sx2004
|
|
« Hozzászólás #1890 Dátum: 2013. November 04. - 10:20:30 » |
|
ez nem mai dolog több mint 2 éve ilyennel járok A +% nem ad be a nagyobb hőtermelés miatt a lámpatestnek vagy a foglalatnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1891 Dátum: 2013. November 04. - 11:01:09 » |
|
ez nem mai dolog több mint 2 éve ilyennel járok Az én foncsoromat speciel megpörkölték a Nightbreakerek. A +% nem ad be a nagyobb hőtermelés miatt a lámpatestnek vagy a foglalatnak?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #1892 Dátum: 2013. November 04. - 13:16:48 » |
|
Én Hella H7 +50% izzókat használok. (Sebitől beszerezve! ) Abszolút elégedett vagyok vele! Viszont egy kérdés: az OSRAM mennyire tartós vívmány??? Csak azért kérdezem, mert amikor még normál OSRAM H7-eseket használtam két havonta csere-beréltem őket, sorban kiégtek. A SPAR-ban vásárolt kínai no-name H7-es 1,5-2 évig is bírta, igaz annak meg kb. olyan a vetített képe, mint egy tábortűznek amit fúj a szél...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1893 Dátum: 2013. November 04. - 13:39:37 » |
|
Én Hella H7 +50% izzókat használok. (Sebitől beszerezve! ) Abszolút elégedett vagyok vele! Viszont egy kérdés: az OSRAM mennyire tartós vívmány??? Csak azért kérdezem, mert amikor még normál OSRAM H7-eseket használtam két havonta csere-beréltem őket, sorban kiégtek. A SPAR-ban vásárolt kínai no-name H7-es 1,5-2 évig is bírta, igaz annak meg kb. olyan a vetített képe, mint egy tábortűznek amit fúj a szél... 6-9 hóna volt amióta fenn van a nappalifény csak sötétben használom így jóval tovább bírja
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sityu
Friss hús
Nem elérhető
[HB] 1.4 16V Elite AC
|
|
« Hozzászólás #1894 Dátum: 2013. December 04. - 20:36:16 » |
|
Sziasztok! Esedékessé vált nálam egy távolsági/tompított fényszoró csere. Még nem csináltam ilyet és szeretném segítségeteket kérni, hogy a szerelésnél mire kell figyeljek, hogy ne legyen gubanc! Annyit tudok, hogy HB- be H4-es kell és hogy csupasz kézzel ne fogjam meg az izzót! Segítségeteket előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1895 Dátum: 2013. December 04. - 21:33:42 » |
|
ha nem fér be a kezed a cseréhez, akkor 3 csavart leszedve ki kell buktatnod a lámpát és úgy könnyen tudod cseréni. felül 2 csavar és a lámpa belső aljával egy vonalban a motortér felől van egy 3ik eldugva. legalábbis a sedannal és kombinál így van...
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1896 Dátum: 2013. December 04. - 21:42:51 » |
|
ha nem fér be a kezed a cseréhez, akkor 3 csavart leszedve ki kell buktatnod a lámpát és úgy könnyen tudod cseréni. felül 2 csavar és a lámpa belső aljával egy vonalban a motortér felől van egy 3ik eldugva. legalábbis a sedannal és kombinál így van...
