cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Dátum: 2008. Január 28. - 12:18:07 » |
|
Kérdésem lenne! Van valakinek tapasztalata telefontartó rögzítéssel kapcsolatban? Nézegettem a telefontartókat, de azoknak a felfogatólapján a négy sarkon egy-egy csavarhelynek való lyuk van. Nem szívesen fúrnám ki a műszerfalat sehol!  Ötlet? Telefontartók típusaival kapcsolatban is várnék véleményeket, ajánlatokat. Érdemes nokia tartót venni, vagy milyen utángyártott jó minőség? Egy Nokia 6300-ast kéne rögzíteni, ne kallódjon a rakodórekeszkben ha vezetek! Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #1 Dátum: 2008. Január 28. - 12:44:04 » |
|
Inkább vegyél hozzá egy Bluetooth fülest. Zsebben marad a telefon (nincs szem előtt, nem tudod az autóban felejteni), és még a rendőr sem büntet meg, amikor használod.
Már persze, ha a gép tudja a Bluetooth-t!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2 Dátum: 2008. Január 28. - 13:11:05 » |
|
Inkább vegyél hozzá egy Bluetooth fülest. Zsebben marad a telefon (nincs szem előtt, nem tudod az autóban felejteni), és még a rendőr sem büntet meg, amikor használod.
Tudja, már fogadtam úgy adatot vele. Köszi az ötletet, ez praktikus lenne más területen is, mert néha meló közben van úgy, hogy koszos az ember keze. Nem szívesen venném akkor a kezembe a telefont! Ha jól tudom, akkor ez a Bluetooth-os füles automatán fogad hívást ugye? Na ennek utánanézek, még egyszer köszi! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 28. - 13:13:45 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #3 Dátum: 2008. Január 28. - 15:17:36 » |
|
Kérdésem lenne! Van valakinek tapasztalata telefontartó rögzítéssel kapcsolatban? Nézegettem a telefontartókat, de azoknak a felfogatólapján a négy sarkon egy-egy csavarhelynek való lyuk van. Nem szívesen fúrnám ki a műszerfalat sehol!  Ötlet? Telefontartók típusaival kapcsolatban is várnék véleményeket, ajánlatokat. Érdemes nokia tartót venni, vagy milyen utángyártott jó minőség? Egy Nokia 6300-ast kéne rögzíteni, ne kallódjon a rakodórekeszkben ha vezetek! Előre is köszi! Hi. Én az alsó tárolórekesz oldalára rögzitettem fel, igazából fúrni sem kellett, betekertem a csavart. Ha leszedem egyszer, akkor sem szembetűnő a nyoma. Viszont a kar végén, magát a tartót, olyanra cserélem, amilyen a telefonom. Most 6680-asom van és úgy van beállítva, hogy esetleges videóhívás esetén is lát a kamerája. A tartó szárán a külső antenna is el van vezetve, igy jobb a vétel. Hallani meg Bluetooth-os fülhallgatóval telefonálok. És egy webcím a kutakodáshoz!  : http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.php?termek=&kategoria=204o5&mitkeres=&kosarba=&sort=&orient=&kovetkezo=0&elotag=Tart%25F3kar&holkeres=&kedv_t=&kedv_f=&ujtermek=&ujdonsag=&listar=&list_ar=&k21603=1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 28. - 15:49:35 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #4 Dátum: 2008. Január 28. - 18:27:59 » |
|
Most láttam 1 Lidl-ös akciós úságban bluetooth kihangositót autóba ami a szivargyújtóról működik 8E.Ft-ért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #5 Dátum: 2008. Január 28. - 18:32:41 » |
|
Köszönöm a javaslatokat, ezt át kell gondolnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #6 Dátum: 2008. Január 29. - 12:22:14 » |
|
Tudja, már fogadtam úgy adatot vele. Köszi az ötletet, ez praktikus lenne más területen is, mert néha meló közben van úgy, hogy koszos az ember keze. Nem szívesen venném akkor a kezembe a telefont! Ha jól tudom, akkor ez a Bluetooth-os füles automatán fogad hívást ugye? Na ennek utánanézek, még egyszer köszi!  Az automata hívásfogadást a telefon menüjében lehet beállítani (ha lehet). A fülesen is van egy gomb, amivel fogadhatsz hívást. A szivargyújtós megoldást nem ajánlom - autóhoz vagy vele kötve. Pedig milyen jó, amikor vásárlás közben mindkét kezem szabad, és mégis mondja az asszony a fülembe a kívánságlistát  . BT fülest már 5-8 e. Ft-ért lehet kapni (pl. Logitech, nekem ilyen van). 3-4 nap készenlétet+telefonálást bír ki. ~ annyit, amennyit a telefon egy töltéssel. Ez nyilván személyenként változó, csak hogy legyen némi fogódzó a témában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #7 Dátum: 2008. Március 14. - 08:01:20 » |
|
Az az igazság, hogy kevés bizodalmam van benne, de egy kísérletet megér.Amiket én annak idején vettem az 1400 Ft. volt darabja.Kb 1 ezresért kettő anyagilag jobb ajánlat.Aztán majd meglátjuk.
Pláne 420 Ft-ért 2 db...  Hoppácska, egy kicsit félreolvastam.Azt hittem darabja annyi.Na így még jobb is.Ha beválik veszek többet is. Ma elmegyek a motortér kapcsolódért, ha gondolod. Át is alakítsam, vagy azt majd Te? Ha gondolod, holnap hazafelé a kirándulásról át is veheted ha Pestre érsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #8 Dátum: 2008. Március 14. - 16:21:06 » |
|
Az az igazság, hogy kevés bizodalmam van benne, de egy kísérletet megér.Amiket én annak idején vettem az 1400 Ft. volt darabja.Kb 1 ezresért kettő anyagilag jobb ajánlat.Aztán majd meglátjuk.
