sapeszka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1935 Dátum: 2014. Január 01. - 17:00:17 » |
|
Ez nem az a csatlakozó.
Kettő volt beledugva a műszeregységbe. A másik linken ott van. Köszönöm NEM a műszeregységbe dugott csatlakozó ami meghibásodik hanem ahonnan kijönnek ezek a vezetékek a műszerfalban van 2 elosztó ott az egyik ég szét Köszönöm. Még jobban szét kell bontani? Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1936 Dátum: 2014. Január 01. - 19:19:11 » |
|
Ez nem az a csatlakozó.
Kettő volt beledugva a műszeregységbe. A másik linken ott van. Köszönöm NEM a műszeregységbe dugott csatlakozó ami meghibásodik hanem ahonnan kijönnek ezek a vezetékek a műszerfalban van 2 elosztó ott az egyik ég szét Köszönöm. Még jobban szét kell bontani? Köszönöm nemtudod jobban szétbontani onnan lehet hozzáférni!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sapeszka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1937 Dátum: 2014. Január 01. - 19:22:55 » |
|
Ez nem az a csatlakozó.
Kettő volt beledugva a műszeregységbe. A másik linken ott van. Köszönöm NEM a műszeregységbe dugott csatlakozó ami meghibásodik hanem ahonnan kijönnek ezek a vezetékek a műszerfalban van 2 elosztó ott az egyik ég szét Köszönöm. Még jobban szét kell bontani? Köszönöm nemtudod jobban szétbontani onnan lehet hozzáférni! Merre keressem? http://lacetti.sapeszka.fotoalbum.hu/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1938 Dátum: 2014. Január 01. - 19:48:38 » |
|
Ott bent ahonnan kijön a két kábelköteg. Egész bent van, bele van nyomva egy fekete hangszigetelő anyagba(gumiszerű). Ha benézel látnod kéne.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sapeszka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1939 Dátum: 2014. Január 01. - 19:50:57 » |
|
Ott bent ahonnan kijön a két kábelköteg. Egész bent van, bele van nyomva egy fekete hangszigetelő anyagba(gumiszerű). Ha benézel látnod kéne. Köszönöm. Hétvégén bontok és írok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
szaot
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star AC HB 2007
|
|
« Hozzászólás #1941 Dátum: 2014. Január 05. - 13:25:07 » |
|
Azért az elég durva, hogy emiatt a tervezési/kivitelezési hiba miatt nem indít visszahívást a gyár, mivel emiatt az autó akár ki is gyulladhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1942 Dátum: 2014. Január 05. - 13:56:16 » |
|
Azért az elég durva, hogy emiatt a tervezési/kivitelezési hiba miatt nem indít visszahívást a gyár, mivel emiatt az autó akár ki is gyulladhat.
komolyabb dolgok miatt nem indítanak és teljesen heterogén mikor milyen km nél van gond volt már 40.000 nél és 300.000km nél is gyári még...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sapeszka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1943 Dátum: 2014. Január 27. - 15:55:15 » |
|
Sziasztok! Vásároltam külső smd-s nappali fényt. Hová tudom legkönnyebben bekötni. Elég ha gyújtás ráadáskor működni kezd. Köszönöm segítségetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1944 Dátum: 2014. Január 27. - 16:00:11 » |
|
Sziasztok! Vásároltam külső smd-s nappali fényt. Hová tudom legkönnyebben bekötni. Elég ha gyújtás ráadáskor működni kezd. Köszönöm segítségetek.
ha normálisat vettél akkor csak + - és helyzetjelző kell,ha nem akkor gyújtás is kellhet neki
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #1945 Dátum: 2014. Február 22. - 18:37:25 » |
|
Ma lego volt, megszűnt fényt adni az egyik pót féklámpa izzó az 5-ből. Szétkaptam, leírás szerint ki kell csavarni 2 csavart és kivenni a lámpatestet és kihúzni a kábelt... Kicsavartam a 2 csavart a lámpatest meg sem moccant, jé van még 2 csavar kicsavartam azt is, utána a többi már papír szerint ment. A piros burát a foglalattól különválasztva, szembesültem vele, hogy "gagyi" koreai izzók vannak benne mind az 5 ugyanolyan (szerintem tuti gyárban beszerelve) igaz mindegyik belül megfeketedve, mivel volt a polcon itthon 5 db 5w5 izzó így azok mind belekerültek, ne kelljen jövő héten vagy jövő hónapban újra szétszedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szaot
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star AC HB 2007
|
|
« Hozzászólás #1946 Dátum: 2014. Február 22. - 23:37:14 » |
|
Gondolkodom egy komfortindex elektronika beszerzésén, tud valaki ajánlani ilyet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1947 Dátum: 2014. Február 23. - 02:10:32 » |
|
Gondolkodom egy komfortindex elektronika beszerzésén, tud valaki ajánlani ilyet?
Hát persze. Az micsoda?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1948 Dátum: 2014. Február 23. - 08:40:53 » |
|
Hát persze. Az micsoda? Nem azt csinálja, hogy billentésre 3-at indexel?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1949 Dátum: 2014. Február 23. - 09:14:40 » |
|
Hát persze. Az micsoda? Nem azt csinálja, hogy billentésre 3-at indexel? Igen, ezt teszi. Hozzátenném, hogy azért van egy KRESZ leírás, vagy megfogalmazás (nem szó szerint,de talán érthető). Miszerint az irányváltoztatási szándékot a művelet megkezdése előtt időben kell elkezdeni és azt folyamatosan a művelet befejezéséig jelezni kell. Számomra ez a "komfort index" csak egy felesleges bonyolítása az amúgy is "túltenyésztett" autóelektronikának. Ráadásul benne van a hibázás lehetősége. Hozzáteszem, a jelenlegi -mondjuk úgy- közlekedési kultúra nem igazán tartalmazza az irányváltoztatási szándék jelzését (igyekeztem nagyon finoman fogalmazni).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|