspékelik ilyen információkkal is.
Naplózva
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #199 Dátum: 2011. Február 01. - 09:36:43 »

A MIO C720-nak mennyi az ára újonnan?
Ha már nem gyártják, akkor melyik áll hozzá legközelebb térkép kompatibilitás és tudás szempontjából?
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 01. - 09:41:39 írta Komis » Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #200 Dátum: 2011. Február 01. - 15:01:49 »

Ha már nem gyártják, akkor melyik áll hozzá legközelebb térkép kompatibilitás és tudás szempontjából?
Van valami különös oka anak, hogy Mio-t szeretnél? Mert inkább ajánlanám a Wayteq x850-et, ami olcsóbb és jobb is. A kolléganőmnek egyébként C720 készüléke van, épp a minap került rá a régi gyári 2006-os én megyek helyett a 8-as verzió.
Egyébként van utódja, de azok már alapból nem az "én megyek" programot használják.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #201 Dátum: 2011. Február 01. - 15:15:02 »

Van valami különös oka anak, hogy Mio-t szeretnél? Mert inkább ajánlanám a Wayteq x850-et, ami olcsóbb és jobb is. A kolléganőmnek egyébként C720 készüléke van, épp a minap került rá a régi gyári 2006-os én megyek helyett a 8-as verzió.
Egyébként van utódja, de azok már alapból nem az "én megyek" programot használják.
A Wayteq nekünk is nagyon bevált. Ráadásul Diablo nagyon ért hozzá minden szempontból. Én is ajánlom ezt.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #202 Dátum: 2011. Február 02. - 09:28:45 »

Céges beszerzés lesz, ha lesz. Egy mio C720 már van és a frissités egyszerűbb lenne. Gondolom...
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
bkornel
Friss hús
*

« Hozzászólás #203 Dátum: 2011. Február 08. - 19:36:06 »

Sziasztok!

Bocsánat ha olyat kérdezek ami már volt, de sajnos idő hiányában nem tudom végigolvasni a fórumot.
Telefontartót szeretnék betenni az autómba és arra gondoltam, hogy a rádió alatt lévő dobozra szegecselem fel
a telefontartó lemezt. A kérdésem az, hogy a rádió alatt lévő dobozt hogy kell kiszedni, ill. a szegecs fejétől vissza tudom-e rakni a helyére.
Köszi a segítséget.
Naplózva

PRND42
Krisz
Ezredes

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #204 Dátum: 2011. Február 08. - 20:00:14 »

Sziasztok!

Bocsánat ha olyat kérdezek ami már volt, de sajnos idő hiányában nem tudom végigolvasni a fórumot.
Telefontartót szeretnék betenni az autómba és arra gondoltam, hogy a rádió alatt lévő dobozra szegecselem fel
a telefontartó lemezt. A kérdésem az, hogy a rádió alatt lévő dobozt hogy kell kiszedni, ill. a szegecs fejétől vissza tudom-e rakni a helyére.
Köszi a segítséget.
Vissza tudod rakni a szegecs fejétől.A doboz kiszedéséhez a középkonzolt ki kell pattintani a helyéről alulról kezdve.Lehetőleg valami erősebb műanyag lappal pattintsd ki.6db patent fogja. http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=108 egy kis képi segitség
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 08. - 20:04:06 írta Krisz » Naplózva

06 70/22 11 222
Shark
Teljes tag

« Hozzászólás #205 Dátum: 2011. Február 08. - 22:38:48 »

Én ezt a kis készüléket ajánlanám mindenkinek (legalábbis azoknak, akik iPhone-al rendelkeznek):

http://www.oxygenaudio.com/o-series/363-o-car.html

A videót nagyon érdemes megnézni!

