Krisz
|
|
« Hozzászólás #180 Dátum: 2010. November 23. - 16:10:57 » |
|
Van új én megyek Magyarország térkép. Oh!!! érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2010. November 23. - 18:26:24 » |
|
Van új én megyek Magyarország térkép. Oh!!! érdekelne. Lehet engem is érdekel. Mikor készült és ki csinálta? Nekem ez van Hungary_TM_2010.07_100812
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 23. - 18:28:07 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2010. November 23. - 18:39:39 » |
|
Van új én megyek Magyarország térkép. Oh!!! érdekelne. Lehet engem is érdekel. Mikor készült és ki csinálta? Nekem ez van Hungary_TM_2010.07_100812Ezt honnan szerkáztad Jani? Mert ez szerintem ugyanaz mint ami Hungary.fbl ként került hozzám csak átirtam mielőtt elterjedtt a fáljmegosztón.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2010. November 23. - 20:04:17 » |
|
Van új én megyek Magyarország térkép. Oh!!! érdekelne. Lehet engem is érdekel. Mikor készült és ki csinálta? Nekem ez van Hungary_TM_2010.07_100812Ezt honnan szerkáztad Jani? Mert ez szerintem ugyanaz mint ami Hungary.fbl ként került hozzám csak átirtam mielőtt elterjedtt a fáljmegosztón. TopMap 2010.11.18 a többit PÜ-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #185 Dátum: 2010. December 08. - 21:27:49 » |
|
Most vettem kézbe egy új x850-es Wayteq készüléket (pontosabban kettőt ) Kívülről semmi változás a 820-hoz képest, de a menüje és a tudása elég sokat fejlődött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2011. Január 17. - 20:10:38 » |
|
Megkaptam az énmegyeknyóc legfrissebb magyar térképét. Sajnos a megengedett sebességben nagyon sok tévedés van.
Az új program meg nem veszi ki az útdíjas , vagy fizető utakat tervezésnél, hiába van kikapcsolva.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2011. Január 17. - 21:37:07 » |
|
Megkaptam az énmegyeknyóc legfrissebb magyar térképét. Sajnos a megengedett sebességben nagyon sok tévedés van.
Az új program meg nem veszi ki az útdíjas , vagy fizető utakat tervezésnél, hiába van kikapcsolva.
Szerintem a beállításokban van valami gubanc, nekem nincs gond a fizetős utak kikapcsolásával. A megengedett sebességben meg mindig voltak tévedések, főképp Magyarországon, mert sokszor változtatják. De ha gondolod visszateszem a régi térképet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #188 Dátum: 2011. Január 17. - 21:53:35 » |
|
Szerintem a beállításokban van valami gubanc, nekem nincs gond a fizetős utak kikapcsolásával. A megengedett sebességben meg mindig voltak tévedések, főképp Magyarországon, mert sokszor változtatják. De ha gondolod visszateszem a régi térképet. Megnéztem, fizetős utak kikapcsolva, mégis beleveszi ott, ahol elkerülhetné. Van Vörösváron 40- es korlátos utca, évek óta. a régi térkép jól tudta. Amúgy meg nem a GPS- ben lévő korlát szerint, hanem tábla szerint vezetek. Viszont rájöttem, nem mondja be a kamerát, ha a közeledés opció nincs bekapcsolva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Január 17. - 22:07:54 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2011. Január 18. - 14:04:11 » |
|
Szerintem a beállításokban van valami gubanc, nekem nincs gond a fizetős utak kikapcsolásával. A megengedett sebességben meg mindig voltak tévedések, főképp Magyarországon, mert sokszor változtatják. De ha gondolod visszateszem a régi térképet. Megnéztem, fizetős utak kikapcsolva, mégis beleveszi ott, ahol elkerülhetné. Van Vörösváron 40- es korlátos utca, évek óta. a régi térkép jól tudta. Amúgy meg nem a GPS- ben lévő korlát szerint, hanem tábla szerint vezetek. Viszont rájöttem, nem mondja be a kamerát, ha a közeledés opció nincs bekapcsolva. Meddig vagy itthon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2011. Január 18. - 20:46:02 » |
