Kihangosítónál a vezetékek színkódjai stimmeltek?
Sikerült beszerelni, hogy ne zörögjön? A színek passzoltak! Viszont egy kis módosítás történt:nem a kesztyűtartó lámpájáról vettem állandó 12V-ot, hisz ott csak akkor van, ha a kapcsolón keresztüljut!
A szivargyújtóhoz viszont már problémásabb volt hozzáférni, mivel a középkonzolt nem bányásztam ki.
Amúgy a kihangosító tuti kis szerkezet, ajánlom mindenkinek!
A szerelés közben készült képeken még a kezdeti fázisok láthatóak, amatőr módon összetekert kábelekkel. Később már megcsúsztam időben, így nemkészültek képek, pedig a kormány alatti rengetegben lehetett volna mit fotózni!
Mivel nem szeretek vezetéket vágni, hátha később, vagy másik autóban szükség lesz rá, így inkább meghagyom összetekerve, elfér az! A piros az áram szál, azzal csapoltam meg a kesztyűtartó kapcsolót. A sárga lenne a némító, abból azért van sok, mert nem kötöttem be. Kék ment a szivargyújtóhoz, mint vezérelt (gyújtás) 12V, fekete egy csavarral a lemezhez földnek, a többi fekete kábel meg (kijelzőhöz, vezérlőhöz, hangszóróhoz, stb) szépen kötegben amerre kellett kötőszállal elegánsan rögzítve a gyári kötegekhez. Kínosan ügyeltem arra, hogy a gyári sárgákhoz ne nyúljak, mert nem szerettem volna megnézni milyen, ha kinyílik a lufi!