Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2008. április 01. - 19:16:25 » |
|
Rá lehet tenni a PNA-ra is bármelyik progit. Csak körül kell nézni a neten a megoldásért.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2008. április 01. - 19:19:59 » |
|
nekem a Garmin-on I-Go volt. Az nagyon bevállt. Sajna autós szett nélkül nem ér semmit. A gond, hogy amerikai modell és itthon a Worldgate-ban kerekedő szemmel néztek rá, rám meg sandán, amikor újat akartam venni. körösztanyám meg karácsony elött nem nagyon jön haza a nagy víz tulsó partjáról.
Típusát nem tudod véletlenűl? Nem nüvi volt? Azokon van I-Go alapú navigáció, és azt a speedshopban kapni
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2008. április 01. - 19:21:14 » |
|
Rá lehet tenni a PNA-ra is bármelyik progit. Csak körül kell nézni a neten a megoldásért. Igen, viszont PDA-ra egyszerűbb. Viszont testvérem PNA-jára nem sikerült új térképet telepíteni, még netes módszerekkel sem. Ha jól emlékszem TIBO "márkájú".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2008. április 01. - 19:23:34 » |
|
Rá lehet tenni a PNA-ra is bármelyik progit. Csak körül kell nézni a neten a megoldásért. Igen, viszont PDA-ra egyszerűbb. Viszont testvérem PNA-jára nem sikerült új térképet telepíteni, még netes módszerekkel sem. Ha jól emlékszem TIBO "márkájú". Arra is van okosság!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2008. április 01. - 19:27:33 » |
|
Rá lehet tenni a PNA-ra is bármelyik progit. Csak körül kell nézni a neten a megoldásért. Igen, viszont PDA-ra egyszerűbb. Viszont testvérem PNA-jára nem sikerült új térképet telepíteni, még netes módszerekkel sem. Ha jól emlékszem TIBO "márkájú". Arra is van okosság!! Kiváncsian várom, mivel a barátja kamionos és a hivatalos legális I-GO progiból kimaradt Csehország térképe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2008. április 01. - 19:31:59 » |
|
Rá lehet tenni a PNA-ra is bármelyik progit. Csak körül kell nézni a neten a megoldásért. Igen, viszont PDA-ra egyszerűbb. Viszont testvérem PNA-jára nem sikerült új térképet telepíteni, még netes módszerekkel sem. Ha jól emlékszem TIBO "márkájú". Arra is van okosság!! Kiváncsian várom, mivel a barátja kamionos és a hivatalos legális I-GO progiból kimaradt Csehország térképe. Privi!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 01. - 19:41:56 írta bzsazsa »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2008. április 01. - 19:39:33 » |
|
nekem a Garmin-on I-Go volt. Az nagyon bevállt. Sajna autós szett nélkül nem ér semmit. A gond, hogy amerikai modell és itthon a Worldgate-ban kerekedő szemmel néztek rá, rám meg sandán, amikor újat akartam venni. körösztanyám meg karácsony elött nem nagyon jön haza a nagy víz tulsó partjáról.
Típusát nem tudod véletlenűl? Nem nüvi volt? Azokon van I-Go alapú navigáció, és azt a speedshopban kapni Majd megnzem. A problem az, hogy kb. 2 éve nvettem amiban. És nem jó hozzá a csatlakozó. Ugyanígy jártam a Motorola telefonommal, onnan kellett hozatnom töltőt. Mondjuk eléggé old timer, amúgy is cserélném újra, mert ez nem beszél és nincs MP3 funkciója sem és lassú. A térképet még 2006-ban rakták rá, azóta sem frissült, netről valamiért nem ment, 15000-t meg nem szántam rá. A szlovák és cseh eléggé gagyi, a magyar meg használhatatla. Horvát, szlován, jugó, román nincs is. egyedül a tartója király, mert azt fel lehet akasztani a tükör alá, így nincs nyom a szélvédőmn!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2008. április 01. - 19:50:39 » |
|
Típusát nem tudod véletlenűl? Nem nüvi volt? Azokon van I-Go alapú navigáció, és azt a speedshopban kapni Majd megnzem. A problem az, hogy kb. 2 éve nvettem amiban. És nem jó hozzá a csatlakozó. Ugyanígy jártam a Motorola telefonommal, onnan kellett hozatnom töltőt. Mondjuk eléggé old timer, amúgy is cserélném újra, mert ez nem beszél és nincs MP3 funkciója sem és lassú. A térképet még 2006-ban rakták rá, azóta sem frissült, netről valamiért nem ment, 15000-t meg nem szántam rá. A szlovák és cseh eléggé gagyi, a magyar meg használhatatla. Horvát, szlován, jugó, román nincs is. egyedül a tartója király, mert azt fel lehet akasztani a tükör alá, így nincs nyom a szélvédőmn! Esetleg nézzél körül a Mio, vagy az Asus háza táján. Vannak jópofa cuccaik. És érdemesebb a full európásat választani...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2008. április 01. - 20:09:38 » |
|
Rá lehet tenni a PNA-ra is bármelyik progit. Csak körül kell nézni a neten a megoldásért. Igen, viszont PDA-ra egyszerűbb. Viszont testvérem PNA-jára nem sikerült új térképet telepíteni, még netes módszerekkel sem. Ha jól emlékszem TIBO "márkájú". Arra is van okosság!! Kiváncsian várom, mivel a barátja kamionos és a hivatalos legális I-GO progiból kimaradt Csehország térképe. Privi!! Várom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
novum
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2008. április 03. - 18:58:19 » |
|
Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.3EE-ről mi a véleményetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2008. április 03. - 20:25:55 » |
|
Holnap érkezik a Nokia kihangosító. Lehet 7végén be is rakom, bár még anyuci nem tud róla. Nem örülne neki, ha megtudná, hogy megint az autóra költöttem egy rakás pénzt! Na majd előbb nézek neki valamit, utána árulom csak el, hogy mit vettem!...amolyan taktikusan!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2008. április 03. - 20:35:24 » |
|
Holnap érkezik a Nokia kihangosító. Lehet 7végén be is rakom, bár még anyuci nem tud róla. Nem örülne neki, ha megtudná, hogy megint az autóra költöttem egy rakás pénzt! Na majd előbb nézek neki valamit, utána árulom csak el, hogy mit vettem!...amolyan taktikusan! Szóval otthon nem vagy cápa csak halacska.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2008. április 03. - 20:36:13 » |
|
Holnap érkezik a Nokia kihangosító. Lehet 7végén be is rakom, bár még anyuci nem tud róla. Nem örülne neki, ha megtudná, hogy megint az autóra költöttem egy rakás pénzt! Na majd előbb nézek neki valamit, utána árulom csak el, hogy mit vettem!...amolyan taktikusan! Vigyázz, nehogy beleolvasson a fórumba, mert nagyot buksz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2008. április 03. - 20:41:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2008. április 03. - 20:42:36 » |
|
Holnap érkezik a Nokia kihangosító. Lehet 7végén be is rakom, bár még anyuci nem tud róla. Nem örülne neki, ha megtudná, hogy megint az autóra költöttem egy rakás pénzt! Na majd előbb nézek neki valamit, utána árulom csak el, hogy mit vettem!...amolyan taktikusan! Vigyázz, nehogy beleolvasson a fórumba, mert nagyot buksz Szerencsére nem szokta olvasni, szerinte autóbolond vagyok...hmmm....biztos téved!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|