|
Szerintem a beállításokban van valami gubanc, nekem nincs gond a fizetős utak kikapcsolásával. A megengedett sebességben meg mindig voltak tévedések, főképp Magyarországon, mert sokszor változtatják. De ha gondolod visszateszem a régi térképet. Megnéztem, fizetős utak kikapcsolva, mégis beleveszi ott, ahol elkerülhetné. Van Vörösváron 40- es korlátos utca, évek óta. a régi térkép jól tudta. Amúgy meg nem a GPS- ben lévő korlát szerint, hanem tábla szerint vezetek. Viszont rájöttem, nem mondja be a kamerát, ha a közeledés opció nincs bekapcsolva. Meddig vagy itthon? Miért? Nem nyílvános infó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2011. Január 18. - 20:48:30 » |
|
Szerintem a beállításokban van valami gubanc, nekem nincs gond a fizetős utak kikapcsolásával. A megengedett sebességben meg mindig voltak tévedések, főképp Magyarországon, mert sokszor változtatják. De ha gondolod visszateszem a régi térképet. Megnéztem, fizetős utak kikapcsolva, mégis beleveszi ott, ahol elkerülhetné. Van Vörösváron 40- es korlátos utca, évek óta. a régi térkép jól tudta. Amúgy meg nem a GPS- ben lévő korlát szerint, hanem tábla szerint vezetek. Viszont rájöttem, nem mondja be a kamerát, ha a közeledés opció nincs bekapcsolva. Meddig vagy itthon? Miért? Nem nyílvános infó. Tudom Csak mert mint írtam vissza tudom rakni a régi térképet, ha szeretnéd, meg a tervezési problémát is megnézném, mert ilyet még nem láttam. A többit pü-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2011. Január 18. - 21:47:17 » |
|
Szerintem a beállításokban van valami gubanc, nekem nincs gond a fizetős utak kikapcsolásával. A megengedett sebességben meg mindig voltak tévedések, főképp Magyarországon, mert sokszor változtatják. De ha gondolod visszateszem a régi térképet. Megnéztem, fizetős utak kikapcsolva, mégis beleveszi ott, ahol elkerülhetné. Van Vörösváron 40- es korlátos utca, évek óta. a régi térkép jól tudta. Amúgy meg nem a GPS- ben lévő korlát szerint, hanem tábla szerint vezetek. Viszont rájöttem, nem mondja be a kamerát, ha a közeledés opció nincs bekapcsolva. Meddig vagy itthon? Miért? Nem nyílvános infó. Tudom Csak mert mint írtam vissza tudom rakni a régi térképet, ha szeretnéd, meg a tervezési problémát is megnézném, mert ilyet még nem láttam. A többit pü-ben. Ja, nem fontos, maradjon az új térkép. a tervezést meg megoldottam egy köztes ponttal. És rájöttem, mi a baj, olyan útra akar rávinni, mi bár számozott, de borzalmas az állapota. Erről nem tud az énmegyek, de a ViaMichlein igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2011. Január 19. - 19:16:32 » |
|
Na, megint megszívatott az ájgónyóc. Nem ismeri semmilyen módban a legrövidebb utat Vörösvár- Nagytétény viszonylatban. Hihetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2011. Január 19. - 19:37:16 » |
|
Na, megint megszívatott az ájgónyóc. Nem ismeri semmilyen módban a legrövidebb utat Vörösvár- Nagytétény viszonylatban. Hihetetlen. Ezt most nem értem, nem tudja hol van Nagytétény? Leszámoltattam, és gyors-rövid-gazdaságos üzemmódban is 36km a távolság.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Január 19. - 19:39:11 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|