mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2008. Március 16. - 16:20:30 » |
|
Hoppácska ez a reszelgetés elkerülte a figyelmemet.Szóval találkoznunk kellene szerinted?Részemről ok.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2008. Március 16. - 16:23:37 » |
|
Hoppácska ez a reszelgetés elkerülte a figyelmemet.Szóval találkoznunk kellene szerinted?Részemről ok.
Talizni elég a csere idejére, de ha gondolod megmutatom mit hogyan kell csinálni. Vagy ha akarod meg is csinálom kb 15 perc alatt. De ahhoz elöre ki kell kábelezni a kapcsoló pontjait.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2008. Március 26. - 22:33:57 » |
|
Néztem egy ketyerét. http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2&catalog_id=169&prod_id=97631Olyanokat írnak róla, hogy az autó hangszóróit használja, meg automata rádiónémítás. Szerintetek a sima egy lemezes Blau -ami az elitben is van- befogadja ezt? Tudnának együtt működni? Valami olyan bluetooth-os cucc kellene, ami nem akksis, nem kell töltögetni, mint a fülest. Benne van az autóban, annak a ménküjét használja. Ha beülök és nem veszem ki az övtáskából a telefonomat, akkor hívás esetén -mindig autóban keresnek, pedig relatív keveset megyek- lássam, hogy ki hív, tudjak vele beszélni, de én is tudjak hívni, a kijelzőn tudjak a nevekből keresni. Amúgy ez a parrot nem rossz márka. Ismeri ezt konkrétan valaki?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2008. Március 26. - 22:45:10 » |
|
Néztem egy ketyerét. http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2&catalog_id=169&prod_id=97631Olyanokat írnak róla, hogy az autó hangszóróit használja, meg automata rádiónémítás. Szerintetek a sima egy lemezes Blau -ami az elitben is van- befogadja ezt? Tudnának együtt működni? Valami olyan bluetooth-os cucc kellene, ami nem akksis, nem kell töltögetni, mint a fülest. Benne van az autóban, annak a ménküjét használja. Ha beülök és nem veszem ki az övtáskából a telefonomat, akkor hívás esetén -mindig autóban keresnek, pedig relatív keveset megyek- lássam, hogy ki hív, tudjak vele beszélni, de én is tudjak hívni, a kijelzőn tudjak a nevekből keresni. Amúgy ez a parrot nem rossz márka. Ismeri ezt konkrétan valaki? Egy ügyfelem vett a Pannonnál egy ilyet, csak CK3200-ast. Mondták, hogy nagyon 1xű feltelepíteni. Neki nem ment, ismerősének sem, aztán 2 napig én szenvedtem vele, majd a Pannonosok, majd ismét én. Hiába volt kapcsolat, hibás volt a szoftver, amit adtak hozzá, meg ami a neten volt, az sem működött 100%-osan. Ettől még ez lehet jó, csak nekem rosszak róla az emlékeim
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2008. Március 26. - 23:01:47 » |
|
Néztem egy ketyerét. http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2&catalog_id=169&prod_id=97631Olyanokat írnak róla, hogy az autó hangszóróit használja, meg automata rádiónémítás. Szerintetek a sima egy lemezes Blau -ami az elitben is van- befogadja ezt? Tudnának együtt működni? Valami olyan bluetooth-os cucc kellene, ami nem akksis, nem kell töltögetni, mint a fülest. Benne van az autóban, annak a ménküjét használja. Ha beülök és nem veszem ki az övtáskából a telefonomat, akkor hívás esetén -mindig autóban keresnek, pedig relatív keveset megyek- lássam, hogy ki hív, tudjak vele beszélni, de én is tudjak hívni, a kijelzőn tudjak a nevekből keresni. Amúgy ez a parrot nem rossz márka. Ismeri ezt konkrétan valaki? Egy ügyfelem vett a Pannonnál egy ilyet, csak CK3200-ast. Mondták, hogy nagyon 1xű feltelepíteni. Neki nem ment, ismerősének sem, aztán 2 napig én szenvedtem vele, majd a Pannonosok, majd ismét én. Hiába volt kapcsolat, hibás volt a szoftver, amit adtak hozzá, meg ami a neten volt, az sem működött 100%-osan. Ettől még ez lehet jó, csak nekem rosszak róla az emlékeim Elgondolkodtató. Mi lett vele? Végül sikerült? Amúgy a lacsi rádiójához lehetne csatlakoztatni?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2008. Március 26. - 23:09:54 » |
|
Néztem egy ketyerét. http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2&catalog_id=169&prod_id=97631Olyanokat írnak róla, hogy az autó hangszóróit használja, meg automata rádiónémítás. Szerintetek a sima egy lemezes Blau -ami az elitben is van- befogadja ezt? Tudnának együtt működni? Valami olyan bluetooth-os cucc kellene, ami nem akksis, nem kell töltögetni, mint a fülest. Benne van az autóban, annak a ménküjét használja. Ha beülök és nem veszem ki az övtáskából a telefonomat, akkor hívás esetén -mindig autóban keresnek, pedig relatív keveset megyek- lássam, hogy ki hív, tudjak vele beszélni, de én is tudjak hívni, a kijelzőn tudjak a nevekből keresni. Amúgy ez a parrot nem rossz márka. Ismeri ezt konkrétan valaki? Egy ügyfelem vett a Pannonnál egy ilyet, csak CK3200-ast. Mondták, hogy nagyon 1xű feltelepíteni. Neki nem ment, ismerősének sem, aztán 2 napig én szenvedtem vele, majd a Pannonosok, majd ismét én. Hiába volt kapcsolat, hibás volt a szoftver, amit adtak hozzá, meg ami a neten volt, az sem működött 100%-osan. Ettől még ez lehet jó, csak nekem rosszak róla az emlékeim Elgondolkodtató. Mi lett vele? Végül sikerült? Amúgy a lacsi rádiójához lehetne csatlakoztatni? Nem tudom, azóta nem láttam az ürgét. A beszerelést a Pannonosok csinálták asszem. A telepítéshez meg kellett egy noti. De mondom, az CK3200 volt, és kicsit bonyolultabb, mint ez. http://www.parrot.com/uk/products/hands-freecarkits/3200ls-colorValszeg lehet csatlakoztatni. A gyártó lapján van bekötési rajz: http://www.parrot.com/documents/en/support/schemasdinstallation/pdf/wiring_chevrolet_1.pdf
