kubu87
|
|
« Hozzászólás #1965 Dátum: 2014. Február 25. - 21:02:11 » |
|
A kerdes az volt:szetszedheto-e?
Hüllő Kft., 1202 Budapest, Lázár u. 71. Ők - többek között - políroznak fényszórókat kívül-belül. Kérdezd meg őket, ha bizonytalan vagy ill. ha Budapesten vagy közelében laksz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1966 Dátum: 2014. Február 25. - 21:56:43 » |
|
Hüllő Kft., 1202 Budapest, Lázár u. 71. Ők - többek között - políroznak fényszórókat kívül-belül. Kérdezd meg őket, ha bizonytalan vagy ill. ha Budapesten vagy közelében laksz. Hát ő pár ezer kilométerrel odébb lakik Pestől.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1967 Dátum: 2014. Február 26. - 00:33:55 » |
|
Üdv, Tud ajánlani valaki olyan H4-es izzót, amivel esős időben, vizes aszfalton is jól lehet látni? Jelenlegi izzóimmal ilyen körülmények között sajnos szinte semmit sem látni.
Nekem +50% fényerejű van, de vizes uton ez sem ér sokat, ilyenkor ködlámpázok is inkább. Lehet egy lámpapolir is rá férne már, de mostanában nem voltam fényező komám felé, de ha megyek tuti polir lesz és remélem lőn világosság. Esőben sötétben és ha nincs nagy forgalom éjjel normál viszonyok között is én ködlámpázok......főleg mióta meggyűlt a bajom a vadakkal! ......más lapra tartozik, hogy itt még napsütésnél sem tilos a ködlámpa, majdhogynem ajánlott, mert úgy fogják fel, hogy minél több lámpa ég, annál jobban észrevehető egy jármű...egy ködlámpa úgysem fényszóróként vakítja a szembejövőt, ha rendesen be van állítva vagy eleve gyári, az a padkát világítja! Nehéz is megszokni, hogy odahaza ha éjjel használom villognak a szembejövők...nem mintha zavarná őket a 2*27 watt ami a padkát veri, hanem mert nevelnek!!! Mert ők okosak!!! Volt, aki már azért is villogott nappal, mert a led-es nappali fényemet ködlámpának nézte! :-)))))))))))))) Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa! :-))))))
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #1968 Dátum: 2014. Február 26. - 11:41:01 » |
|
Hüllő Kft., 1202 Budapest, Lázár u. 71. Ők - többek között - políroznak fényszórókat kívül-belül. Kérdezd meg őket, ha bizonytalan vagy ill. ha Budapesten vagy közelében laksz. Hát ő pár ezer kilométerrel odébb lakik Pestől. Akár lehet kamu is, hogy Oroszországban lakik. Nem kötelező valós adatot megadni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arpi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1969 Dátum: 2014. Február 26. - 11:47:05 » |
|
házilag nem ajánlott mert nem lesz vizzáró Koszonom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arpi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1970 Dátum: 2014. Február 26. - 11:54:09 » |
|
Hüllő Kft., 1202 Budapest, Lázár u. 71. Ők - többek között - políroznak fényszórókat kívül-belül. Kérdezd meg őket, ha bizonytalan vagy ill. ha Budapesten vagy közelében laksz. Hát ő pár ezer kilométerrel odébb lakik Pestől. Bizony nem kamu 2850 km-re budapesttol. Akár lehet kamu is, hogy Oroszországban lakik. Nem kötelező valós adatot megadni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #1972 Dátum: 2014. Március 26. - 18:50:35 » |
|
Az utastérben és a csomagtérben (sedan) hány mm hosszú a sofita izzó?
Közben megmértem mind kettőt 36mm...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Március 26. - 22:13:12 írta sx2004 »
|
Naplózva
|
|
|
|
szedreske
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1973 Dátum: 2014. április 08. - 22:23:56 » |
|
A gyárilag első ködlámpa nélküli lacettibe be lehet kötni a gyári ködlámpa szettet? Ki van épitve a kábel hozzá? Bajuszkapcsolót gondolom cserélni kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Montoya
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1974 Dátum: 2014. április 30. - 22:57:44 » |
|
Helosztok abban szeretnék segitséget kérni,hogy egypár visszajelzöm kiéget ha valaki azt feltenné gyujtáskor mik villanakfell megköszöném.Mert ilyeneket ködlámpa refi azt tudom holvan de aztis szeretném megnézni azok a köntrol lámpákis világitanak-e amik gyujtáskor kellenek. Köszönöm elöreis a segitséget az auto tipusa lachetti combi sb 1.6 2006-os széria.Remélem valaki tud segiteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1975 Dátum: 2014. Június 11. - 18:22:23 » |
|
4 év és 1 hónap után kiéget az egyik Osram Ultralife H7 izzó. Elég jól bírta. Most kipróbálom az ALLSEASON-t
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1976 Dátum: 2014. Június 11. - 20:22:16 » |
|
4 év és 1 hónap után kiéget az egyik Osram Ultralife H7 izzó. Elég jól bírta. Most kipróbálom az ALLSEASON-tLehet, hogy megbánod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1977 Dátum: 2014. Június 12. - 00:22:47 » |
|
Nincs kizárva. Amíg nem próbáltam, nem tudom milyen. Az is megtörténhet, hogy beválik.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1978 Dátum: 2014. Június 12. - 17:39:34 » |
|
Helosztok abban szeretnék segitséget kérni,hogy egypár visszajelzöm kiéget ha valaki azt feltenné gyujtáskor mik villanakfell megköszöném.Mert ilyeneket ködlámpa refi azt tudom holvan de aztis szeretném megnézni azok a köntrol lámpákis világitanak-e amik gyujtáskor kellenek. Köszönöm elöreis a segitséget az auto tipusa lachetti combi sb 1.6 2006-os széria.Remélem valaki tud segiteni.
Csak most olvastam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krupcheck
|
|
« Hozzászólás #1979 Dátum: 2014. Június 14. - 16:40:57 » |
|
Kipróbáltam a fogkefe-fogkrémes módszert. Direkt fogfehérítőset vettem igaz a legolcsóbbat, így persze semmi polírszemcse nincs benne... Hát, maradjunk annyiban, hogy +polírpaszta +excentercsiszoló +szivacskorong felállásban az eredmény nem tökéletes, de látványos. Már nem sárga a lámpa teteje. Btw., van valakinek infója arról, hogy miért csak a jobb (szemből bal) fényszórók sárgulnak a Daewoo-kon?? Egy barátomnak ugyanilyen korú ugyanilyenje van, szüleimnek régebben volt Lanos-sza, mindhárom autón csak az egyik sárgult. Törve/cserélve egyiken sem volt a másik lámpa. Asszem egy Tacuma volt még amin szintén megfigyeltem ezt, de annak nem ismerem az előéletét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Június 14. - 16:44:35 írta Krupcheck »
|
Naplózva
|
|
|
|
|