kubu87
|
|
« Hozzászólás #2010 Dátum: 2015. Június 30. - 19:11:07 » |
|
Kicsit túl van biztosítva... Olyan mintha egy elcseszett hajlakkreklám reinkarnációja lenne. Tudjátok?! "London, eső, a hajam még mindig tart!" Itt meg a kocsi már régen le lesz amortizálva, de a lámpa még mindig tart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2011 Dátum: 2015. Június 30. - 20:40:36 » |
|
Van valami trükkje a hátsó fékizzó cseréjének? Próbáltam elforgatni a foglalatot (a jobboldali kettő féklámpaizzó közül az alsó kiégett), de lehet hogy gyenge voltam hozzá, mert meg se moccant.
Én levettem belülről a burkolatot és egy kicsi gumikalapáccsal segítettem
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2012 Dátum: 2015. Június 30. - 20:55:33 » |
|
Van valami trükkje a hátsó fékizzó cseréjének? Próbáltam elforgatni a foglalatot (a jobboldali kettő féklámpaizzó közül az alsó kiégett), de lehet hogy gyenge voltam hozzá, mert meg se moccant.
Én levettem belülről a burkolatot és egy kicsi gumikalapáccsal segítettem Nem a lámpa kivétele a gond, hanem a foglalaté.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2013 Dátum: 2015. Július 01. - 06:22:30 » |
|
Nem könnyű megmozdítani, de a spenót segít valóban Dorni + kalapács. Sebike! Lesz majd diablonak egy új háátsó lámpa.... Vazze, gyere át, kiszedem. Egyelőre úgy vagyok vele, hogy a 4-ből 3 világít, plusz a pótféklámpa, annyira nem izgat. De lehet, hogy átugrom, vagy akár te is jöhetsz, ha errefelé van dolgod, hétfőtől szabin leszek. Egyébként végülis 7 évig bírta, ami nem rossz, páromnak évente szoktam féklámpaizzót cserélni a Poloban. Mondjuk én keveset fékezek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2014 Dátum: 2015. Július 01. - 06:23:22 » |
|
Én levettem belülről a burkolatot és egy kicsi gumikalapáccsal segítettem Sedan esetében szerencsére nem kell kivenni a lámpát, de lehet egyszerűbb lenne hozzáférni úgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2015 Dátum: 2015. Július 01. - 15:36:33 » |
|
Én levettem belülről a burkolatot és egy kicsi gumikalapáccsal segítettem Sedan esetében szerencsére nem kell kivenni a lámpát, de lehet egyszerűbb lenne hozzáférni úgy. Ja, bocs... a felett elsiklottam, hogy nem HB
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2016 Dátum: 2015. Július 01. - 22:38:08 » |
|
Én levettem belülről a burkolatot és egy kicsi gumikalapáccsal segítettem Sedan esetében szerencsére nem kell kivenni a lámpát, de lehet egyszerűbb lenne hozzáférni úgy. Gyere át, kiszedjük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2017 Dátum: 2015. Július 02. - 06:30:00 » |
|
Én levettem belülről a burkolatot és egy kicsi gumikalapáccsal segítettem Sedan esetében szerencsére nem kell kivenni a lámpát, de lehet egyszerűbb lenne hozzáférni úgy. Gyere át, kiszedjük. Tegnap ismét próbáltuk kiszedni, illetve a tesitanárunk, de neki sem sikerült, pedig jó erőben van. Jövő héten kereslek majd, de nemcsak ezért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2018 Dátum: 2015. Július 10. - 15:48:28 » |
|
Nos beváltottam a "fenyegetést", és átugrottam Kapitányhoz. Neki sikerült "célszerszámmal" kivenni a foglalatot. Meglepetés ért, mert az izzó nem volt kiégve illetve kicsit elbizonytalanodtam. A sedan hátsó lámpája gyárilag 4 helyzetjelzőt tartalmaz ( ), és mind a négyben duplaszálas 21/5W-os izzó van, ám csak a felső kettő funkcionál valójában féklámpaként. Fel is hívtuk Tomit, aki meg is erősítette, hogy ez így jó, ám mind a négy foglalathoz megy a három vezeték és a kézikönyv szerint is a 4 ajtósban 4x21/5W-os izzó van helyzetjelző/féklámpaként. Aztán Kapitány megbontotta a szigetelőszalagot és kiderült, hogy az alsó foglalatokhoz menő egyik vezeték (piros) nincs bekötve gyárilag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2019 Dátum: 2015. Július 10. - 21:35:34 » |
|
Nos beváltottam a "fenyegetést", és átugrottam Kapitányhoz. Neki sikerült "célszerszámmal" kivenni a foglalatot. Meglepetés ért, mert az izzó nem volt kiégve illetve kicsit elbizonytalanodtam. A sedan hátsó lámpája gyárilag 4 helyzetjelzőt tartalmaz ( ), és mind a négyben duplaszálas 21/5W-os izzó van, ám csak a felső kettő funkcionál valójában féklámpaként. Fel is hívtuk Tomit, aki meg is erősítette, hogy ez így jó, ám mind a négy foglalathoz megy a három vezeték és a kézikönyv szerint is a 4 ajtósban 4x21/5W-os izzó van helyzetjelző/féklámpaként. Aztán Kapitány megbontotta a szigetelőszalagot és kiderült, hogy az alsó foglalatokhoz menő egyik vezeték (piros) nincs bekötve gyárilag. Pontosan. Pedig a lámpán lévő jelölések szerint 2x21/5W izzóra lett konstruálva. Mégis, az alsóhoz vezető szál szemmel láthatólag nem volt soha bekötve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2020 Dátum: 2015. Július 12. - 08:43:30 » |
|
Így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krupcheck
|
|
« Hozzászólás #2021 Dátum: 2015. Október 02. - 16:21:10 » |
|
uff!
A beltéri/csomagtéri világítás mivel van egy biztosítékon?
Ki akartam venni a csomagtéri foglalatot, ami egy elcseszett konstrukció. Kivételkor ahogy megdöntöttem, hozzáért a kasztnihoz, szikrázott egyet, majd abbahagyta a világítást. Érdekes, hogy ezen felül bezáráskor nem villant az index (kizáráskor igen), illetve a benti csomagtérnyitó nem működik, de a kulcsról a távirányító igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2022 Dátum: 2015. Október 02. - 18:40:04 » |
|
uff!
A beltéri/csomagtéri világítás mivel van egy biztosítékon?
Ki akartam venni a csomagtéri foglalatot, ami egy elcseszett konstrukció. Kivételkor ahogy megdöntöttem, hozzáért a kasztnihoz, szikrázott egyet, majd abbahagyta a világítást. Érdekes, hogy ezen felül bezáráskor nem villant az index (kizáráskor igen), illetve a benti csomagtérnyitó nem működik, de a kulcsról a távirányító igen.
nincs elcseszve csak nem figyelnek,hogy hogyan rakják rá a csatlakozót és mindig a rossz oldalra kerül a +,elő kell venni a próbalámpát és mérni....
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2024 Dátum: 2015. Október 03. - 18:31:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|