Pláne 420 Ft-ért 2 db...  Hoppácska, egy kicsit félreolvastam.Azt hittem darabja annyi.Na így még jobb is.Ha beválik veszek többet is. Ma elmegyek a motortér kapcsolódért, ha gondolod. Át is alakítsam, vagy azt majd Te? Ha gondolod, holnap hazafelé a kirándulásról át is veheted ha Pestre érsz. Kapcsoló behúzva... Üdv 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #9 Dátum: 2008. Március 14. - 17:14:55 » |
|
Pláne 420 Ft-ért 2 db...  Hoppácska, egy kicsit félreolvastam.Azt hittem darabja annyi.Na így még jobb is.Ha beválik veszek többet is. Ma elmegyek a motortér kapcsolódért, ha gondolod. Át is alakítsam, vagy azt majd Te? Ha gondolod, holnap hazafelé a kirándulásról át is veheted ha Pestre érsz. Kapcsoló behúzva... Üdv  Esetleg riasztó bekötés valaki???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #10 Dátum: 2008. Március 14. - 19:57:02 » |
|
Pláne 420 Ft-ért 2 db...  Hoppácska, egy kicsit félreolvastam.Azt hittem darabja annyi.Na így még jobb is.Ha beválik veszek többet is. Ma elmegyek a motortér kapcsolódért, ha gondolod. Át is alakítsam, vagy azt majd Te? Ha gondolod, holnap hazafelé a kirándulásról át is veheted ha Pestre érsz. Kapcsoló behúzva... Üdv  Esetleg riasztó bekötés valaki??? Kisebb finomítások ok, de kompletten nem tudnád megfizetni.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #11 Dátum: 2008. Március 14. - 20:02:12 » |
|
Pláne 420 Ft-ért 2 db...  Hoppácska, egy kicsit félreolvastam.Azt hittem darabja annyi.Na így még jobb is.Ha beválik veszek többet is. Ma elmegyek a motortér kapcsolódért, ha gondolod. Át is alakítsam, vagy azt majd Te? Ha gondolod, holnap hazafelé a kirándulásról át is veheted ha Pestre érsz. Kapcsoló behúzva... Üdv  Esetleg riasztó bekötés valaki??? Kisebb finomítások ok, de kompletten nem tudnád megfizetni....  Na faca hol itt a támogatás 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #12 Dátum: 2008. Március 14. - 20:12:40 » |
|
Pláne 420 Ft-ért 2 db...  Hoppácska, egy kicsit félreolvastam.Azt hittem darabja annyi.Na így még jobb is.Ha beválik veszek többet is. Ma elmegyek a motortér kapcsolódért, ha gondolod. Át is alakítsam, vagy azt majd Te? Ha gondolod, holnap hazafelé a kirándulásról át is veheted ha Pestre érsz. Kapcsoló behúzva... Üdv  Esetleg riasztó bekötés valaki??? Kisebb finomítások ok, de kompletten nem tudnád megfizetni....  Na faca hol itt a támogatás  Támogatás az megvan. Csak egy kicsit-nagyon utána kellene nézni a bekötéseknek. Nem kicsi meló szépen betenni, hanyagul meg minek? Még magamnak sem Én szereltem be a Lacsiba. Profira bíztam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #13 Dátum: 2008. Március 15. - 20:20:58 » |
|
Pláne 420 Ft-ért 2 db...  Hoppácska, egy kicsit félreolvastam.Azt hittem darabja annyi.Na így még jobb is.Ha beválik veszek többet is. Ma elmegyek a motortér kapcsolódért, ha gondolod. Át is alakítsam, vagy azt majd Te? Ha gondolod, holnap hazafelé a kirándulásról át is veheted ha Pestre érsz. Merthogy holnap lesz a kirándulás?Melyik? Semelyik. Benéztem a naptárat a szombatokat illetőleg.  Szóval, ha Pesten jársz, akkor minitali és megkapod a cuccot! Ha máskor nem, akkor jövő szombaton, ha mész a Mátrába. Kivezetékeljem? Köszi, de van benne már kapcsoló csak nagyon gagyi.Ahhoz már ott a vezeték.Csak be kell szerelni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #14 Dátum: 2008. Március 16. - 09:07:57 » |
|
Pláne 420 Ft-ért 2 db...  Hoppácska, egy kicsit félreolvastam.Azt hittem darabja annyi.Na így még jobb is.Ha beválik veszek többet is. Ma elmegyek a motortér kapcsolódért, ha gondolod. Át is alakítsam, vagy azt majd Te? Ha gondolod, holnap hazafelé a kirándulásról át is veheted ha Pestre érsz. Merthogy holnap lesz a kirándulás?Melyik? Semelyik. Benéztem a naptárat a szombatokat illetőleg.  Szóval, ha Pesten jársz, akkor minitali és megkapod a cuccot! Ha máskor nem, akkor jövő szombaton, ha mész a Mátrába. Kivezetékeljem? Köszi, de van benne már kapcsoló csak nagyon gagyi.Ahhoz már ott a vezeték.Csak be kell szerelni. Látom ezt így nem eszed... Tehát, eme kapcsolóhoz speciális csatlakozó dukál. Mivel ennek hiján vagyunk, ki kell kábelezni a csati érintkezőjéröl a delejt. A másik problema, hogy ez a kapcsoló nem a rögzítési pontról veszi le a negatívot, hanem van bemenete és kimenete is. Ehhez kell neki adni negatívot, másik pontra meg mehet a riasztó. Én a kapcsoló helyét is kioperáltam, mert igy csak mm-ereket kell reszelgetni a zárhídból. OK. Rendben, értettem... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|