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. Március 26. - 23:22:45 » |
|
Néztem egy ketyerét. http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2&catalog_id=169&prod_id=97631Olyanokat írnak róla, hogy az autó hangszóróit használja, meg automata rádiónémítás. Szerintetek a sima egy lemezes Blau -ami az elitben is van- befogadja ezt? Tudnának együtt működni? Valami olyan bluetooth-os cucc kellene, ami nem akksis, nem kell töltögetni, mint a fülest. Benne van az autóban, annak a ménküjét használja. Ha beülök és nem veszem ki az övtáskából a telefonomat, akkor hívás esetén -mindig autóban keresnek, pedig relatív keveset megyek- lássam, hogy ki hív, tudjak vele beszélni, de én is tudjak hívni, a kijelzőn tudjak a nevekből keresni. Amúgy ez a parrot nem rossz márka. Ismeri ezt konkrétan valaki? Egy ügyfelem vett a Pannonnál egy ilyet, csak CK3200-ast. Mondták, hogy nagyon 1xű feltelepíteni. Neki nem ment, ismerősének sem, aztán 2 napig én szenvedtem vele, majd a Pannonosok, majd ismét én. Hiába volt kapcsolat, hibás volt a szoftver, amit adtak hozzá, meg ami a neten volt, az sem működött 100%-osan. Ettől még ez lehet jó, csak nekem rosszak róla az emlékeim Elgondolkodtató. Mi lett vele? Végül sikerült? Amúgy a lacsi rádiójához lehetne csatlakoztatni? Nem tudom, azóta nem láttam az ürgét. A beszerelést a Pannonosok csinálták asszem. A telepítéshez meg kellett egy noti. De mondom, az CK3200 volt, és kicsit bonyolultabb, mint ez. http://www.parrot.com/uk/products/hands-freecarkits/3200ls-colorValszeg lehet csatlakoztatni. A gyártó lapján van bekötési rajz: http://www.parrot.com/documents/en/support/schemasdinstallation/pdf/wiring_chevrolet_1.pdfKöszönöm szépen! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. Március 27. - 12:32:29 » |
|
Valaki erről véleményt? Pont jó lenne nekem, mert nem kellene a gyári rádiót megbolygatni, van hangszórója. Minden tápról megy, nem kell töltögetni a kütyüket, a kezelő bárhova elhelyezhető! http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2&prod_id=97629&catalog_id=169Ahogy nézem nem is lenen bonyolult a beszerelése, Ladlac bizti meg tudná oldani ha szépen megkérném!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. Március 27. - 20:43:10 » |
|
Valaki erről véleményt? Pont jó lenne nekem, mert nem kellene a gyári rádiót megbolygatni, van hangszórója. Minden tápról megy, nem kell töltögetni a kütyüket, a kezelő bárhova elhelyezhető! http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2&prod_id=97629&catalog_id=169Ahogy nézem nem is lenen bonyolult a beszerelése, Ladlac bizti meg tudná oldani ha szépen megkérném! Beszerelés persze nem gond, csak a rádió némítás problémás csak. Legalább is még nem ismerem a bekötését /némítás vezeték/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. Március 29. - 20:19:44 » |
|
Köszönöm Ladlac az infót itt és a másik topicban is. Amúgy megnézted a kihangosítót? Szerinted milyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. Március 29. - 20:22:18 » |
|
Köszönöm Ladlac az infót itt és a másik topicban is. Amúgy megnézted a kihangosítót? Szerinted milyen?
Szerintem hibátlan. Hasonlóba gondolkotam Én is, de maradtam végül a Bluetooth headset-nél. Belevághatsz nyugodtan, nem fogsz csalódni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. Március 29. - 20:25:52 » |
|
Szerintem hibátlan. Hasonlóba gondolkotam Én is, de maradtam végül a Bluetooth headset-nél. Belevághatsz nyugodtan, nem fogsz csalódni. Már csak egy gond van. Ma válaszoltak a levelemre, neten találtam jó áron. Viszont onnan nem postázzák, csak személyesen lehet megvenni. Nyíregyháza. Nem jár valaki Nyíregyházán mostanában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. Március 29. - 20:31:39 » |
|
Szerintem hibátlan. Hasonlóba gondolkotam Én is, de maradtam végül a Bluetooth headset-nél. Belevághatsz nyugodtan, nem fogsz csalódni. Már csak egy gond van. Ma válaszoltak a levelemre, neten találtam jó áron. Viszont onnan nem postázzák, csak személyesen lehet megvenni. Nyíregyháza. Nem jár valaki Nyíregyházán mostanában? Csak ott lehet kapni? Pesten mondjuk egy Nokia mintaboltban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető