cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #2175 Dátum: 2017. Június 19. - 21:04:53 » |
|
Műszerfalaf mögötti csatlakozó vagy a bajusz kapcsoló, elsőre.
Bajuszkapcsoloval tudok valamit csinálni itt?? Más rendellenesseg nem volt, csak a hatso világitás, ami elment, majd visszajött. A csati ki lett szedve regebben es direktbe össze lett követve. Van másik is vagy csak egy van ott? Hogy tudom megnezni a legkönnyebben? Sebike: mit tudok tenni ezzel itt? Hogy tudom javitani vagy ellenörizni a hibat? A vicc az volt, hogy kiszedtem a biztositekokat es tovább világitott a reflektor bekapcsolás, gyujtás nelkül... Köszi valószínű rossz a kontakt a lámpában és ez a túláram megölte a kapcsolót Szetszedtem a bajuszkapcsolot. A reflektor kapcsolo resze nem müködik. Lehet Sebike igazad van de a reflektor kapcsolo bajuszkapcs. nem pattan vissza reflektor modbol. Elsö lepeskent szerzek egy ilyet. Tudja valaki,h hogy mondjak nemetül? cikkszám alapján tudsz csak gyári van Ez az ?: 96 387 324 (509321-1000) HF google ezt adja a cikkszámra: https://mtysun.en.alibaba.com/product/60217290013-801021422/Daewoo_Lacetti_Turn_Signal_Switch_96_387_324_96_387_324_96387324_K_96_387_324.htmlA kapcsolóban lévő relé anno nekem is megégett, kapcsoló csere lett a vége, ami két múlva megint megégett, állandó refin maradt. Villamossági szaki végig ellenőrizte a csatlakozókat, volt amit javított, de a kormány oszlopba a bajuszkapcsoló mögé beépített két relét, azóta-ennek több éve- nincs gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
whiteg
|
|
« Hozzászólás #2176 Dátum: 2017. Június 21. - 22:23:41 » |
|
Írtátok hogy a HB esetében típus hiba a műszerfal mögötti csatlakozó tönkremenetele. Mit lehet tenni, ha éjszakai útazás közben jön elő ez a hiba?
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti 1.6 HB 2006
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2177 Dátum: 2017. Június 22. - 06:31:04 » |
|
Írtátok hogy a HB esetében típus hiba a műszerfal mögötti csatlakozó tönkremenetele. Mit lehet tenni, ha éjszakai útazás közben jön elő ez a hiba?
Ha még nem volt javítva, akkor a tönkremenetel előtt meg kell csinálni, csináltatni. Elöbb-utóbb lesz vele valami, ne akkor kelljen szerelgetni. /szerintem/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #2178 Dátum: 2017. Június 23. - 10:42:59 » |
|
Semmit, max. imádkozni. Előre ki kell javítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #2179 Dátum: 2017. Június 23. - 18:25:19 » |
|
Aludni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fwolfy
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2180 Dátum: 2017. Június 26. - 21:22:54 » |
|
A szerelömtöl vettem egy bajuszkapcsolot. Kicsereltem es tökeletesen müködik. Szoval a bajuszkapcsolo romlott el. Köszönöm az ötleteket. Bajuszkapcsoloval tudok valamit csinálni itt?? Más rendellenesseg nem volt, csak a hatso világitás, ami elment, majd visszajött. A csati ki lett szedve regebben es direktbe össze lett követve. Van másik is vagy csak egy van ott? Hogy tudom megnezni a legkönnyebben? Sebike: mit tudok tenni ezzel itt? Hogy tudom javitani vagy ellenörizni a hibat? A vicc az volt, hogy kiszedtem a biztositekokat es tovább világitott a reflektor bekapcsolás, gyujtás nelkül... Köszi valószínű rossz a kontakt a lámpában és ez a túláram megölte a kapcsolót Szetszedtem a bajuszkapcsolot. A reflektor kapcsolo resze nem müködik. Lehet Sebike igazad van de a reflektor kapcsolo bajuszkapcs. nem pattan vissza reflektor modbol. Elsö lepeskent szerzek egy ilyet. Tudja valaki,h hogy mondjak nemetül? cikkszám alapján tudsz csak gyári van Ez az ?: 96 387 324 (509321-1000) HF google ezt adja a cikkszámra: https://mtysun.en.alibaba.com/product/60217290013-801021422/Daewoo_Lacetti_Turn_Signal_Switch_96_387_324_96_387_324_96387324_K_96_387_324.htmlA kapcsolóban lévő relé anno nekem is megégett, kapcsoló csere lett a vége, ami két múlva megint megégett, állandó refin maradt. Villamossági szaki végig ellenőrizte a csatlakozókat, volt amit javított, de a kormány oszlopba a bajuszkapcsoló mögé beépített két relét, azóta-ennek több éve- nincs gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jázmin