HB esetén NEM kell kivenni a lámpát! simán cserélhető 2perc a 2ő
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1897 Dátum: 2013. December 05. - 00:25:52 » |
|
ez szuper
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1898 Dátum: 2013. December 05. - 00:36:35 » |
|
HB esetén NEM kell kivenni a lámpát! simán cserélhető 2perc a 2ő Nem bizony! Mondjuk a rugó visszaigazítása érzésre elég gázos, de megoldható.:-) gyakorlattal mindenképp...nekem még a gyári izzók vannak bent. 2006-os.:-)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #1899 Dátum: 2013. December 05. - 21:48:44 » |
|
Nagyjából tovább tart visszakapatni a lámpatest hátsó fedelét, mint cserélni az izzót rugóhuzalostul együtt. Nekem legalábbis bal oldalon a fedéllel van több bajom az aksi közelsége miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sityu
Friss hús
Nem elérhető
[HB] 1.4 16V Elite AC
|
|
« Hozzászólás #1900 Dátum: 2013. December 07. - 21:10:13 » |
|
Megoldottam a lámpacserét, 1 óra alatt megvolt mind a 2 oldalon! Mégegyszer köszönöm a segítségeteket! Most sima halogént tettem bele,de láttam xenon fényszórót is, amiről azt írták, hogy 50%-al nagyobb fényút, és valami homasita márkájú! Ha kiégne a most beszerelt vennék bele ilyet. Nektek mi a véleményetek??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1901 Dátum: 2013. December 07. - 21:17:30 » |
|
Megoldottam a lámpacserét, 1 óra alatt megvolt mind a 2 oldalon! Mégegyszer köszönöm a segítségeteket! Most sima halogént tettem bele,de láttam xenon fényszórót is, amiről azt írták, hogy 50%-al nagyobb fényút, és valami homasita márkájú! Ha kiégne a most beszerelt vennék bele ilyet. Nektek mi a véleményetek?? Szia! Ne tedd! Teljesen szabálytalan, vakítja a szembejövőt, és ez eleve balesetveszélyes, és persze a rendőrök is vadásznak rá, ugrik a forgalmi, új vizsgára küldhetnek. Ezt a témát már sokszor kitárgyaltuk egyébként. A xenonhoz kötelező az automatikus szintszabályozás, és mosás, ha bekapcsolod az ablaktörlőt is. Ez csak gyárilag megoldott, ezt tudják ők is. Pénzkidobás. Üdv: Gidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sityu
Friss hús
Nem elérhető
[HB] 1.4 16V Elite AC
|
|
« Hozzászólás #1902 Dátum: 2013. December 07. - 21:28:16 » |
|
Megoldottam a lámpacserét, 1 óra alatt megvolt mind a 2 oldalon! Mégegyszer köszönöm a segítségeteket! Most sima halogént tettem bele,de láttam xenon fényszórót is, amiről azt írták, hogy 50%-al nagyobb fényút, és valami homasita márkájú! Ha kiégne a most beszerelt vennék bele ilyet. Nektek mi a véleményetek?? Szia! Ne tedd! Teljesen szabálytalan, vakítja a szembejövőt, és ez eleve balesetveszélyes, és persze a rendőrök is vadásznak rá, ugrik a forgalmi, új vizsgára küldhetnek. Ezt a témát már sokszor kitárgyaltuk egyébként. A xenonhoz kötelező az automatikus szintszabályozás, és mosás, ha bekapcsolod az ablaktörlőt is. Ez csak gyárilag megoldott, ezt tudják ők is. Pénzkidobás. Üdv: Gidy Köszi! Közben elolvastam az osramos linket, lehet az lesz majd!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1903 Dátum: 2013. December 07. - 21:48:08 » |
|
Megoldottam a lámpacserét, 1 óra alatt megvolt mind a 2 oldalon! Mégegyszer köszönöm a segítségeteket! Most sima halogént tettem bele,de láttam xenon fényszórót is, amiről azt írták, hogy 50%-al nagyobb fényút, és valami homasita márkájú! Ha kiégne a most beszerelt vennék bele ilyet. Nektek mi a véleményetek?? Szia! Ne tedd! Teljesen szabálytalan, vakítja a szembejövőt, és ez eleve balesetveszélyes, és persze a rendőrök is vadásznak rá, ugrik a forgalmi, új vizsgára küldhetnek. Ezt a témát már sokszor kitárgyaltuk egyébként. A xenonhoz kötelező az automatikus szintszabályozás, és mosás, ha bekapcsolod az ablaktörlőt is. Ez csak gyárilag megoldott, ezt tudják ők is. Pénzkidobás. Üdv: Gidy Köszi! Közben elolvastam az osramos linket, lehet az lesz majd! noname izzókat kerüld Osram de ha engedi a keret akkor Philips
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1904 Dátum: 2013. December 16. - 10:36:58 » |
|
Tegnap először 8 év után izzót cseréltem. Sima H4 Tungsramok kerültek bele, ha addig bírják míg a gyáriak elégedett leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|