Nálam ma lett beszerelve a lacettibe. Elsőre elégedett vagyok, bár kellett kicsit fabrikálni. Azaz készíteni egy tartó konzolt, hogy az autó kompatibilis legyen a szabvány autórádiós méretekhez... De megérte.
A készülék így igo navigáció, kihangosító, telefon, zenelejátszó központ és rádió/video is egyben. Elégedett vagyok.
Magyarországon 1 hete kapható. (Egy hónapja mutatkozott be a CES-en.) A honlapon kint van a hivatalos forgalmazó kontaktja.
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #206 Dátum: 2011. Február 09. - 18:59:47 »

Én ezt a kis készüléket ajánlanám mindenkinek (legalábbis azoknak, akik iPhone-al rendelkeznek):

http://www.oxygenaudio.com/o-series/363-o-car.html

A videót nagyon érdemes megnézni!

Nálam ma lett beszerelve a lacettibe. Elsőre elégedett vagyok, bár kellett kicsit fabrikálni. Azaz készíteni egy tartó konzolt, hogy az autó kompatibilis legyen a szabvány autórádiós méretekhez... De megérte.
A készülék így igo navigáció, kihangosító, telefon, zenelejátszó központ és rádió/video is egyben. Elégedett vagyok.
Magyarországon 1 hete kapható. (Egy hónapja mutatkozott be a CES-en.) A honlapon kint van a hivatalos forgalmazó kontaktja.
Nem rossz. Kacsint (Mondjuk én nem vagyok "szifon" párti, de tény hogy ötletes a dolog, gondolom igazából más okostelefonnal is megvalósítható lenne Kacsint )
Naplózva
baroti
Vén róka

Lacetti HB 1.8 16V CDX Platinum / GPL

« Hozzászólás #207 Dátum: 2011. Február 17. - 13:55:21 »

A hozzáértők véleményére lennék kiváncsi két készülékkel kapcsolatban http://www.oktal.ro/navigatie%20gps/wayteq-x950%20hd%204gb-o40971.html?utm_source=news_17-02-2011&utm_medium=email&utm_campaign=wayteq-x950%20hd%204gb-o40971
http://www.oktal.ro/navigatie%20gps/wayteq-x950bt%20hd%204gb-o44910.html?utm_source=news_17-02-2011&utm_medium=email&utm_campaign=wayteq-x950bt%20hd%204gb-o44910
Ugyanis én még nem nagyon rendelkezek tapasztalattal e téren.
Ja és az árak Ft-ban az elsőnek 25344.60 HuFt mig a masodik 28520.61 HuFt Áfásan
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 17. - 14:00:06 írta baroti » Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #208 Dátum: 2011. Február 17. - 15:44:51 »

A hozzáértők véleményére lennék kiváncsi két készülékkel kapcsolatban http://www.oktal.ro/navigatie%20gps/wayteq-x950%20hd%204gb-o40971.html?utm_source=news_17-02-2011&utm_medium=email&utm_campaign=wayteq-x950%20hd%204gb-o40971
http://www.oktal.ro/navigatie%20gps/wayteq-x950bt%20hd%204gb-o44910.html?utm_source=news_17-02-2011&utm_medium=email&utm_campaign=wayteq-x950bt%20hd%204gb-o44910
Ja és az árak Ft-ban az elsőnek 25344.60 HuFt mig a masodik 28520.61 HuFt Áfásan
Nekem is Wayteq van, igaz csak 720-as, de nagyon jó. Diablo az igazi szakértője a témának, és a gyártmánynak. Ár/ érték: nagyon jó!
A Bt pedig bluetooth-t jelent, azért drágább. Nekem is Bt-s, mert Csaba vette, és neki ilyen a telefonja. Keresd Diablot!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #209 Dátum: 2011. Február 17. - 20:19:47 »

Nekem is Wayteq van, igaz csak 720-as, de nagyon jó. Diablo az igazi szakértője a témának, és a gyártmánynak. Ár/ érték: nagyon jó!
A Bt pedig bluetooth-t jelent, azért drágább. Nekem is Bt-s, mert Csaba vette, és neki ilyen a telefonja. Keresd Diablot!
Neked 820 van Kacsint És egyébként tényleg jók, panasz még nem volt rájuk, persze azért lehetnek gyári hibás darabok, de én még (szerencsére) nem találkoztam olyannal.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21   Fel

Ugrás: