Döme
|
|
« Hozzászólás #2190 Dátum: 2017. Augusztus 22. - 09:15:46 » |
|
Pesten vagy környeken jo autovillamossagi szerelöt tud valaki, aki ert a lacettikhez? MAsodik bajuszkapcsolo megy tönkre (olvad meg), nincs országuti , csak tompitott es kötlampa, illetve reflektor villogtatás. Cupika irta,h neki valami rele volt a hibas...pentekig meg kell csinálnom, mert megyek vissza dolgozni NEmetországba.
Köszi a segitseget: Csaba
Műszerfal mögötti csatlakozó volt már ellenőrizve, kiiktatva? Igen, kiiktatva korabban. Csak ismételni tudom magam a néhány hozzászólással ezelőtti idézettel: Rákos Mihály autóvillamossági szerelő 30 313 4372 XVII. kerület, Gőzös u. 30.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fwolfy
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2191 Dátum: 2017. Augusztus 22. - 11:36:51 » |
|
Pesten vagy környeken jo autovillamossagi szerelöt tud valaki, aki ert a lacettikhez? MAsodik bajuszkapcsolo megy tönkre (olvad meg), nincs országuti , csak tompitott es kötlampa, illetve reflektor villogtatás. Cupika irta,h neki valami rele volt a hibas...pentekig meg kell csinálnom, mert megyek vissza dolgozni NEmetországba.
Köszi a segitseget: Csaba
Műszerfal mögötti csatlakozó volt már ellenőrizve, kiiktatva? [/quo hete hivtam, Igen, kiiktatva korabban. Csak ismételni tudom magam a néhány hozzászólással ezelőtti idézettel: Rákos Mihály autóvillamossági szerelő 30 313 4372 XVII. kerület, Gőzös u. 30. 1-2 hete hivtam, de akkor ment mindenki szabira es nem tudtak bevallalni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #2192 Dátum: 2018. December 10. - 18:08:08 » |
|
Sziasztok. Most először kell féklámpa izzót cserélnem. A kérdésem hogy a lámpabúrát hogy kell kivenni? A csomagtérnél kivettem a két csavart de a búra csak mozog de elől nem enged. Ott is van csavar?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2193 Dátum: 2018. December 10. - 18:38:24 » |
|
Sziasztok. Most először kell féklámpa izzót cserélnem. A kérdésem hogy a lámpabúrát hogy kell kivenni? A csomagtérnél kivettem a két csavart de a búra csak mozog de elől nem enged. Ott is van csavar?
Nincs csavar, csak patent. Ha mozgatva húzod, lassan, de kijön. Esetleg rongyba csavart csavarhúzóval lehet segíteni...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #2194 Dátum: 2018. December 10. - 18:41:18 » |
|
Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cucogany
|
|
« Hozzászólás #2195 Dátum: 2020. Február 03. - 16:04:05 » |
|
Sziasztok!
Lehet, hogy a topikban volt már róla szó, de nem szeretném az összes hozzászólást átolvasni. Aki tudja, legyen szíves mondja meg, hogy a műszerfal világítás milyen égőkkel működik? Nem akarom kétszer szétszedni a műszerfalat, először, hogy megnézzem, milyen izzók valók oda, aztán másodszor azért, hogy kicseréljem. Nagyon leült ez a Fórum, ezért türelemmel várok a válaszra, melyet előre is köszönök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2196 Dátum: 2020. Február 05. - 17:53:47 » |
|
Sziasztok!
Lehet, hogy a topikban volt már róla szó, de nem szeretném az összes hozzászólást átolvasni. Aki tudja, legyen szíves mondja meg, hogy a műszerfal világítás milyen égőkkel működik? Nem akarom kétszer szétszedni a műszerfalat, először, hogy megnézzem, milyen izzók valók oda, aztán másodszor azért, hogy kicseréljem. Nagyon leült ez a Fórum, ezért türelemmel várok a válaszra, melyet előre is köszönök.
Szia! Segítenék, de sajna ezt én sem tudom, viszont szerintem kérdezd meg a daewoo fórumon, az jobban pörög: https://forum.chevyklub.hu/index.php
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cucogany
|
|
« Hozzászólás #2197 Dátum: 2020. Február 05. - 19:45:22 » |
|
Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
friss
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2198 Dátum: 2023. Február 20. - 16:22:21 » |
|
Sziasztok! Lehet, hogy furcsát kérdezek, de tudjátok-e, hogy hol található a Chevrolet Lacetti Sedan-on a tompított fényszóró visszajelző lámpa (jelzés)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2199 Dátum: 2023. Február 21. - 16:06:53 » |
|
Sziasztok! Lehet, hogy furcsát kérdezek, de tudjátok-e, hogy hol található a Chevrolet Lacetti Sedan-on a tompított fényszóró visszajelző lámpa (jelzés)?
Nincs a tompítottnak külön jelzése.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
friss
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2200 Dátum: 2023. Február 27. - 16:24:48 » |
|
Köszi. Azért furcsa, hogy nincs jelzése, hiszen nappal zavaró lehet pl. lakott területen kívül. Ha nem is tökéletes, én azt fedeztem fel, hogy a vészjelző világítását veszem jelzésnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2201 Dátum: 2023. Február 27. - 17:24:45 » |
|
Köszi. Azért furcsa, hogy nincs jelzése, hiszen nappal zavaró lehet pl. lakott területen kívül. Ha nem is tökéletes, én azt fedeztem fel, hogy a vészjelző világítását veszem jelzésnek.
miért kellene???a műszerfalnak van világítása a kapcsoló állásán is látszik....
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
friss
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2202 Dátum: 2023. December 16. - 12:46:49 » |
|
Üdvözletem! Egy érdekes (és bosszantó) felfedezéssel szembesültem a minap, amikor a köd beálltával kerestem a kocsimon a ködfényszóró kapcsolót. A kocsi típusa: Chevrolet Lacetti Sedan 1.4 16 V Star, négyajtós. A meglepetés az volt, hogy egyáltalán nincs ilyen kapcsoló, viszont van elől égő a két lámpában. A kézikönyv írja, hogy nem minden típusban van ilyen kapcsoló. Jó, de akkor minek vannak ehhez kapcsolódó égők. A hátsó ködlámpáknak van kapcsolója. Ki érti ezt? Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2203 Dátum: 2023. December 17. - 16:06:49 » |
|
Üdvözletem! Egy érdekes (és bosszantó) felfedezéssel szembesültem a minap, amikor a köd beálltával kerestem a kocsimon a ködfényszóró kapcsolót. A kocsi típusa: Chevrolet Lacetti Sedan 1.4 16 V Star, négyajtós. A meglepetés az volt, hogy egyáltalán nincs ilyen kapcsoló, viszont van elől égő a két lámpában. A kézikönyv írja, hogy nem minden típusban van ilyen kapcsoló. Jó, de akkor minek vannak ehhez kapcsolódó égők. A hátsó ködlámpáknak van kapcsolója. Ki érti ezt? Előre is köszönöm.
Üdv! Valami nem világos ködlámpa ügyben. Ha van a fényszórók alatt ködlámpa, akkor az kapcsolható is, csak nincs külön kapcsolója, az az index, világítás kapcsolón van egyben. A gombot kell forgatni, és lám, égni fog a ködlámpa. Ha volna kérdésed, ami nem világos, hívj fel, szívesen segítek. A hátsó zárófény ködlámpa meg jobb oldali karon kapcsolható, ami az ablaktörlők, mosók kapcsolója is. Nincs külön kapcsolójuk, csak ilyen multifunkciós mindkét bajusz kapcsoló. Hajrá! Tel: 06-20-5460200 LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|