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2181 Dátum: 2017. Július 28. - 11:04:21 » |
|
Sziasztok! Tegnap vettük észre, hogy a féklámpáim nem világítanak. A biztosítékok rendben vannak. A féklámpa kapcsolót megmozgattuk a pedál alatt és így a kiegészítő lámpa életre kelt, de a másik kettő nem. Az izzókat és a csatikat is ellenőriztük, rendben vannak. Kimertük a vezetékeket és valahol félúton lehet a hiba. Volt valakinek már ilyen problémája? Nem szeretném ha egy villamossági szakember a fél autót szétbontaná a hibát keresgélve...a 2005 ös 5 ajtósok tudnak trükkös dolgokat művelni Illetve az is segítség lenne, ha ajánlanátok jó villamossági szerelőt a 14. kerület környékén, olyat aki ismeri ezt a típust.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2182 Dátum: 2017. Július 28. - 12:14:54 » |
|
Sziasztok! Tegnap vettük észre, hogy a féklámpáim nem világítanak. A biztosítékok rendben vannak. A féklámpa kapcsolót megmozgattuk a pedál alatt és így a kiegészítő lámpa életre kelt, de a másik kettő nem. Az izzókat és a csatikat is ellenőriztük, rendben vannak. Kimertük a vezetékeket és valahol félúton lehet a hiba. Volt valakinek már ilyen problémája? Nem szeretném ha egy villamossági szakember a fél autót szétbontaná a hibát keresgélve...a 2005 ös 5 ajtósok tudnak trükkös dolgokat művelni Illetve az is segítség lenne, ha ajánlanátok jó villamossági szerelőt a 14. kerület környékén, olyat aki ismeri ezt a típust. Szia! Egy jó autóvillamossági szerelőt tudok ajánlani a XVII. kerületben, tudom, nincs közel, de érdemes lehet beszélni vele... Rákos Mihály 30 313 4372 Gőzös u. 30.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jázmin
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2183 Dátum: 2017. Július 28. - 12:26:20 » |
|
Sziasztok! Tegnap vettük észre, hogy a féklámpáim nem világítanak. A biztosítékok rendben vannak. A féklámpa kapcsolót megmozgattuk a pedál alatt és így a kiegészítő lámpa életre kelt, de a másik kettő nem. Az izzókat és a csatikat is ellenőriztük, rendben vannak. Kimertük a vezetékeket és valahol félúton lehet a hiba. Volt valakinek már ilyen problémája? Nem szeretném ha egy villamossági szakember a fél autót szétbontaná a hibát keresgélve...a 2005 ös 5 ajtósok tudnak trükkös dolgokat művelni Illetve az is segítség lenne, ha ajánlanátok jó villamossági szerelőt a 14. kerület környékén, olyat aki ismeri ezt a típust. Szia! Egy jó autóvillamossági szerelőt tudok ajánlani a XVII. kerületben, tudom, nincs közel, de érdemes lehet beszélni vele... Rákos Mihály 30 313 4372 Gőzös u. 30. Szia! A 17. kerületben dolgozok, így ez nem probléma. Majd vészvillogóval megoldom az utat. Köszönöm szépen az ajánlást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2184 Dátum: 2017. Július 31. - 08:09:08 » |
|
Sziasztok! Tegnap vettük észre, hogy a féklámpáim nem világítanak. A biztosítékok rendben vannak. A féklámpa kapcsolót megmozgattuk a pedál alatt és így a kiegészítő lámpa életre kelt, de a másik kettő nem. Az izzókat és a csatikat is ellenőriztük, rendben vannak. Kimertük a vezetékeket és valahol félúton lehet a hiba. Volt valakinek már ilyen problémája? Nem szeretném ha egy villamossági szakember a fél autót szétbontaná a hibát keresgélve...a 2005 ös 5 ajtósok tudnak trükkös dolgokat művelni Illetve az is segítség lenne, ha ajánlanátok jó villamossági szerelőt a 14. kerület környékén, olyat aki ismeri ezt a típust. Szia! Egy jó autóvillamossági szerelőt tudok ajánlani a XVII. kerületben, tudom, nincs közel, de érdemes lehet beszélni vele... Rákos Mihály 30 313 4372 Gőzös u. 30. Szia! A 17. kerületben dolgozok, így ez nem probléma. Majd vészvillogóval megoldom az utat. Köszönöm szépen az ajánlást! Nincs mit... Majd számolj be az eredményről!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tabek
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2185 Dátum: 2017. Augusztus 18. - 10:18:01 » |
|
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Kiment a tompítottam megint. Kb 7 éve szétégett a műszeregység mögötti csatlakozó, az össze lett akkor forrasztva. Most is megnéztem, ott nincs baj. 1 hete cseréltem bontottra a bajuszkapcsolót, mert roszogott a korábbi refi adáskor, és egyszer csak nem tudtam lekapcsolni a refit. Most pl ráadni nem tudom a refit, mert beállt a kapcsoló, erőltetni nem akartam. Index meg fénykürt az van. Szerencsére ködlámpa is. Éjjel ért a katasztrófa az M7-esen. Biztit és izzókat néztem, jók. Érdekesség még, hogy a kapcsolóra kötött vezetékeknél egyről leégett a szigetelés is a stekker tövénél. Ötlet? Nekem a kormánykapcsoló mögé két relét bekötöttek, azóta (több mint 6 éve) nincs gond vele. Szia mi volt a gond ? Mert nekem is ez van,(az az nincs tompítottam) igaz nekem még nem volt gondom a csatlakozóval a műszeregység mögött(eddig, de lehet akkor most,azt még nem néztem) cseréltem bajuszkapcsolót de nem lett jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fwolfy
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2186 Dátum: 2017. Augusztus 21. - 10:15:12 » |
|
Kene egy villamossagi szerelo, aki tudna segiteni. Már a masidik bajuszkapcsolo olvadt ossze. Jelenleg helyzetjelzöm es ködlampam van csak es vasarnap mennem kell vissza dolgozni Nemetországba. Van valakinek ötlete? Elöre is köszi: Csaba Bajuszkapcsoloval tudok valamit csinálni itt?? Más rendellenesseg nem volt, csak a hatso világitás, ami elment, majd visszajött. A csati ki lett szedve regebben es direktbe össze lett követve. Van másik is vagy csak egy van ott? Hogy tudom megnezni a legkönnyebben? Sebike: mit tudok tenni ezzel itt? Hogy tudom javitani vagy ellenörizni a hibat? A vicc az volt, hogy kiszedtem a biztositekokat es tovább világitott a reflektor bekapcsolás, gyujtás nelkül... Köszi valószínű rossz a kontakt a lámpában és ez a túláram megölte a kapcsolót Szetszedtem a bajuszkapcsolot. A reflektor kapcsolo resze nem müködik. Lehet Sebike igazad van de a reflektor kapcsolo bajuszkapcs. nem pattan vissza reflektor modbol. Elsö lepeskent szerzek egy ilyet. Tudja valaki,h hogy mondjak nemetül? cikkszám alapján tudsz csak gyári van Ez az ?: 96 387 324 (509321-1000) HF google ezt adja a cikkszámra: https://mtysun.en.alibaba.com/product/60217290013-801021422/Daewoo_Lacetti_Turn_Signal_Switch_96_387_324_96_387_324_96387324_K_96_387_324.htmlA kapcsolóban lévő relé anno nekem is megégett, kapcsoló csere lett a vége, ami két múlva megint megégett, állandó refin maradt. Villamossági szaki végig ellenőrizte a csatlakozókat, volt amit javított, de a kormány oszlopba a bajuszkapcsoló mögé beépített két relét, azóta-ennek több éve- nincs gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fwolfy
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2187 Dátum: 2017. Augusztus 21. - 12:41:10 » |
|
Pesten vagy környeken jo autovillamossagi szerelöt tud valaki, aki ert a lacettikhez? MAsodik bajuszkapcsolo megy tönkre (olvad meg), nincs országuti , csak tompitott es kötlampa, illetve reflektor villogtatás. Cupika irta,h neki valami rele volt a hibas...pentekig meg kell csinálnom, mert megyek vissza dolgozni NEmetországba.
Köszi a segitseget: Csaba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2188 Dátum: 2017. Augusztus 21. - 20:36:48 » |
|
Pesten vagy környeken jo autovillamossagi szerelöt tud valaki, aki ert a lacettikhez? MAsodik bajuszkapcsolo megy tönkre (olvad meg), nincs országuti , csak tompitott es kötlampa, illetve reflektor villogtatás. Cupika irta,h neki valami rele volt a hibas...pentekig meg kell csinálnom, mert megyek vissza dolgozni NEmetországba.
Műszerfal mögötti csatlakozó volt már ellenőrizve, kiiktatva?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
fwolfy
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2189 Dátum: 2017. Augusztus 22. - 08:29:08 » |
|
Műszerfal mögötti csatlakozó volt már ellenőrizve, kiiktatva? Igen, kiiktatva korabban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|